Seuraa 
Viestejä45973

Olen jo miettinyt asiaa ennen kuin luon tämän uutisen, mutta se jo ennestään vahvisti epäilyksiäni.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/6570623.stm

Mielestäni esim ainoa keino saada Amerikkalaiset lähteä Iraqista, on tuhota maan öljykentät. Heidän miehityksensä käytännössä kustannetaan näistä öljykentistä saaduilla tuotoilla. Jos ne tuhotaan, miehityksen taloudellinen pohja menetetään. Tietenkin se käytännössä tarkoittaa sitä, ettei Iraq myöskään ikinä palaa edes Saddamin ajan elintasolle.

Olen myös pitkään miettinyt, onko nykyisellä Etelä-Afrikallakaan pitkällä tähtäimellä muuta vaihtoehtoa? Pieni, noin 10% valkoinen vähemmistö aiheuttaa massa käytännössä jatkuvasti ongelmia, valittaen "holtittomasta korruptiosta ja rikollisuudesta" sekä pyytäen ulkovaltoja jatkuvasti tekemään interventiota alueelle.

Käytännössä ainoa keino päästä heistä eroon olisi räjäyttää maan runsaat timatti ja kultakaivokset niin, ettei niitä enää voi avata uudelleen. Valkoinen, agressiivinen ja vihamielinen "vanhoja hyviä aikoja" haikaileva vähemmistö tulee jäämään Etelä-Afrikkaan tasan niin kauan, kun he kuvittelevat tavalla tai toisella(joko Eurooppalaisten tai Kiinalaisten avulla)pääsevänsä käsiksi tuohon kultaan! Jos kulta ja timattikaivokset tuhottaisiin, heille ei käytännössä jäisi mitään "syöttiä" jäädä Etelä-Afrikkaan. Tietenkin sama koskee myös Lähi-Itää. Se olisi ainoa käytännön keino lopettaa imperislimi niin Afrikassa kuin Lähi-Idässäkin lopullisesti!

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat