Seuraa 
Viestejä45973

Nörttiterveysmukulaiseni linkkasi tolostyyppiset terveyssivut.

Lukekaa, mutta hernepinsetit on syytä pitää käden ulottuvilla.
http://www.kolumbus.fi/lootuskirja/tuot ... E4ivitetty

Sivut

Kommentit (24)

Aaargh, aina menee kananlihalle kun näitä lukee.
Tuo ionisaattori oli mainio vehje, vain 595€. Kaikki vaivat paranee astmasta ja migreenistä lähtien. Jopa kullatut neulanpitimet. Neulat tosin tylsyvät ajanmittaan ilmaa puhdistaessaan.
Toimii myös lentokoneissa, olis hauska nähdä turvatarkastuksen porukan ilmeet kun tuollaista yrittäis koneeseen kiikuttaa.
Tietysti jos siihen sais lääkärintodistuksen...
Eihän se ole tyhmä joka myy, vaan joka ostaa.

Niin ja tämä maksanpuhdistaja vois näin vapun jälkeen olla kova sana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Volitans
Onkohan tuollainen markkinointi edes laillista - epäilen.

Ostos-tv myy tuotteita joilla saa kaljamahan pyykkilaudaksi vain parilla tai kolmella käyttökerralla.

Tässä on myös yksi kova tuote tuolta sivulta:
"Pascoe-emäsjauhe 260 g € 19,00

Happo-/emäs -tasapaino
Elimistön liikahappamuus ei aiheuta tuntuvia oireita pitkään aikaa. Niitä alkaa ilmetä vasta ikääntymisen myötä. Yleensä sekaruokaa syövällä ihmisellä elimistön happamuus saavuttaa tietynlaisen ”kyllästymispisteen” siinä 35-40 vuoden iässä. Oireet, jotka helpommin huomaamme, ovat närästys ja erilaiset ylävatsakivut."

"Pitkään jatkunut happamuus saatta aiheuttaa oireita kuten:
• suolistovaivat: ummetus, ripuli, mahakatari, ärtynyt paksusuoli
• reumaattiset säryt, fibromyalgia
• päänärky, migreeni, hermostuneisuus, väsymys
• luuston- ja sidekudosten sairaudet, kuten osteoporoosi, murtumat, välilevyongelmat
• masennus, unihäiriöt
• vastustuskyvyn huononeminen
• lasten kasvun hidastuminen
• hampaiden reikiintyminen ja heiluminen

Pascoe-emäsjauhe
Emäsjauhe sisältää Sanderin emäsjauhetta, joka on täydennetty emäksisellä magnesiumkarbonaatilla fysiologista kalsium-magnesium -tarvetta vastaavassa suhteessa. Pascoe-emäsjauhe ei sisällä sokeria eikä säilytysaineita.

Pysyäkseen terveenä keho tarvitsee kivennäisaineita (kalsium, natrium, kalium, magnesium ja fosfori). Ne ovat tärkeitä soluille, lihaksille ja luustolle. Tavanomainen ravinto ei aina riittävästi tyydytä näiden kivennäisaineiden päivittäistä tarvetta. Jo yksi teelusikallinen.

Pascoe-emäsjauhetta sisältää 96% kalsiumin ja 83% magnesiumin päivittäistarpeesta. Myös tasapainoinen happo-/emäs -talous tarvitsee erilaisia aineita, ennen kaikkea emäksiset aineet, kuten kivennäisten karbonaatit ja fosfaatit ovat tärkeitä. Keholla on kyky säädellä happo-/emäs- talouttaan. Nautittaessa epätervettä tai yksipuolista ravintoa (liian paljon lihaa, juustoa, kahvia, liian vähän vihanneksia ja täysjyvätuotteitta) voidaan päätyä tilanteeseen, jossa elimistöön kerääntyy ylenmäärin happoja. Sisältämiensä emästen avulla Pascoe-emäsjauhe tukee kehon omaa kykyä tasapainottaa tämä happoylijäämä. Kivennäistäydennys sopii myös diabeetikon ruokavalioon, jauhe ei sisällä laskettavia BE-yksikköjä, kilokaloreita tai kilojouleja.

Väsymys
Liian happaman elimistön pääoire on ilmeisesti väsymys. Happaman elimistön tuottamat myrkyt heikentävät valkuaisten ja kivennäisten imeytymistä, mikä puolestaan heikentää elimistön kykyä tuottaa entsyymejä ja hormoneja. Liika happamuus haittaa myös solujen korjautumista ja muita energian tuottamiseen tarvittavia välttämättömiä tekijöitä. Seurauksena on väsymys, huono yleiskunto ja lihasten rappeutuminen sekä yleinen heikkous.

Uusi biologia
Uusi biologia on lyhyesti seuraava: kaikkien sairauksien syy on elimistön liiallinen happamoituminen. Sen vastakohtana on vanha biologia, joka perustuu Louis Pasteurin työhön 1800-luvun lopulla. Sen mukaan sairaudet johtuvat bakteereista, jotka tunkeutuvat kehoon ulkopuolelta. Tohtori Young on todennut, että kun keho on riittävän emäksinen, bakteerit eivät saa jalansijaa.

Pascoe-emäsjauhe 260 g € 19,00"

Neutroni
Seuraa 
Viestejä35487
napo
Miksi ei kukaan puutu näihin kusetuksiin?

Ainakin sen verran tuollaiseen typeryyteen pitäisi puuttua, että jos joku tuollaisella lapsiaan hoitaa, lapset otettaisiin siltä istumalta huostaan vailla oikeutta tapaamisiin. Pitkähkö linnareissu pahoinpitelystä vanhemmille olisi toki myös paikallaan, mutta pahoinpitelystä ei taida linnaan joutua, jos pahoinpideltävä jää käsittelyssä henkiin.

Laite poistaa heisimadot aivoista ja luuytimestä. Hieno homma.

Otsonin tunnistaa hajusta kun sitä kehittyy. Mille otsoni haisee?
Tietäisinpä sitten kun laitetta käytän.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä35487
napo
Laite poistaa heisimadot aivoista ja luuytimestä. Hieno homma.Kyllä koijarit kohderyhmänsä tietävät. Kyllä siinä saa melkoinen matokomposti korvien välissä olla, että tuohon kamaan sortuu. En tosin usko, että noilla laitteilla on vaikutusta niiden matojen elämään.

Otsonin tunnistaa hajusta kun sitä kehittyy. Mille otsoni haisee?Otsonille. Otsoninkäryä tulee joskus sähkömoottoreista, joiden kommutointi ei ole kunnollista. Halvat sähkötyökalut ja keittiökoneet, ja myös pienoisrautatiet, tuottavat tunnusomasta otsoninhajua.

Tietäisinpä sitten kun laitetta käytän.

Otsoni on myrkyllistä. Ei sitä kannata ehdoin tahdoin huoneilmaan tuottaa.

Pitää olla varovainen tuon otsonin kanssa.
Tilasin pikapakettina ja tuplahintaan tuon laitteen, ja kaikille sukulaisille myös varmuuden vuoksi.
Heisimato kurkkasi hetki sitten korvastani, ovat varmaan levinneet jo luuytimeen asti.

Luulin muuten että outo haju asunnossa tulee emännästä. Oon ostanu porakoneita jo 10 vuotta biltemasta. Sekin selvis.
Pitää pyytää anteeks vaimolta.

Otsonin hajun saat tuntea, kun otat muutaman vahvan pariston ja räpsyttelet niiden napoja vastakkain sähköjohdonpätkällä. Se on hieman pistävä, tyypillinen "sähkön haju".

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
napo

Otsonin tunnistaa hajusta kun sitä kehittyy. Mille otsoni haisee?
Tietäisinpä sitten kun laitetta käytän.

Laserkirjoittimista ja valokopiokoneista tulee kohtuullisen paljonkin otsonia. Varsinkin vanhemmilla malleilla. Tulosta 100 sivua laserilla ja tuki ilmastointi, niin tiedät mille otsoni haisee.

Vielä 80-luvun alussa ostetussa porekylpylaitteessa oli mukana otsonaattori, jonka päälle kytkemällä kuplien sekaan tuli aika reilustikin otsonia. Käyttöohjeessa kerrottiin otsonin parantavan erityisesti aivojen oikean puolen toimintaa!

Nyt sentään tiedetään, että otsoni on myrkyllistä ja tulostimienkin otsonintuoton tulee olla käsittääkseni jonkun EU-direktiivien rajoissa.

Otsoni reagoi kiivaasti, joten sillä voidaan poistaa epämiellyttäviä hajuja - kuten tupakansavun hajua. Samalla otsoni tappaa mikrobeja - sillä on siis myös desinfioiva vaikutus.

Leuka

"Mitä on resonanssi?

Hyvä esimerkki on viinilasi. Kun kuljetat sormeasi sen reunoja pitkin, se resonoi. Palauttamalla tämä ääni takaisin viinilasiin voimakkaalla äänijärjestelmällä saat sen hajoamaan. Tämä periaatteen keksi Hulda Clark itse."

Pakkohan sen on olla toimiva, kun laitteen keksijä on keksinyt myös resonanssin periaatteen.

Jäärä
Seuraa 
Viestejä3802

Ihme homma kyllä, että kuluttaja-asiamiehen sormet tuntuvat olevan nykyään vähän joka paikassa, niin miksi ei tässä? Kiertokirje on laiton, koska siinä niin moni pettyy eikä saakaan isoja rahoja (juu, heh heh) ja kaiken maailman mainonta on tänä päivänä niin suurennuslasin läpi käynyttä, että ei yhden ainutta harhaanjohtavaa sanaa saa olla tai muuten taas kuluttaja-asia setä sormella sohottaa ja uhkasakkoa tarjoilee. No kuinkas nämä tuotteet sitten selitetään, näitä saa myydä maailman sivu suu vaahdossa paskaa puhuen, eikä mikään taho puutu, ei voi ymmärtää.

Lootuskirja
Luonnonmukaisen rikin lisäksi MSM sisältää myös metyyliryhmiä, jotka saattavat olla tärkeitä sydänverisuonten terveydelle, erityisesti koska metyyliryhmät ovat tärkeitä vahingollisen homokysteiinin kurissa pitämiseksi veressä.

Viinassakin on metyyliryhmä, sitä vaan sitten juomaan. Tai hengitetään pieruja. Metaani pelkkää metyyliryhmää koko molekyyli ja rikkiäkin on. Terveellistä kuin mikä!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat