Seuraa 
Viestejä45973

Mikseivät mustaihoiset soita heviä? Uudessa National Geographicsissa on artikkeli hip-hopista, joka on mustan musiikin huipentuma, juuret ovat orja-ajalta, bluesista jazista jne. Rock on myös mukana, mutta heviä (kuten Metallica) eivät mustat soita. Mikseivät? Ei kyse ole varmaankaan osaamisesta, ei hevi - anteeksi nyt vain - ole niin kummoista. Itse pidän kyllä hevistä enkä ymmärrä jazzia.

Klassisen musiikin valkoisuuden ymmärrän koska se on eurooppalaista, eiväthän mustat pelaa jääkiekkoakaan tai harrasta muitakaan talviurheilulajeja kovinkaan paljon. Vielä. En tosin seuraa urheilua kun inhoan sitä, mutta jotain tiedän.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Kyllähän niitä yksittäisiä soittajia on, toki melko vähän. Jostain syystä sillon aikanaan räpistä muodostu mustien kapinamusiikkia ja vastaavasti heavystä sekä punkista valkoisten.

Kyllä soittavat ja kyllä pelaavat, kumpikaan ei vaan ole kovin muodikasta alueilla, jossa asuu mustaihoisia.

Ehkä Jimi Hendrixin jälkeen he tajusivat, että homma oli siinä, eikä ole enää mitään saavutettavaa sillä saralla. Valkoihoiset taas jaksavat vääntää vuodesta toiseen...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sepulturassa oli ainakin välillä musta laulaja ja ihan kunnon örinälaulua eikä mitään pallienpuristelua. Onhan bändi brasiliasta eli eiköhän nekruja kuulu fanikantaan!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat