Seuraa 
Viestejä45973

Muinoin maan toinen isompi kuu vaikutti vakiintuvan maan magneettikenttään tehden sen varsin epävakaaksi ja koska maalla ei ollut kolmatta kuuta luomassa vakiota tasapainotilaa vastavoimineen, niin maan pinnan ja maan magneettisen kentän vaihtelut olivat toisinaan jopa hyvinkin rajuja. Joka kerta tuhoutui kasvavaa elämää tai syntyi mutaatiolajeja.

Viimeisin suuri onnettomuus, joka muutti ilmastoa rajusti, oli kun Mallona-planeetta, joka sijaitsi Marsin ja Jupiterin välimailla, räjähti kappaleiksi.
Planeetan räjähtäminen sai aikaan muutoksia aurinkokunnassamme eri planeetoilla ja kuilla ja vaikutti koko aurinkokuntaan monin tavoin.

Tuossa onnettomuudessa rikkoutui myös maan suurempi kuu Atzatlan (tuosta nimestä juontuu myös nimi Atlantis).

Seurasi maassa suuri tuho josta on aikaa enemmän kuin 11500 vuotta.

Ennen onnettomuutta maan ilmakehä oli lähes kauttaaltaan tasalämpöinen, eli siis trooppisen ilmavyöhykkeen elämää oli levittäytyneenä lähes koko maapallolla. Maahan syöksynyt jäinen vesikerrostuma, alipaineen jäädyttämät vesimassat ja muut muutokset maanpinnalla muuttivat myös maanpinnan ilmastoa ja eläimistöä toisenlaiseksi kaiken muun muutoksen ohella. Suurin syy ilmaston muutoksiin ja planeetalla vallitseviin lämpötilaeroihin on kuitenkin ilmakehän muuttuneessa rakenteessa. Aikaisemmin kun ilmakehä maassa oli tasaisempi niin silloin tuo silloisen päiväntasaajan kohdalla paksuimpana sijainnut vesipitoinen massa varastoiauringon läpöä paremmin itseensä ja esti maanpinnan lämpöä haihtumasta liikaa avaruuteen, ja tasasi sen lämmön koko planeetan alueelle.
Kun nuo liiat jäiset vesikerrostumat satoivat maan pinnalle, väheni Maa-planeetan ilmakehän suojaus huomattavasti. Kosmista ihmisen elimistölle ylinopeata kosmista säteilyä pääsi enemmän maan pinnalle. Se sai silloin mm. ihmisolennot vanhenemaan, siis rappeutumaan, paljon nopeammin. Ihmisen ikä putosi sen aikaisesta n. 1000 vuodesta varsin nopeasti 140-160 elinvuoteen ja tämä ihmisen iän lyheneminen tapahtui vain muutaman tuhannen vuoden sisällä. Muun muassa raamatussa, kuin myös joissakin muissa vanhoissa kirjoituksissa mainitaan tästä ihmisen elinajan lyhenemisestä.
Merkkejä Atlantin korkeakultturista on kaikilla mantereilla ja merten pohjassa. On myös vanhempia rakennelmia mm. intiassa, ja Aasian maissa. Tuolloin muinoin siellä kävi täysi tuho tietyistä syistä.

Nyt olemme matkalla uuteen ilmastonmuutoksen, minkälaiseen, sen päivät näyttävät.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat