Seuraa 
Viestejä45973

Tapaus koskettaa minua henkilökohtaisesti.

http://www.turunsanomat.fi/mielipiteet/ ... :0:0:0:0:0:

Mikon tapauksesta on ollut katoamisilmoitus Poliisitv:ssä ja joissakin lehdissä, poliisi ei ole katoamisilmoitusta julkaissut. Poliisi vetoaa todennäköisyyksiin (Suomessa sattuu niin vähän henkirikoksia) ja vihjeiden puutteeseen, mutta eikö ensimmäinen vihje olisi haastatella kaikki Mikon viimeksi nähneet. Eikö kadonnutta etsitä, jos tapaukseen ei liity rikosta?

Käsittämättömän passiivista toimintaa Poliisilta. Sakkoja kyllä kirjoitellaan.

Kommentit (8)

Vastahan turusa katosi opiskelijajuhlista joku nuori kaveri?Silloin oli ainakin helikopterit ilmasa ja kaikenlaisia etsintäpartioita?Kyllä se toiminta silloin oli melko massiivista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

täh, onko täällä turussa taas kadonnut joku. juurihan se "atso" löydettiin hukkuneena aurajoesta.
sitä en ihmettele ollenkaan, että poliisi ei sitä vedestä etsi.
tällöin hän olisi siis kuollut. miksi pistää voimavaroja ruumiin etsimiseen, kun on parempaakin tekemistä.

Olen myös kriittinen tätä kirjoitusta kohtaan, koska yksi henkikö on tehnyt sen. tämä henkikö joka aloitti tämän ketjun, niin sanoo tapauksen koskettavan häntä henkilökohtaisesti.
yleensä tälläisessä tilanteessa ihminen yrittää syyttää toisia tilanteesta, eikä ajattele johdonmukaisesti.

No tuota, lähinnä kummastuttaa se, ettei poliisit ole vaivautuneet edes haastattelemaan sitä ystäväpiiriä jossa Mikko pe iltana oli. Taitaa tosiaan olla parempaa ja tärkeämpää tekemistä. Mutta kai se sitten on niin, että ihminen saa olla kadonnut eikä aktiivista kadonneen etsintää suoriteta koska ei ole resursseja. Nyt ei ole kuitenkaan kyse ruumiin etsimisestä pelkästään koska ei tiedetä missä Mikko on.

Kyllähän tuo sangen omituista on jos ei ole kuultu edes ystäviä ketkä katoamisiltana olivat tekemisissä mikon kanssa.Poliisi varmaan on nuorten miesten katoamisien kans melko passiivinen kun olettavat,että ryyppy jääny päälle tai on lähtenyt seikkailemaan muukalaislegioonaan jne..

Mistä poliisi sen tietää, liittyykö tapaukseen rikos vai ei, jos edes asiasta ehkä jotakin tietäviä ei ole kuultu. Olen saanut poliisin toiminnasta sen käsityksen, ettei poliisi yleensäkään tutki mitään, jos sen voi jollakin tavalla välttää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat