Seuraa 
Viestejä45973

ketä katto eilen kolmosen kymmenen uutiset ku siin se tyyppi vähä jääty. mitä sille kävi?

Kommentit (7)

Toisinaan haastateltava tosiaan vain menee lukkoon, joko ei saa sanaa suustaan tai sitten suoltaa pitkän monologin jossa ei ole mitään järjellistä tolkkua. Jonkinlainen paniikkihäiriön esiaste ehkä? Tapahtuu useammin studiossa kirkkaiden lamppujen loisteessa kuin omassa tutussa ympäristössä tai ex tempore kadulla, jolloin ei ole ehtinyt jännittää.

Yleensähän noi otetaan uusiksi, paitsi suorassa lähetyksessä tietty. Ihan hyvin toimittaja homman hoiti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mielummin oikosulku kuin aivoinfarkti. ihan sujuvasti haastateltava oli katkoon asti puhunut.

Mulle kävi IRL ennen vaaleja, että kauppakeskuksessa kävi uutistoimittaja hihaan kiinni ja alkoi haastattelemaan. Menin ihan pyörälle päästäni, mutta annoin vaan tulla.

Sitten hirveä morkkis, kun odotin iltauutisia. Mitä ihmettä olin mahtanut puhua ja oliko tukka hyvin? Olin oikein itsevarman näköisenä lausunut kaikenlaista pääkaupunkiseudun joukkoliikennetuesta ja opiskelijoiden toimeentulosta, vaikka kauhultani olin tuskin tajuissani. Mistä ihmeestä se joukkoliikennetuki tuli? Ei mulla oikeasti ole mitään mielipuolta ollut koskaan koko asiasta.

Pitäisiköhän ruveta politiikkaan

Toope
Seuraa 
Viestejä28219

Kumma juttu, mutta joskus voi noin käydä. En usko, että tuokaan kaveri oli ensimmäistä kertaa julkisesti haastateltavana, mutta joskus esiintymistilanteessa voi reagoida aivan eri tavalla kuin aikaisemmin samassa tilanteessa. Työhaastattelussa olen itsekin kerran (ehkä parikin kertaa...) mennyt aika lukkoon. Se ei ilmeisesti kestänyt kauan, mutta takaan, että se tuntui pitkältä ajalta. Jatkoin sitten työn etsimistä...

Minusta selostaja ja ohjaaja olisivat voineet vähän aikaisemmin siirtää ohjelman eteenpäin, turhaa nolostuttaa kaveria enempää.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat