Seuraa 
Viestejä29006

Vai?

Kommentit (19)

En ole lukenut kaikkia viestejä mitä esim. Yrjö Puska on kirjoittanut, mutta pitäisikö heidät bannata siksi että heillä on eri mielipide asioista kuin sinulla vai onko heidän postaukset niin järjettömiä?

Nimittäin minusta tämän tyylisen topicin avaaminen on enemmän kuin naurettavaa, asiallisemmilla foorumeilla lähestytään ylläpitäjiä/moderaattoreita asian tiimoilta eikä järjestetä mitään yleistä äänestystä käyttäjien kesken siitä kuka pitäisi bannata ja kuka ei. Jos adminit/modet näkevät tarpeelliseksi bannata jonkun henkilön, he varmasti tekevät sen. Jos he eivät jostain syystä huomaa että henkilössä jokin mättää (lienee vaikeaa seurata kaikkia näinkin suurella foorumilla), niin lähestykää heitä yv:llä.

Ja minusta jokaisen kannattaa katsoa ensin itseään peiliin ja miettiä "olenko itse niin hyvä kirjoittelija että minun kannattaa lähteä tällaista huutelemaan". En ole uskovainen, mutta suosikkisanontani ehdottomasti on: "Se joka on synnitön heittäköön ensimmäisen kiven".

Rekisteröidyin tänne foorumille eilen ja olen tässä reilun tunnin verran lukenut tämän laudan posteja ja todennut että täältä pitäisi yksi jos toinen potkia helvettiin. Ei siksi että heidän mielipiteensä eroavat omistani vaan lähinnä siksi että muiden näkemyksiä ei kunnioiteta ja näin ei osata kirjoittaa asiallisia vastauksia vaan usein lyödään topicin aloittaja/vastaava maan rakoon sanomalla esim. tämän olevan naurettava (ilman minkäänlaisia perusteluja). Kuitenkin tällaisten viestien kirjoittajat pitäisi jättää omaan arvoonsa (kuten varmasti usein topicin aloittaja joka omaa vahvan mielipiteen julistamastaan asiasta, tekeekin).

Ja loppuun:

Netiketti
- Ole ihmisiksi. Kunnioita muita keskustelijoita ja heidän mielipiteitään. Älä loukkaa, äläkä ärsytä. Jos sinulla ei ole mitään sanottavaa, älä sano sitä täällä.Netiketti
- Unohda häiriköt. Paras keino vaientaa heidät on olla vastaamatta.Ja sitten oma suosikkini:

Netiketti
Ylläpitäjät valvovat, että netikettiä noudatetaan ja poistavat tarpeen vaatiessa keskustelualueelta asiattomat viestit ja viestijät.

Mennäänkö näillä?

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039
Ozama
Nimittäin minusta tämän tyylisen topicin avaaminen on enemmän kuin naurettavaa, asiallisemmilla foorumeilla lähestytään ylläpitäjiä/moderaattoreita asian tiimoilta eikä järjestetä mitään yleistä äänestystä käyttäjien kesken siitä kuka pitäisi bannata ja kuka ei.

Naulan kantaan! Ylläpitäjät päättävät foorumistaan, ei ole sivistynyttä käytöstä perustaa ketjuja, joissa haukutaan selän takana muita kirjoittajia ja kerätään saman henkisiltä sympatiaa. Keskustelijan poistaminen foorumilta ei ole mikään muutaman keskustelijan "demokraattinen" päätös, joten äänestyksen perustaminen aiheesta on todella lapsellista. Häpeä, CE-hyväksytty.

Ps. Äänestin 'kyllä'.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
asdf
Naulan kantaan! Ylläpitäjät päättävät foorumistaan, ei ole sivistynyttä käytöstä perustaa ketjuja, joissa haukutaan selän takana muita kirjoittajia ja kerätään saman henkisiltä sympatiaa. Keskustelijan poistaminen foorumilta ei ole mikään muutaman keskustelijan "demokraattinen" päätös, joten äänestyksen perustaminen aiheesta on todella lapsellista. Häpeä, CE-hyväksytty.

Ps. Äänestin 'kyllä'.

Olet sinä, asdf, kyllä Veemäinen mies. Enkä nyt suinkaan hauku, vaan kehun, mutta senhän sinä jo tiesitkin.

CE-hyväksytty
Vai?

Jätin äänestämättä, ozama ei taida tietää ettei täällä toimi moderointi ja häiriköt voivat hillua aika vapaasti jos muut keskustelijat eivät kommentoi asiaa vaikka äänestämällä.
Oksennuspusikko ei kuitenkaan ole varsinainen häirikkö vaikka hänen juttunsa sopisivat paremmin johonkin teinifoorumiin.
Tunnissa ei oikein pääse käsitykseen muista keskustelijoista ja siitä miksi joillekin vittuillaan, kyllä siihen yleensä syy on.
Jotkut ovat häiriköineet foorumissa vuosia ja aina bannauksen jälkeen ilmestyneet uudella nimimerkillä.
Ozaman kannattaisi säästää kommenttinsa siihen kunnes tietää enemmän foorumin häiriköistä ja muusta toiminnasta.

anna kaikkien kukkien kukkia.

jos ylläpitoa ei joku kukka miellytä, kukka tuhotaan, mutta kukan kasvattama uusi versio ilmestyy aikanaan näkyviin. kenties se miellyttää ylläpitoakin.

Puskan voisi ojentaa äitienpäivänä jollekin.

Olishan se tietty loukkaavaa, mutt jos jolleki Barbara Bushille sen työntäis handuun, niin ne ois varmaan molemmat onnellisii.

Yrjö vanhemmalle Yrjön nuoremman maailmaan tulo ei ollu helppo - hän hoippu toukkienpullautteluhuoneest käytävälle ihan kalpeena ja pärryttimiään pyyhkien ja sano, ett "voihan komukka; multa tuli yrjö. Siellon nyt hirvee siivo".

Viiskytt vuotta myöhemmi yks siilitukkakentsu tuli sitt Yrjö nuoremman duunimestaan ja Yrjö kysy, ett "kuis Irakiss sujuu eli pyyhkiikö hyvin eli ei vai lykkäänkö lisämäärärahoituksii wc-paperosseihi?", johon tää tammenlehväkeikari, ett "siellon nyt hirvee siivo".

"Mä paan pari rullapaskisrekkaa tuleen heti aamust; nyt mun pitää mennä heittään rundi 17 reiän golfii."

"Mikset sä rundaa koko skaalaa - 18 golfinkoloo täyteen?", kysy tää kultapyssykentsu ihmeissään.

"No kato", väänsi tähän Yrjö nuorempi ennenku hoksas, ett sulkilihaksen ryppynaru on liika piukas eikä muuteskaa seisaltaan kantsi ja jatkoi: "se ei enää mahu kuormaan, oon kyll yrittäny!"

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat