Seuraa 
Viestejä45973

Jotkut jaksavat yhä väittää että Apolllo-astronautit eivät olleet käyneet Kuussa. Lähes kaikki väitteet salaliitosta voidaan todistaa vääriksi. Aiheesta on keskusteltu joissakin keskusteluissa, mutta nyt päätin keskittää väittelyn. Kaikki voisivat kertoa omia mielipiteitään asiasta.
Omasta mielestäni parhaimmat todisteet Kuussa käynnin puolesta ovat:
-Projektin hinta, Apollo-lennot maksoivat kymmeniä miljardeja, miksi lavastaa kuulennot jos ne voisi toteuttaa oikeasti samalla rahalla ja varsinkin Saturn 5-raketit ovat liian kalliita huijaukseen.
-Kuukivet, niiden kemiallinen rakenne todistaa että ne ovat olleet tuhansia tai miljoonia vuosia tyhjiössä, niihin on jäänyt Auringosta tulleita hiukkasia joita Maan ilmakehä ei päästä läpi.
-Ns. vasarakokeet, joissa Kuun pinnalla pudotettiin höyhen ja vasara. Kuussa ei ole ilmaa joten niiden pitäisi pudota samaa vauhtia kuten ne putosivatkin.

Median suhtautuminen asiaan on aika selvä, tv:ssä näytetään dokumenttejä joissa haastatellaan Nasan "entisiä työntekijöitä" ja nyt Tieteen Kuvalehdessä oli asiasta artikkeli, siinä tosin oli hieman skeptisempi ote.

Sanokaa tekin tähän jotain järkevää.

  • ylös 0
  • alas 1

Sivut

Kommentit (121)

joo tosiaan miksi lavastaa kymmenien miljardien projekti kun voi tehdä oikeankin samalla rahalla
älyttömiä noi salaliittoteoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No höh, toivoin että edes joku olisi toista mieltä, samaa mieltä olevien kanssa on paha väitellä, samoin niiden jotka ovat aina oikeassa.

Jos joku voisi pistää jotain linkkejä aiheeseen liittyen, niin hieno homma, salaliittoa puoltavia tai sitä vastustavia. Kiitos jo etukäteen.

Kuumatka ja kävely oltaisi pystytty tekemään aivan kuten se tehtiinkin kameroiden edessä jossain studiossa.
OK
Mutta, näitä käveliöitä ei tänäpäivänäkään saataisi takaisin maankamaralle ..he olisivat jääneet kuuhun.
Ja jos joku ihme olisi tapahtunut, että he olisivat palanneet takaisin, olisivat he kaikki kuolleet syöpään jo ajat sitten.

Ettekö huomanneet kuinka vaivautuneita kyseiset henkilöt olivat haastattelussa, joka jäi viimeiseksi?

Ja mikseivät he muka tähtiä nähneet taivaalla? koska asiantuntijat olisivat nähneet tähtikuvioista asetelman olevan väärin.

Tyhjä avaruusalus kyllä kiersi kuun.

Erittäin hyvää jo alkavaa kylmää sotaa oli show, joten kannatti ehdottomasti sijoittaa.

Ja nyt sota käyntiin täällä päässä, antaa tulla vihaisia viestejä

Tässä vähän aikaa sitten tuli dokumentti kuulennoista, ja ottivat keskiyöllä kuvia samaisella kameralla jota käytettiin kuumissionil. Ei näkynyt tähtiä ja varjot EIVÄT TIETENKÄÄN menneet 'samaan suuntaa'. Tuota voi kokeilla ihan itse lampun kanssa, tai katsomalla mitä tahansa valokuvaa

Sitten kun astronautti oli maata/aurinkoa vasten ei se näkynyt pikomustana. Ei tietenkään. Hiekka heijastaa kuten mikä tahansa materiaali.

Ja jos tähtiä etsit katso jotain valokuvia kuusta jotka on otettu maasta:
http://images.google.fi/images?q=moon

Melkein KAIKISSA puuttuvat tähdet, ihan kuvauksellisista syistä. Liian iso kontrasti ero. Ovatko ne kaikki tehty tietokoneella, tai kuvattu studioilla?

TANSSISALI SALALIITTO

1. Katsokaa varjoja, ne menevät eri suuntiin vaikka on 1 valonlähde! Kuva on siis 3D:lla tehty koska se rikkoo 'fysiikan lakeja'

2. Ihmisten kameraan näkyvä puoli näkyy!! Valohan on ihmisten takana. Niiden pitäisi olla täysin mustia!!

salai
Seuraa 
Viestejä9147

Eri mieltä voi kannattaa olla, jopa periaatteessa saadakseen keskustelua.
Minä olen sitä mieltä ettei Wrightin veljekset ikinä lentäneet millään koneella ilmassa. Eli kaikki sen jälkeiset lennotkin täytyy olla huijausta!
Todistakaa, että sellainen lento koskaan tapahtui. Kuvat ovat väärässä.

Tämä kaikki oli pitkä ameriikalainen salaliito, joka valmisteli *** mikä... hei pojat . . . .

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Kaikista vaikeinta olisi ollut lavastaa tähtikuviot, ellei mahdotonta - ERI kulmasta kuussa. Sen vuoksi keksittiin, että kuunpinta heijastaa auringon valoa niin rajusti ettei tähtiä näy ollenkaan sieltäkäsin.
Haastattelussa yksi astronauteista totesi ettei nähnyt kuussa ollessaan tähtiä ollenkaan joten kameraakaan ei voi syyttää.

"Kuukivenne" kuulkaas on peräisin maahan pudonneista asteroideista.

Jonkun matkaa maasta, kuitenkin ennen kuun rataa tulee alue, jossa on niin raju tappava säteily ettei välttämättä nykypäivänäkään pystyttäisi suojautumaan siltä.

A Funny Thing Happened On The Way To the Moon

"There are also no stars seen in Space Shuttle, Mir, International Space Station and Earth observation photos. Cameras used for imaging these things are set for quick shutter speeds in order not to over-expose the film for the brightly lit daylight scenes. The dim light of the stars simply does not have a chance to expose the film. (This can be confirmed on earth by taking a picture of the night sky with exposure settings for a bright sunny day. Science fiction movies and television shows do confuse this issue by depicting stars as visible in space under all lighting conditions.) Stars were easily seen by every Apollo mission crew except for the ill-fated Apollo 13 (they couldn't see the stars due to the fact that oxygen and water vapor created a haze around the spacecraft). Stars were used for navigation purposes and were occasionally also seen through cabin windows when the conditions allowed."

Dr. James Van Allen, the discoverer of the Van Allen radiation belts, has even rebuked the claims that radiation levels were too dangerous for the Apollo missions.

(2) Results for english word: "rebuke"
1 rebuke moittia
2 rebuke torua

Minä ainakaan koskaan ole väittänyt etteikö nuo "kuu-kuvissa" olevat valaistukset ja varjot osuisi aivan oikein kohdilleen studiossa.

Johan on taas asialliset aiheet vähissä, kun pitää tätä samaa salaliittoteoriaa lämmitellä. Vieläkin näköjään kasvaa (niin uskomattomalta kuin se kuullostaakin) pieniä trollinpoikasia, jotka uskovat Suureen Salaliittoon, Litteään Maahan, Harry Potteriin ja Kati Sinenmaahan.

Oho! Anteeksi mokani, Kati ei kuulukaan joukkoon, koska hän on tietääkseni ainoa entiteetti, joka ei ole mielikuvitusolento, ja joka kirjoittelee julistuksiaan pitkin ja poikin nettiä. Onneksi me kaikki muut olemme suurinpiirtein immuuneja tälle saasteelle.

P.S. Ei ollut tarkoitus pilkata Harry Pottteria, vaan ainoastaan Kati Sinenmaata, toivottavasti asia tuli selväksi.

Rantsu, miten niin eri kulmasta? Kuun etäisyys Maasta ei vielä niin suuri ole, että tähtikuvioiden suhteet näkyvästi muuttuisivat... Vai oletko huomannut jotain eroa tähtikuvioissa esim. kesällä ja talvella?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat