Seuraa 
Viestejä45973

ILTALEHTI tänään.

SOSSUJEN trauma on tosi paha !

SIIS rinnastus siksi, että Niinistö sai äänivyöryn ja niin
kuulemma Hitlerikin aikoinaan ...

SIINÄHÄN sitä todistetta samanlaisuudesta onkin ..

OLISKO Lissun syytä siirtyä kyökin puolelle ?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nehän joskus selitti jotain että Niinistö ei kasvata viiksiä koska näyttäisi liikaa Aatulta. Olisiko ollut sillon presssan vaalien aikaan.

Mestariampuja PiPi
Eikö Niinistö olekkaan Hiltleri?

Ei ole, eikä tule olemaankaan. Hitler vihasi juutalaisia, Niinistö ei.

tyson
Mestariampuja PiPi
Eikö Niinistö olekkaan Hiltleri?Ei ole, eikä tule olemaankaan. Hitler vihasi juutalaisia, Niinistö ei.

Entä köyhät, työttömät, vanhukset, maahan muuttaneet nyt työttömät täällä Suomessa.

tli
Seuraa 
Viestejä1345

Hitlerin natsipuolueen koko nimi oli NSDAP eli "Kansallisosialistinen saksalainen työväenpuolue". Siis propagandatarkoituksessa Hitlerkin esiintyi työväen miehenä, kuten meidän työväenpresidenttiehdokkaammekin, Sauli Niinistö. Onko kysymys vain sattumasta vai syvemmästä samankaltaisuudesta?

Jatkuuko vanhusten joukkoteurastus vai pelastaako kokoomus tämän ahneen suurten ikäpolvien tältä kammottavalta pakkosaattohoidolta mihin äitini monen muun tämän maan hyvinvoinnin rakentajan tavoin joutui koska oli vallassa ollutta sukupolvea vähän vanhempi.

Tämä vanhusten joukkoteurastus alkoi 90-luvun puolivälin aikoihin!

Sairaala tehnyt
Kirjoittanut: poliisiasian, 11.5.2007 klo 07.06

olen näin ymmärtänyt. Joka tapauksessa äidilleni on tehty ruuminavaus. Äitini kuolinpäivänä lääkäri oli soittanut siskolleni ja sanonut, että siskoni joutuu kuulusteluihin - nettikirjoittelun takia. Siskoni ei ole yhtään mitään kirjoittanut nettiin, he.

Äitini kuoli siis keskiviikko aamuna. Edellisenä maanantaina eli pari päivää ennen kuolemaansa olin äitini luona ja lääkärit uhkasivat minulle, että tekevät poliisille tutkintapyynnön, koska olen tehnyt niinkin vakavan syytöksen heitä vastaan kuin syyttänyt heitä vanhusten tappamisesta. Kun sanoin, että siitä vaan, silloin he sanoivat, että tee sinä tutkintapyyntö. Sanoin, etten tee, koska siitä ei ole mitään hyötyä, koska sairaala voi pestä kätensä ja tämä vanhusten joukkoteurastus on hyväksytty päättävissä tahoissa.

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi? ... 0026157982

Tämä kuuluu tähänkin ketjuun vaikka on vuosi sitten kirjoitettu:

VALLANKÄYTTÄJÄT OVAT TIENSÄ PÄÄSSÄ

sirPRESS | Markku Rouhiainen 290406 PIIRROKSET Deski Finland KUVAT Eduskunta, Sitra, arkistot

g Siksi ja vain siksi he antavat ymmärtää puuhaavansa kaiken aikaa jotain hyödyllistä, että kansalaisten huomio pysyy pois kansakunnan alasajon todellisista syistä. Totuus on jo paljastettu. Tarvitaan aikaa että se ymmärretään. Tarvitaan aikaa ennen kuin virkavallan väärinkäyttäjät sekä kaikki eduskunnat ja hallitukset 90-luvun alusta lukien yhtenä aamuna heräävät poliittisessa hirressä ja uraputkensa umpipäässä.

Pääministeri Esko Aho ja valtiovarainministeri Iiro Viinanen ilmoittivat pankkikriisin puhjettua pankeille, että kaikki vähänkin "arveluttavat" yrityslainat voidaan irtisanoa nipussa. Valtio korvaa kaiken verovaroilla, viimeiseen penniin. Ja niin kaadettiin 70 000 pk-yritystä, yhtä monta yrittäjää ja reilusti yli 100 000 takaajaa. Suurin osa heistä on yhä elinkautisessa velkavankeudessa. Heidän maksetut velkakirjansa jätettiin rikollisesti mitätöimättä. Ne myytiin ulkopuolisille sijoittajahemmoille viiden prosentin pääomahinnalla, ja nyt hemmot rahastavat ulosottojärjestelmän ilmaisella avulla alkuperäisiä velkasummia täysimääräisinä itselleen 16-18 % korkoineen. Alkuperäisille velallisille ei edes tarjottu mahdollisuutta lunastaa velkansa viidellä prosentilla, vaan heidät syöstiin henkisen kansanmurhan kotimaiseen auschwitziin. Ainakin 14 500 ex-yrittäjää, ex-velallista ja takaajaa teki itsemurhan. Lopuilta kiellettiin työ ja yrittäminen, koska tyhmä kansa ei tajunnut tulevansa ryöstetyksi vuosikymmenten ajaksi. Satojen tuhansien pakkotyöttömien ja elinkautisen velkavankijärjestelmän ylläpito maksaa useita kymmeniä miljardeja euroja joka vuosi! Esko Aho oli vähällä tulla valituksi presidentiksi, mutta äänestäjät menivät ojasta allikkoon. Viinanen on vielä 2000-luvulla jaksanut räkyttää kaadettuja yrittäjiä hölmöiksi.

Pääministeri Paavo Lipponen jyräsi kahdeksan vuotta kansakuntaa kirjaimellisesti päin helvettiä. Vain eliittiä paapottiin ja paapotaan edelleen. Valtiovarainministeri Sauli Niinistö sanoi budjettiriihessä 2000, että massatyöttömyys on turvattava. Kun on riittävä määrä työttömiä, jokainen työpaikka tuntuu armopalalta eikä ensiksi tule mieleen ryhtyä vaatimaan palkankorotuksia. Kun on riittävä määrä duunareita kortistossa, he eivät ala heti vaatia veronalennuksia, koska heidät elätetään verovaroilla. Valtiovarainministerit Antti Kalliomäki ja Eero Heinäluoma jatkavat Lipposen viitoittamaa tietä. Heinäluoma ilmoitti vapun alla, että valtion "ylimääräiset" miljoonat eivät riitä köyhille, eläkeläisille tai sairaille. Miljoonat käytetään "tulevien sukupolvien hyväksi". Presidentti Martti Ahtisaari luovutti muruset palkkioistaan työttömille ja koki olevansa hyväntekijä. Ahtisaari ei ryhtynyt toimiin, että virkavallan väärinkäyttö lopetetaan ja virkamiespäätöksillä ei ylläpidettäisi pakkotyöttömyyttä.

Presidentti Mauno Koivisto järjesti toukokuussa 1992 oikeuslaitoksen tuomareille konklaavin Linnassa. Kahden todistajan mukaan siellä käskytettiin, että pankin ja velallisen ollessa käräjillä vastakkain, pankin on voitettava. Presidentti Tarja Halonen julisti konklaavista kirjoitetun muistion salaiseksi Koiviston pyynnöstä. Jos muistio kestäisi päivanvalon, siinä ei olisi salattavaa. Halonen haukkui köyhyydestään valittajat iltaruskon maalareiksi. Korrektia toimintaa Rouva Tasavallan presidentiltä! Oikeusministeri Johannes Koskinen on todennäköisesti Suomen historian kallein ministeri. Koskinen rakensi Pankkiyhdistyksen sanelun mukaan elinkautisen velkavankijärjestelmän. Koskinen harhautti koko eduskunnan puhuessaan, että "velkojien saatavat on turvattava riittävän pitkällä ennustettavuudella". Ne turvattiin kuitenkin jo kymmenen vuotta aikaisemmin verovaroilla. Sijoittajahemmot eivät ole laillisia velkojia, koska he eivät ole koskaan rahoittaneet nykyisiä uhrejaan. Koskisen rakentaman ansan vuoksi tulonsiirto toimii nyt kymmenien tuhansien ikääntyneiden syrjäytettyjen kohdalla köyhiltä rikkaille - ja ulosottotoimi hoitaa käytännön ryöstelyn maksutta! Sivistysmaissa ilmiötä kutsutaan valkoiseksi orjakaupaksi. Vaikka palkan/eläkkeen ulosmittausosuutta on mahdollista alentaa pienemmäksi kuin kolmannes, ainakin Joensuun kihlakunnanvouti väittää että ei voi. Oikeuskansleri Paavo Nikula ei koskaan puuttunut pankkien laittomaan vakuuksien hävittämiseen eikä laittomaan maksettujen velkakirjojen mitätöimättä jättämiseen. Nikula tai eduskunnan oikeusasiamies Riitta-Leena Paunio ei ole koskaan puuttunut kantelutieteatteriin jossa kantelija saa itselleen oikeutta avin aniharvoin. Nikula ei puutu ylipäänsä yhtään mihinkään niin että kansalainen kokisi saavansa oikeutta. Työministereitä ei ole otettu tähän vahakabinettiin, koska työministerit ovat Suomessa vain hallituksen kumileimasimia. Heille kauhotaan joka vuosi niin paljon miljoonia, että osa jää aina käyttämättä. Ja nekin jotka käytetään, tuhlataan harakoille. Virkamies on yhä aina oikeassa, myös ollessaan väärässä. Valtakunnansyyttäjänvirastossakaan ei noudateta perustuslakia. Virasto on ilmoittanut, että pakkotyöttömän oleskelu esimerkiksi Haaparannassa tai Tallinnassa on törkeä petos! Sosiaalitoimistoissa työntekijät saavat jättää täytäntöönpanematta tekemiään maksupäätöksiä, jotka sitten maksatetaan tuensaajilla. Miljoona suomalaista - kansanviidennes - on syösty yhteiskunnan ulkopuolelle, elävinä haudattaviksi. Kansanterveys on romahtanut ja terveydenhuoltopalvelut ajettu alas. Mielialalääkkeiden kulutus on viisinkertaistunut ja joka neljäs lapsi on mielenterveyshoidon tarpeessa, sitä kuitenkaan saamatta.

Hitler kirjoitti vankilan yksinäisyydessä kirjan "Taisteluni" ja sai vaaleissa äänivyöryn. Sitten aiheutti Eurooppaan jälleenrakennustarpeen.

Niinistö taisteli vesivyöryä vastaan ja kirjoitti kirjan "viiden vuoden yksinäisyys". Toimi Euroopan jälleenrakennuspankissa.

No vitsi vitsi.

Niinistöstä tulee vielä niin kova tekijä, että saatana saattoi järjestää tsunamin pelkästään hänen tappamista varten. Siksi tappoi sen vaimonkin, ettei Sauli saisi enempää jälkeläisiä.

Että tämmöinen teoria. Todista vääräksi. Historia näyttää.

oge
iinistöstä tulee vielä niin kova tekijä, että saatana saattoi järjestää tsunamin pelkästään hänen tappamista varten. Siksi tappoi sen vaimonkin, ettei Sauli saisi enempää jälkeläisiä.

Siivoappa suusi

Rosvokapitalismi
12.5.2007 0:07

Uusi hallitus ei lupaa kovin hyvää. Jo pelkästään hallituspuolueet panevat epäilemään, että neljässä vuodessa ne saavat maan asiat sekaisin.

Hallituksessa on johtava asema maalaisliiton perinnejärjestöllä keskustalla, joka on tottunut rohmuamaan yhteiskunnan rahat monin tavoin. Puolue ei suostu mihinkään järkeviin uudistuksiin ilman että sille maksetaan joku hyvitys. Järkevän energiapolitiikan eli ydinvoiman hyväksyäkseen Kepu kiristää risuistaan rahaa.

Entä sitten vihreät? Puolue vaatii valtiolta palkkaa huumehörhöille, elämäntapaopiskelijoille ja muille yhteiskunnan loiseläjille eli käytännössä omille äänestäjilleen, jotka eivät suostu tekemään paskaduuneja. Heidi Hautalan johdolla puolue on ollut stalinistien ohella johtava yhteiskunnallinen kiusantekijä, joka kaikenlaisilla kanteluillaan ja valituksillaan jarruttaa järkevää rakentamista.

Murheellisinta on se, että vanhan kykypuolueen kokoomuksen ovat vallanneet ahneet jupit, joiden ainoa aate on poistaa verot rikkailta.

Hallitusneuvottelujen aikana näytti Säätytalossa viihtyvän erityisen hyvin Perheyritysten liiton johtaja Anders Blom, joka saikin hallitusohjelmaan vaatimuksensa, että perheyrityksiltä poistetaan perintövero. Uskomattoman röyhkeä vaatimus!

Kun hyvätuloisia on jo edellisten hallitusten aikaan mielistelty helpottamalla veroprogressiota tai poistamalla omaisuusvero, tämäkään ei enää riitä, vaan rikkaista aiotaan tehdä uusi verorälssi. Rikkaat pörssipelurit selviävät jo nykyisin paljon pienemmillä veroilla kuin oikeaa työtä tekevät.

Viime laman jälkeen Suomessa on noussut kukoistukseen ryöstökapitalismi, joka rohmuaa huikeita optioita, verohelpotuksia ja siirtää valtion tukiaisilla luotuja yrityksiä halpatyömaihin suomalaisen työvoiman ja verottajan ulottumattomiin.

Suomalaisen porvarin isänmaallisuus näkyy lähinnä juhlapuheissa ja lauluissa, mutta historia todistaa aivan muuta - edelleenkin.

Isonvihan ja pikkuvihan aikana suomalainen aatelisto, papisto ja porvaristo luikki venäläisiä karkuun Ruotsiin tai Kainuun metsiin. Kun Suomen sodan aikana rengit ja talonpojat vielä taistelivat venäläisiä vastaan Savossa ja Pohjanmaalla, suomalainen herrasväki mateli Porvoon valtiopäivillä Venäjän tsaarin edessä ja antautui hänelle lahjuksilla.

Historian kirjoittaneet porvarit ovat tehneet Porvoon valtiopäivistäkin suomalaisen isänmaallisuuden juhlahetken, kun se todellisuudessa oli varsinainen maanpetturien kokous. Koulukirjoissa monista maanpettureista on tehty sankareita. Armfelt ja Sprengporten saivat laajan seuraajajoukon sotien jälkeisessä Suomessa. Harva muistaa, että Paavo Väyrynenkin pyysi KGB:n kenraalin apua presidentinvaalitaistelussa ja Urho Kekkonen sai samoista lähteistä vaalirahaa jo 50-luvulla.

Kovin mielellään Suomi ylpeilee sillä, että täällä naisetkin saivat ensimmäisenä maailmassa äänioikeuden, jolla ei todellisuudessa ollut kovin suurta käytännön merkitystä.

Merkitystä sen sijaan oli sillä, että Suomi oli käytännössä Euroopan viimeinen maa, jossa porvaristo piti yllä maaorjuutta, vaikka sitä meillä onkin tapana kaunistellen nimittää torpparijärjestelmäksi. Vuoden 1918 sisällissota oli ainakin 50-prosenttisesti maaorjien kapina, jonka kukistamisen jälkeen seurasi suomalaisen porvariston kosto, järjetön murha-aalto, jonka seurauksena Suomessa oli pitkään läntisen Euroopan suurin kommunistipuolue.

Kun kokoomuksen ovat vallanneet kauppakamarinulikat ja typerät seurapiirihanhet, sillä ei ole enää mitään pidäkkeitä, vaan se antaa täyden tukensa rosvokapitalismille. Neuvostoaikoja mukaillen voisi näille esittää toivomuksen, että miksette mene Venäjälle, siellä on teidän paratiisinne.

AARNO LAITINEN

http://www.hs.fi/keskustelu/thread.jspa ... 0&start=60

tli
Hitlerin natsipuolueen koko nimi oli NSDAP eli "Kansallisosialistinen saksalainen työväenpuolue". Siis propagandatarkoituksessa Hitlerkin esiintyi työväen miehenä, kuten meidän työväenpresidenttiehdokkaammekin, Sauli Niinistö. Onko kysymys vain sattumasta vai syvemmästä samankaltaisuudesta?

Jospa Niinistöllä onkin ollut ongelmia identiteetinsä kanssa!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat