Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kerrotaan, että muinoin maahan lähetettiin muilta planeetoilta muokkaamaan maan elämää sellaisia yksilöitä, joiden henkinen kehitys oli vinoutunt ja he olivat uhmaisia. Heitä myös käytiin säännöllisesti katsomassa ja he saivat aineellista apua, työvälineitä ja tärkeitä tietoja asuttamisen kannalta ja tietysti opetusta.

Uudelleenasutusprojekti lähti aluksi hyvin käyntiin. Pioneerit elivät massa mukavasti ja he elivät sovussa toistensa kanssa.

Jatkuvien aikaisempien ongelmien takia elämän alkuunsaattajat olivat jo hieman luopuneet toivosta saada kehitettyä geenimuuntelulla korkeampaa elämää maassa. Laboratoriot olivat vielä olemassa maan isomalla kuulla ja niissä oli toimintaa koko ajan. Tarkoitus olikin vain muokata maan pintaa pioneerien toimesta niin elinkelpoiseksi, jotta maahan sopeutettavat elämänmuodot todella säilyisivät hengissä ja lisääntyisivät.

Atzatlanilla, isomalla maan kuulla säilytettäviä alkuihmisiä tuotiin lukuisia maahan ja heidät risteytettiin geeneiltään puhtaimpina säilyneiden alkuihmisten kanssa.
Tulokseksi saatiin rotu, joka oli pitkäikäinen, elinkelpoinen ja muutenkin elämän alkuunsaattajia tyydyttävä olentolaji.

Aikaa kului ja pioneerit alkoivat käydä vallanhimoisiksi maassa. Alkoi kehityskulussa hidas taantuminen. Ihmisolennot kehittyivät varsin nopeasti, mutta kasvava ihminen oppi opettajien ja valvojien esimerkin kautta myös vallan himon ja sotimisen taidon. Samalla kun ihmisolennot kehittyivät, kiristyivät välit eri pioneeriryhmittymien välillä.

Syntyi kahinoita eri ryhmittymien välille maassa. Viimein tilanne maassa oli sellainen, että oli vain kaksi eri osapuolta, jotka tahtoivat lannistaa toisensa päästäkseen valta-asemaan. Myös kehittyneet ihmisrodut ja heimot jakaantuivat niinikään kahteen eri leiriin, samoin kuin nuo maahan siirretyt tois'planeetalaisetkin. Aineellinen ja tekninen kehitys maassa eteni pitkälle valvojien opastuksella, pidemmälle kuin se nykypäivinämme on maassa. Tuolloin ei ihmisen henkisen ja moraalisen puolen kasvattamiseen kiinnitetty kuitenkaan riittävästi huomiota. Näin tekninen kehitys eteni maassa henkisen kehityksen edelle.
Maassa kokonaiskehitys vinoutui pahasti.

Viimein oli maassa olemassa vain kaksi suurvaltaa, joista toinen oli nykyisen Intian tienoilla. Suuri ymmärtämättömyys eri ihmisten ja pioneerien välillä johti viimein suureen hävitys-sotaan. Maassa tästä hävitys-sodasta on olemassa vielä nykyäänkin tarkimmat kuvaukset Intian pyhissä Veeda-kirjoissa niiden tietyissä kirjoituksissa. Aseet olivat silloin pahempia vaikutuksiltaan kuin mitä nykypäivinä. Suurilla tuhoaseilla he hävittivät kaikki vähänkin suuremmat asutuskeskukset. Toisin sanoen he hävittivät ihmisinä toisensa ja maa tuli jälleen ihmisistä lähes autioksi ja tyhjäksi. Tästä suuresta sodasta on aikaa maan ajanlaskun mukaan enemmän kuin 30 000 vuotta.

Suuresta sodasta seurauksena oli maan autioituminen, kasvillisuutta toki säilyi, samoin eläimistöä ja joitakin ihmisolentoja muutamien pioneerien lisäksi.
Voimakkaiden sädeaseiden aikaansaama radioaktiivinen säteily oli paikka paikoin hyvinkin voimakasta. Niillä alueilla maassa, joissa säteily oli heikompaa tai heikkoa, oli hyvin vaikeata elää. Radioaktiivinen säteily sekoitti ihmisolentojen mentaaliset ja biologiset toiminnot, joidenka seurauksena henkiinjääneiden mahdollisuudet elää ja kehittyä heikkenivät huomattavasti. Syntyi vaihtelevia mutaatioita sodan jälkeisissä uusissa ihmissukupolvissa. Silloinen ihminen kehityksensä korkeimpana huipentumana vajosi lukuisten radioaktiivisen säteilyn aikaansaamien mutaatioiden seurauksena lähes eläin-ihmisen tasolle. Sivistystä ei maassa enää ollut. Oli vain eläimellisiä luonteenpiirteitä omaavia luolissa eläviä ihmisiä ja maanalaisissa tukikohdissa piileskeleviä pioneerejä ja radioaktiivista säteilyä ilmassa suurten sotien seurauksena. Myös luonnossa tapahtui ihmisolentojen lisäksi monia geenimuutoksia. Syntyi uusia eläinrotuja ja kasvimuunnoksia.

Ihmisolentojen ikä radioaktiivisen säteilyn vuoksi lyheni rajusti tuhansia vuosia, jopa alle tuhannen vuotta.

Tuota suuria sotia seurannutta aikakautta on kutsuttu lemurian kaudeksi.
Kaupunkeja ei enää ollut. Maa-syntyisten ihmisten kehittynein sivistyneistö oli kätkeytynyt joko ehjiin tukikohtiin maan alle, korkeille vuorille, ja jotkut kykenivät pakenemaan planeetalta.
Pioneeri-uudisasukkaita ei ollut moniakaan hengissä maan pinnalla. Elämän alkuunsaatajat pitivät majaansa maan suuremmalla kuulla Atzatlanilla ja seurasivat tilannetta. Kaikki oli aloitettava taas alusta, mutta tällä kertaa kuitenkin oli olemassa joitakin kehittyneitä ihmisiä, jotka eivät olleet liikaa degeneroituneita elämälle vahingollisissa olosuhteissa.

Toimintaa maassa virisi heti kun edellytykset elämiselle oli suurinpiirtein parantuneet.

mielenkiintoisia linkkejä: http://s8int.com/atomic1.html

www. evdaniken.com

Sivut

Kommentit (30)

Tapahtuipa kerran Kuka-Kuka-maassa. Mälliplaneetta räjähti. Sen vasen takakuudennes osui Maan isompaan kuuhan ja molemmata kappaleet katos. Vasen etukolmannes osui Uranukseen, joka kiepahti kyljelleen. Mällipalaneetan kuusta jengi muutti Tiibettiin ja alotti ydinsodan Intiassa. Mystisesti mistään ei jäänyt mitään jälkiä mihinkään päin Kuka-Kuka-maata.

JuurikinNiin
Seuraa 
Viestejä1887
Liittynyt4.3.2007

Kuulostaa hyvin loogiselta.

Niin, voisitko kuitenkin julkaista novellisi jossain muualla, perusta vaikka blogi!

Suomen uusriistokapitalismin pääjehu on Sauli Niinistö. -Pirta-

hanion
Kerrotaan, että muinoin maahan lähetettiin muilta planeetoilta muokkaamaan maan elämää sellaisia yksilöitä, joiden henkinen kehitys oli vinoutunt ja he olivat uhmaisia. Heitä myös käytiin säännöllisesti katsomassa ja he saivat aineellista apua, työvälineitä ja tärkeitä tietoja asuttamisen kannalta ja tietysti opetusta.

Uudelleenasutusprojekti lähti aluksi hyvin käyntiin. Pioneerit elivät massa mukavasti ja he elivät sovussa toistensa kanssa.

Däniken on aikansa elänyt suuri haukottelija. Mutta tuossa sinun ajatuskuplassasi on pilkahdus totuutta. "Pioneerit" hassu ilmaisu rikollisista mutta voidaan heitä pioneereiksikin kutsua.

Tuo Uudelleenasuttaminen ei ollut mitenkään suunniteltu niin, että "Pioneerit" asutettaisiin rakentamaan uutta ja hienoa sivilisaatiota mielenkiintoiselle planeetalle. Sen sijaan, tänne tultiin pakosta. n. 11-12 000 pioneeria, oikeammin elinkautisvangit tuotiin laajoina pakkosiirtoina vajaan 200 vuoden ajan n. 72000 vuotta sitten.

Pikku hiljaa tämä uusi ihmisryhmä löysi alkuperäisväestön kanssa käytyjen kähmien jälkeen paikkansa ja sopeutui. Elinkautisvangit, Ruas-ihmiset eivät olleet mitään harmittomia sakkovankeja vaan mm. kannibalismista, lasten ja aikuisten massaraiskauksista, kidutuksista rangaistuja psykopaatteja.

Rankaisijoiden alkuperäinen idea ei loppujen lopuksi toiminut. Tarkoitus oli pakkosiirtää teknologiasta orjallisesti riippuvaiset vangit kauheuksiin kokemaan hitaasti loppunsa oudon planeetan villin ja täysin tuntemattoman luonnon keskelle. Mutta kuten sanottu, vangit sopeutuivat.

Ja mitäs me ollaan, näiden perkeleen hullujen jälkeläisiä, eipä se geeniperimä ole paljon puhdistunut. Tästä on todisteena mm. makeistehtaiden tekemät salatut ihmiskokeet.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005
Aslak
Helevattu senthän tämähän näyttäs olevan tarttuva epidemia.
Tohtiiko näitä juttuja ennää ees lukeja ?
Ja millä paranee jos saapi tartunnan ?

Tarttuva hyvinkin. Tohtii lukea, jos uskaltaa.

Paraneminen on hyvin epätodennäköistä.

Ihan mielenkiintoista juttua tuolla kuitenkin on:

Evidence of Ancient Atomic Explosion

Radiation still so intense, the area is highly dangerous A heavy layer of radioactive ash in Rajasthan, India, covers a three-square mile area, ten miles west of Jodhpur. Scientists are investigating the site, where a housing development was being built.

For some time it has been established that there is a very high rate of birth defects and cancer in the area under construction. The levels of radiation there have registered so high on investigators' gauges that the Indian government has now cordoned off the region.

Scientists have unearthed an ancient city where evidence shows an atomic blast dating back thousands of years, from 8,000 to 12,000 years, destroyed most of the buildings and probably a half-million people. One researcher estimates that the nuclear bomb used was about the size of the ones dropped on Japan in 1945.

The Mahabharata clearly describes a catastrophic blast that rocked the continent. (quoted at top of this page)

A HISTORIAN COMMENTS

Historian Kisari Mohan Ganguli says that "Indian sacred writings" are full of such descriptions, which sound like an atomic blast as experienced in Hiroshima and Nagasaki. He says references mention fighting sky chariots and final weapons.

An ancient battle is described in the Drona Parva, a section of the Mahabharata.

"The passage tells of combat where explosions of final weapons decimate entire armies, causing crowds of warriors with steeds and elephants and weapons to be carried away as if they were dry leaves of trees," says Ganguli.

"Instead of mushroom clouds, the writer describes a perpendicular explosion with its billowing smoke clouds as consecutive openings of giant parasols. There are comments about the contamination of food and people's hair falling out."

ARCHEOLOGICAL INVESTIGATION PROVIDES INFORMATION

Archeologist Francis Taylor says that etchings in some nearby temples he has managed to translate suggest that they prayed to be spared from the great light that was coming to lay ruin to the city.

"It's so mid-boggling to imagine that some civilization had nuclear technology before we did. The radioactive ash adds credibility to the ancient Indian records that describe atomic warfare."

Construction has halted while the five member team conducts the investigation. The foreman of the project is Lee Hundley, who pioneered the investigation after the high level of radiation was discovered.

Lähde: http://s8int.com/atomic1.html

Jos tosiaan tutkijat on äimänä radioaktiivisesta maastosta ja vanhoista kirjoituksista, joissa kuvataan ydinräjäytystä ja seurausvaikutuksista niin kaippa meidänkin pitäisi olla.

Aika fakiiri saa olla, jos tuollaista settiä heittää päästään tuhansia vuosia sitten...

Volitans
Uskotko tuohon?

Jep, ja harhamaailmamme on todellinen.

Ja kun katsoo esimerkiksi paavia Vatikaanissa parvekkeella, niin näemme paavin tiaran, siellä näkyy myös piispan hiippoja ja viittoja. Nämä ovat muinaisen mysteerikultin vaatekomerosta Egyptin ajalta ja juontavat aikaan Atlantikselle. Siellä muinoin valtaa pitävä papisto käytti hyvin samantapaisia koristeellisia vaate luomuksia. Seemiläisen rodun mukana ne kulkeutuivat sitten mm. Egyptiin.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177
Liittynyt2.4.2005

Pirkele alakaa se tarttumhan minhunki, onhan se tosijkhanki
ollu atomisota muinaisessa Intiassa .
Johan se Mahabharadaki muistelee Pandavien ja Kauravien sovasta.

Onhan sieltä löyvetty tosijhanki atomipommin jäläkijä , niin että vuottuu se tuo sota vieläki.
Mutta sottaa ei käynhet Mallonijakuun aljut , vai oliko se laneetta?
Se käythin aikoinans Atlantiksen asukhaitten ja nykyihmisten välillä.

Ei helevetti nyt häätyy lukeja tunti kaks pelkkijä Puskaryssän juttuja
että pää selevenis, ja tauti karkottus kauvvas, niin kauvvas.

Loptio
Seuraa 
Viestejä1187
Liittynyt12.4.2005

Maapallolla käytiin atomisota käytiin noin 65 miljoonaa vuotta sitten. Sodassa käytetyt iridiumpommit tekivät planeetan elinkelvottomaksi miljooniksi vuosiksi; todisteet tästä ovat vieläkin luettavissa geologisista kerrostumista.

EDIT:

Itse muistaakseni myös jostain luin tuosta muinaisesta ydinräjähdyksestä Intiassa, mutta mistä h'lvetistä nuo "maan suurin kuu" ja laboratorio-jutut on repäisty?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat