Seuraa 
Viestejä45973

Jos ihminen ei toteuta vapauksiaan yhtä aika, silloin hän on rasisti

Suvaitsevaisuutta vaativat vain suvaitsemattomat.

Sananvapautta vaativat vain sellaiset, jotka luulevat olevansa itse turvassa lukkojen takana.

On erinomaisen typerää ja lapsellista väittää, että on okeus puhua mitä tahansa, --koska sivistynyt yhteiskunta muka on antanut sananvapauden --muiden selän takana.

Juutalaisvitsejä kertovat vain sellaiset, jotka eivät uskalla vapaasti liikkua synagogien ohitse, vaan pälyilevät, koska se hullu juutalainen tulee...

Jos todella ihminen haluaa itselleen oikeuden sananvapauteen, niin silloin hänellä tulee olla samaan aikaan liikkumisvapaus, --eli, jos ihminen on itse rajoittanut liikkumisvapautensa juutalaisten selän takaiseen maisemaan, niin silloin hän on pelkkä typerys, jos hän ei pysty itse rajoittamaan myös kielenkäyttöään.

Aito ja rehellinen sananvapauden julistaja menee talibanien luokse kertomaan vitsejä talibaaneista.

Oikein vilpitön ja sydämellinen juutalaisvitsien kertoja kertoo vitsinsä Jerusalemin pääsynagoogassa, eikä suinkaan haisevassa kapakassa perähikiällä suojassa juutalaisilta.

Vielä kehtaan sanoa, että mustalaisvitsit kuulostavat varmasti hyviltä mustalaisleirissä, joten ei muuta kuin sinne heti kertomaan vitsejäsi, jos todella haluut tietää, mitä elämä on.

Vain sellaiset vaativat suvaitsevaisuutta, joilla on jotakin kieroilua muita kohtaan. --Koska, kun ihmisellä ei ole mitään muita vastaan, niin silloin hän ei tarvitse suvaitsevaisuus-käsitettä yhtään mihinkään.

Koska tämä on vastoin tiedettä ja tiedeuskovaisia, niin kehotan teitä pikaisesti ottamaan yhteyden moderaattoriin, liikkeellä jossakin päin Suomea.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (48)

"Sananvapaus ei ole sitä, että sinun on turvattu sanoa se mitä mieleen tulee. Sananvapaus on sitä, että sinäkin kuulisit niitä asioita, mitä et välttämättä halua kuulla."

Sinänsä olet aivan oikeassa. Kenenkään ei tulisi penätä sananvapautta, jos ei ole uskallusta käyttää sitä sanaa niiden kuullen, joihin se koskee.

Rasistiseksi en silti sitä menisi kutsumaan. Eikös se ole jotenkin ohi aiheesta?

Henkilökohtaisesti minulla olisi uskallusta mennä kertomaan juutalaisvitsejä vaikka synagogaan, mutta onko se oikein itse juutalaisia kohtaan? Et sinäkään varmasti pidä siitä, jos sinusta kerrotaan vitsejä suoraan päin naamaasi.

Toisaalta, jokaisen ihmisen pitää myös osata nauraa itselleen. Tottahan juutalaiset tietävät, että kaikki juutalaiset eivät ole konkkanokkaisia pankkiireita, jotka ovat ahneita kuin siat. Joka tuollaisesta hermostuu, pitää sitä vähintääkin osittain totena ja pelkää sitä kuviteltua totuutta.

Kysymys kuuluukin, jos me kerromme Juutalaisvitsejä ja juutalaiset ottavat siitä kuvainnollisesti nokkiinsa, kenen on vika?

Veikko
Kysymys kuuluukin, jos me kerromme Juutalaisvitsejä ja juutalaiset ottavat siitä kuvainnollisesti nokkiinsa, kenen on vika?

Vitsin kertojan. Jos jollakulla on juutalaisvitsi, niin silloin hänellä on myös vitsin mukainen käsitys juutalaisista, koska muutoin vitsia ei olisi voitu ajatella.

Kyllä vitseissä on myös syntytapahtuma, ja kun ollaan tiedefoorumilla, niin ei saa mitenkään jättää sitä huomiotta. Ihminen ei ole tajunnut vitsin merkitystä, jos hän kuvittelee, että vitsi vaatii ehdottomana välttämättömyytenä ihmiskunnan jaon erilaisiin, keskenään taisteleviin osiin. Jos juutalaisvitsin juutalaista ei voida korvata millä tahansa muulla, niin silloin vitsin kertoja on rasisti, jonka ainoana tavoitteena on juutalaisten pilkkaaminen.

Jos taasen juutalaisen voi vitsissä korvata millä tahansa muualla, niin miksi sitä ei olla silloin tehty; mitä järkeä on tahallaan suututtaa juutalaisia, jos kerta se ei ole vitsin vitseydelle mitenkään välttämätön?

Jos vitsin vitseys vaatii jonkun tietyn väestöryhmän, niin silloin kysessä ei ole vitsi, vaan iva.

Tiedepalastalla ei tule ottaa kantaa erityiseen, vaan yleiseen. Ei ole tieteen asia ottaa kantaa vitsisivuston sulkemiseen, mutta tieteen velvollisuutena on selvittää tiedeuskovalle kansanosalle tieteellisesti, mitä vitsit ovat, ja mitkä eivät ole vitsejä.

Vitsin määritelmä: Vitsi on sellainen ihmisiä yhdistävä merkitys, joka voidaan kertoa ajasta ja paikasta riippumatta ilman mitään pelkoa.

ööööööööööööö
Edelleen odotan, milloin tämän palstan keskustelijat ryhtyvät sanoistaan tekoihin. Mitä himputin järkeä on pölöttää jostakin hiton bannauksesta, jos ei ole rahkeita toteuttaa sitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ai juutalaisvitsiketju.

Itse katolisena katson olemaan oikeutettu kertomaan katolilaisvitsin:

Katolinen pappi ja juutalainen rabbi keskustelivat, ja rabbi kysyi papin uranäkymistä, johon nuori pappi vastasi, että kyllä hän odottaa nousevansa kirkkoherraksi jossain vaiheessa.

-Entäs siitä ylemmäs, mikä voisi olla seuraava askel, uteli juutalainen
-Noo, piispa se taitaisi olla, vastasi pappi.
-Entäs siitä ylemmäksi?
-Se on kyllä jo aika epätodennäköistä, mutta periaatteessa kyllä minustakin voisi tulla arkkipiispa, pappi vastasi.
-Entäs siitä ylemmäs, jatkoi edelleen rabbi kyselyään.
-No kyllähän niitä kardinaaleja on, että se olisi sitten jo käytännössä ylin mahdollinen virka.
-Eikö sitä korkeammalle?
-Noh, pappi vastasi, kyllähän aina silloin tällöin uusi paavi valitaan, mutta se on kyllä sitten jo ehdoton huippu.
-Eikö sitä korkeammalle voi yletä?
-Ei voi, kyllä se on kaikkein korkein virka meillä.
-Eikö voi tulla Jumalaa?
-No ei tosiaankaan, ei tietenkään, tuhahti nuori pappi
-Niinkö? Mutta yhdestä meistä juutalaisista tuli teidän jumalanne.

Katson, että te muut tiedätte varsin hyvin, mitä 'vitsejä' juutalaiset/katoliset/jms katsovat kieroon.

Ne eivät todellakaan ole mitään vitsejä, vaikka ne olisikin kerätty vitsisaitille, jotta voitaisiin leuhkia, miten monta tuhatta vitsiä on.

Laatu ei selvästikään ole korvannut määrää, jos saitissa leuhkitaan, miten monta kymmentätuhatta vitsiä on tullut kerättyä. Tämänkin olisi luullut olevan itsestään selvyys jokaiselle, joka itse ajattelee ilman tieteellistä kainalosauvaa.

ööööööööööööö
Edelleen odotan, milloin tiedeuskovilla riittää rahkeita muuhunkin kuin mollaamiseen. Voitte täysin vapaasti kerätä tänne ne ns. vitsit juutalaisista, ja koska niitä ei voida bannata siksi, että se olisi sananvapauden vastaista, niin se ei tietystikään ole sananvapauden vastaista kirjoitella nettilausuntoja kati sinenmaasta, koska kyseessä on täysin tiedeuskovaisten huuhaajoukkio, jonka johdonmukaisuus ja logiikka on sitä, mitä on.

RAUTALANKAA:
Koska tiedeuskovat väittävät, että vitsisaitin sulkeminen oli loukkaus sananvapautta vastaan, niin mitä on se loukkaa, kun tuollainen joukkio pyrkii kaikin tavoin estämään sananvapauden?

Minä vaadin edelleenkin, että joka ikinen tiedeuskovainen ryhtyy sanoista tekoihin, koska te puolustatte täysin älyttömiä juutalaisvitsejänne!

On siinäkin sananvapauden julistajat, joilla ei riitä logiikkaa edes sananvapauden ymmärtämiseen.

Tiede.fi on suojapaikka kaikelle jumalattomuudelle ja juutalaisvitseille, koska on niin typerryttävän ihanaa olla tiedeuskovainen, koska silloin on täysin pakko kannattaa sananvapautta, kun se koskee vain jumalattomuutta.

Jos todella ihminen haluaa itselleen oikeuden sananvapauteen, niin silloin hänellä tulee olla samaan aikaan liikkumisvapaus, --eli, jos ihminen on itse rajoittanut liikkumisvapautensa juutalaisten selän takaiseen maisemaan, niin silloin hän on pelkkä typerys, jos hän ei pysty itse rajoittamaan myös kielenkäyttöään.[/list:u:2i1cv5qh]

Jos Te nimimerkillä kirjoittajat olette pystyneet itse rajoittamaan itsenne pelkäksi nimimerkiksi, niin miten kummassa Te ette pysty itse rajoittamaan itseänne mitenkään muutoin?

Koska te katsotte, että teillä on oikeus tieteelliseen toimijuuteen nimimerkin suojissa, niin silloin te olette haisevia pelkureita, joiden vertaisia on jokainen, joka kertoilee juutalaisvitsejä jossakin sulejtussa haisevassa loukossa juutalaisilta salaa!

On se perkelettä, että tuollaiset nulikat luulevat olevansa tämän maailman omistajia ja tietävät lopullisen totuuden mihin tahansa asiaan; että se on muka ihana olla nuori, kun pitää olla kapinallinen, jolla ei ole mitään yhteistä lähdettä muiden kuin jumalattomien tiedeuskovaisten kanssa!

Ettekö hemmetin nulikat saa jo moderaattoria toimimaan, jotta voisitte tuntea maailman olevan jumalaton paikka, kun olette painaneet typerän päänne pensaaseen!

Niinpä niin ...

Kuinkakohan pitkään moderaattorit tosiaan viitsivät katsella kati sinenmaan lievästi sanottuna harhaista raivoamista ja jatkuvaa epäasiallista kielenkäyttöä? Vapaa sana ja Muut tiedeaiheet -osioista on pikkuhiljaa muotoutumassa tämän henkilön yksityisghettoja parhaimpaan Jippii! henkeen. Pitääkö tätä sietää vielä muissakin osioissa?

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

No, ihmisellä on sananvapaus, mutta hänellä on käytännössä vapaus myös saada turpiinsa sanomistensa takia. Riippuu siis kunkin omasta päänsisäisestä pikku moderaattorista, mitä hän suukistansa ulos päästelee... Mitä provosoivampaa tekstiä tänne kirjoittelee, sitä todennäköisemmin joku suuttuu. Eikö olisikin kivaa jos kaikki olisivat kivoja...

Jos ihminen vouhaa hirvittävästi sananvapaudesta, minun kokemukseni mukaan hän haluaa myötähymistelyä, ei vastakommentteja. Keskustelu on sananvapautta, eli lupa olla myös eri mieltä.

Joten kati, kyllä sinä olet täällä saanut sananvapautta ja keskustelua ihan viljalti, kun vain suostuisit ymmärtämään sen. Jos hymistelyä haluat, hanki oma hiekkalaatikko ja samanhenkisiä kavereita. Siellä sitä hyminää riittää.

Kaikkia ei kuitenkaan koskaan voi käännyttää... valitettavasti.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Pikku Gen

Joten kati, kyllä sinä olet täällä saanut sananvapautta ja keskustelua ihan viljalti, kun vain suostuisit ymmärtämään sen. Jos hymistelyä haluat, hanki oma hiekkalaatikko ja samanhenkisiä kavereita. Siellä sitä hyminää riittää.

Kaikkia ei kuitenkaan koskaan voi käännyttää... valitettavasti.

Mikä tuota naista (katia) oikeasti vaivaa koska ei voi varmastikaan olla minkäänlaista epäselvyyttä siitä että ei ole kovin pidetty tai arvostettu ihminen täällä ja silti pitää väkisillä ängetä tänne jakamaan viisauksiaan.

En minäkään helvetti menisi lähi-itään islamin kannattajille jankkaamaan raamatun paremmuutta. Varmasti jossain vaiheessa turpaan tulisi.

On se sitten perkele kun ei mitään keskustelua voi lukea ilman että siellä ei olisi viittausta urantiaa!! Vitsipalstakaan ei enää naurata kun sielläkin on noita saatanan urantia höyryilyitä! Joka saatanan keskustelu lähtee rönsyilemään sitä kirottua kirjaa kohti!!

Oikeasti olin kiinnostunut siitä kun ensimmäisen kerran kuulin mutta nyt voit olla Kati varma että en _ikinä_ koske siihen!! kiitos höyryilysi, varmasti moni muukin on tullut samaan tulokseen!

Julista uskomuksiasi vaikka maailman tappiiin minun puolesta, perkele, minulle riittää tämä "tiede"foorumi.

Minut voi bannata tältä foorumilta: HAISTA PASKA, KATI!! Siinä sinulle sananvapautta!

Hsta:n uskomus tuohon kirjaan on ilmeisesti yhtä vahva mutta hän sentään ei tuputa ja hoe samaa kokoajan.

Täytyy nyt jo todella kummastella, miksi te ette tee niin kuin puhutte.

Kyllä mun ajatukset pysyvät mun päässä ilman tätä foorumiakin, joten minulle se on yksi hailee, olenko teidän suosiossa vain enkö; kyse on vain siitä, etten mitenkään pysty olemaan inhoamatta kaikkea epäloogisuutta, ja eritoten silloin, kun sitä esiintyy tieteen, uskonnon ja filosofian julistajissa.

Epäloogisuus on täsmälleen yhtä haisevaa kaikkialla, kuten paskakin haisee paskalle kaikkialla.

Lance Kirjoitti:

Ai juutalaisvitsiketju.
Itse katolisena katson olemaan oikeutettu kertomaan katolilaisvitsin:

Katolinen pappi ja juutalainen rabbi keskustelivat, ja rabbi kysyi papin uranäkymistä, johon nuori pappi vastasi, että kyllä hän odottaa nousevansa kirkkoherraksi jossain vaiheessa.

-Entäs siitä ylemmäs, mikä voisi olla seuraava askel, uteli juutalainen
-Noo, piispa se taitaisi olla, vastasi pappi.
-Entäs siitä ylemmäksi?
-Se on kyllä jo aika epätodennäköistä, mutta periaatteessa kyllä minustakin voisi tulla arkkipiispa, pappi vastasi.
-Entäs siitä ylemmäs, jatkoi edelleen rabbi kyselyään.
-No kyllähän niitä kardinaaleja on, että se olisi sitten jo käytännössä ylin mahdollinen virka.
-Eikö sitä korkeammalle?
-Noh, pappi vastasi, kyllähän aina silloin tällöin uusi paavi valitaan, mutta se on kyllä sitten jo ehdoton huippu.
-Eikö sitä korkeammalle voi yletä?
-Ei voi, kyllä se on kaikkein korkein virka meillä.
-Eikö voi tulla Jumalaa?
-No ei tosiaankaan, ei tietenkään, tuhahti nuori pappi
-Niinkö? Mutta yhdestä meistä juutalaisista tuli teidän jumalanne.

Hieno vitsi!
Ajattelin juutalaisen tähtäävän kerronnan edetessä uskonnon Ilmaisijaprofeettaan, mutta vitsin yllätysksellisyys (ainakin minulle) olikin siinä, että hän loikkasi sen askelman ylitse.
Sain hyvät naurut, kiitos.

kati sinenmaa
Täytyy nyt jo todella kummastella, miksi te ette tee niin kuin puhutte.

Kyllä mun ajatukset pysyvät mun päässä ilman tätä foorumiakin, joten minulle se on yksi hailee, olenko teidän suosiossa vain enkö; kyse on vain siitä, etten mitenkään pysty olemaan inhoamatta kaikkea epäloogisuutta, ja eritoten silloin, kun sitä esiintyy tieteen, uskonnon ja filosofian julistajissa.

Epäloogisuus on täsmälleen yhtä haisevaa kaikkialla, kuten paskakin haisee paskalle kaikkialla.

Sinun ajatukset eivät pysy pelkästään päässäsi vaan leviävät hyvää kyytiä joka aiheeseen.

Itselläni ei ole kovin tieteellistä taustaa ja olen melko avoin kaikille teorioille ja lueskelen mielelläni uusista ajatuksista. Esim. Hsta:n kommentit saavat minut usein vain hymyilemään mutta mistä johtuu että sinun kommenttisi saavat pian minut hulluuden partaalle?

Taitaa johtua tuputtamisesta. Ethän varmasti itsekään pidä jos toistuvasti samaa asiaa hoetaan. Tarkoituksesi on varmasti hyvä(?) mutta saat tuolla tyylillä enemmän kirjan vihaajia kuin kannattajia.

Eikö sinulla ole kesälomaa?

Paska haisee siellä missä sitä on.

wayfarer
Eikö sinulla ole kesälomaa?

Ihminen ei tarvitse silloin mitään lomaa, kun hän on elävä, eli järkevä ihminen. Ajattele itse, mitä järkeä on pitää lomaa sellaisesta, josta pitää; minä rakastan elämää, joten en voi ottaa siitä lomaa.

Minun ei tarvitse ottaa edes iloa irti elämästä, koska elämäni ei ole suruista tehty. Minä en tarvitse lomaa, en vapaapäiviä, en juhlapyhiä, en arkipyhiä, en mitään, koska en tarvitse palkkakaan, koska en vihaa elämää.

kati sinenmaa
wayfarer
Eikö sinulla ole kesälomaa?Ihminen ei tarvitse silloin mitään lomaa, kun hän on elävä, eli järkevä ihminen. Ajattele itse, mitä järkeä on pitää lomaa sellaisesta, josta pitää; minä rakastan elämää, joten en voi ottaa siitä lomaa.

Minun ei tarvitse ottaa edes iloa irti elämästä, koska elämäni ei ole suruista tehty. Minä en tarvitse lomaa, en vapaapäiviä, en juhlapyhiä, en arkipyhiä, en mitään, koska en tarvitse palkkakaan, koska en vihaa elämää.

Ilonasi on tuottaa päänsärkyä ja ärtymystä muille?
Toisenlaistakin iloa varmasti löytyy muualtakin kuin myös täältä.

*edit* kirjoitus/ajatusvirhe

kati sinenmaa
wayfarer
Eikö sinulla ole kesälomaa?Ihminen ei tarvitse silloin mitään lomaa, kun hän on elävä, eli järkevä ihminen. Ajattele itse, mitä järkeä on pitää lomaa sellaisesta, josta pitää; minä rakastan elämää, joten en voi ottaa siitä lomaa.

Minun ei tarvitse ottaa edes iloa irti elämästä, koska elämäni ei ole suruista tehty. Minä en tarvitse lomaa, en vapaapäiviä, en juhlapyhiä, en arkipyhiä, en mitään, koska en tarvitse palkkakaan, koska en vihaa elämää.

Häpeähän se on myöntää että ei saa töitä tai ei ole enää työkykyinen, mutta koitahan jaksaa ja tsemppiä elämään kovasti...

wayfarer
kati sinenmaa
wayfarer
Eikö sinulla ole kesälomaa?Ihminen ei tarvitse silloin mitään lomaa, kun hän on elävä, eli järkevä ihminen. Ajattele itse, mitä järkeä on pitää lomaa sellaisesta, josta pitää; minä rakastan elämää, joten en voi ottaa siitä lomaa.

Minun ei tarvitse ottaa edes iloa irti elämästä, koska elämäni ei ole suruista tehty. Minä en tarvitse lomaa, en vapaapäiviä, en juhlapyhiä, en arkipyhiä, en mitään, koska en tarvitse palkkakaan, koska en vihaa elämää.
Ilonasi on tuottaa päänsärkyä ja ärtymystä muille?
Toisenlaistakin iloa varmastikin löytyy kuin täältä.

Niin. Kun rehellisesti kerroin, etten ole peseytynyt lähes kolmen vuoteen (syyskuussa tulee kolme vuotta), niin täältä löytyi välittömästi tieduskovaisia, jotka julistivat minut hulluksi ja sairaaksi
--ilman, että he olisivat tulleet nenunsa kanssa haistamaan tilannetta,
--ilman, että he olisivat ajatelleet, kuinka on mahdollista minun olla erittäin sosiaalinen kaupunkiympäristössä, jos muut eivät sietäisi tuoksuani, jota he eivät eds haista!

Tiedätkö, että tuollainen tieteellisuus on minun nenääni erittäin pahalta tuoksuvaa, ja että minulla ei ole mitään syytä väittää, etteikö hajua ole.

samaan aikaan täällä ollaan olevinaan niin maan perkeleen sananvapauden puolustajia, kun joku on kerännyt vain keräämisen tähden mitä tahansa vitsejä, mutta sitten heti ollaan nenää nyrpistämässä, jos joku ei puhukaan kirjatietoa, vaan esittää siitä poikkeavaa ajattelua.

Tekopyhyys on yhtä haisevaa kaikkialla, ei ainoastaan kirkon piirissä.

Sano rehellisesti, mitä tieteellisyyttä ennakkoluulo edustaa? Tähän mennessä tällä on sanut kohdata vain uskomuksia ja ennakkoluuloja, joka on siinä mielessä ymmärrettävää, että kun ihminen pelkää omaa itseään, niin silloin hän ei tietystikään pysty millään tavoin hyväksymään tieteen ihmskuvan vastaista ihmisyyttä, kuten esimerkiksi sitä, ettei rehellinen ihminen haise, vaikka ei peseydykään.

(Tiede)uskovat ovat oman maailmankuvansa vankeja; heidän on täysin mahdotonta elää tervettä elämää, koska se merkitsisi sitä, että silloin ihmisen pitäisi elää omaehtoista elämää, johon ei kuulu muiden hyväksi käyttö.

kati sinenmaa
wayfarer
Eikö sinulla ole kesälomaa?Ihminen ei tarvitse silloin mitään lomaa, kun hän on elävä, eli järkevä ihminen. Ajattele itse, mitä järkeä on pitää lomaa sellaisesta, josta pitää; minä rakastan elämää, joten en voi ottaa siitä lomaa.

Minun ei tarvitse ottaa edes iloa irti elämästä, koska elämäni ei ole suruista tehty. Minä en tarvitse lomaa, en vapaapäiviä, en juhlapyhiä, en arkipyhiä, en mitään, koska en tarvitse palkkakaan, koska en vihaa elämää.

Kerroppas kati meille muillekkin mitä nappeja syöt niin pääsemme samaan nirvanan ja totuuden asteelle. Sinun ajatuksesi, mielentilasi, päätelmäsi, sekoilusi ja kommentttisi eivät voi olla seurausta normaalista aivokemiallisesta toiminnasta. En tiedä stimuloitko aivojasi jotenkin, enkä väitä kumman tila on parempi mutta hauskalta tuo ainakin kuulostaa. Ole hyvä ja jaa viisautesi etikettiä meillekkin.

Eikös ihmisruumis eritä aika paljon kaikenmaailman kuona-aineita? no vaikka hiusten rasvoittuminen.. rasvaiset hiukset eivät minusta ainakaan tuoksu hyvälle eikä tuo kesä helteelläkään hiki tuoksu hyvälle.

Kai ymmärrät että täällä et voi voittaa mitään?
Tuhlaat omaa aikaasi ja muiden aikaa.

"Sano rehellisesti, mitä tieteellisyyttä ennakkoluulo edustaa?"

Miksi pitäisi polkea maahan nykyiset tutkimustulokset vain sen takia että jossain kirjassa minkä alkuperää ei ole todistettu, sanotaan toisella tavalla?
Ehkä sinun kannattaisi "markkinoida" tuota kirjaa samanlaisten nykyisen tieteen totuuksien ja kirjan totuuksien perusteella kuin sellaisilla "faktoilla" mitä ei voida tieteen keinoin selvittää tarkasti.

"ettei rehellinen ihminen haise, vaikka ei peseydykään."

Useimmat ihmiset jotka eivät ole käyneet pesulla aikoihin ovat kyllä tähän mennessä haisseet.

"(Tiede)uskovat ovat oman maailmankuvansa vankeja"

Etkö sinä ole Urantiakirjan vanki?
En ole tavannut ihmistä joka ei olisi jonkin uskomuksen vanki.. muuten luulisi ihmisten säntäilevän uskomuksesta toiseen jos ei pysty osoittamaan toista uskoa vääräksi.
Minä uskon että eletään Matrix tyylisessä simulaatiossa. Voitko todistaa sen vääräksi?-)

konna
Kerroppas kati meille muillekkin mitä nappeja syöt niin pääsemme samaan nirvanan ja totuuden asteelle. Sinun ajatuksesi, mielentilasi, päätelmäsi, sekoilusi ja kommentttisi eivät voi olla seurausta normaalista aivokemiallisesta toiminnasta. En tiedä stimuloitko aivojasi jotenkin, enkä väitä kumman tila on parempi mutta hauskalta tuo ainakin kuulostaa. Ole hyvä ja jaa viisautesi etikettiä meillekkin.

Oma järkeily riittää. Minulla on kyllä 18litraa punaviiniä (löysin roskiksesta), mutta en ole maistanut sitä, vaikka lääkärit suosittelevat sitä, kloska muutoin ihminen ei ole terve, jos hän ei toimi lääkärien mukaan.

Oma itse riittää onnelliseen elämään, eikä siihen mikään muu voi riittääkään. Jos ihminen vaatii itselleen jotakin, niin silloin hän ei ole käyttänyt järkeään, koska on puutteessa, eli pelkkä kerjäläinen, kuten rikkaat ovat, ja
kuten ovat tiedemiehet, jotka väittävät, että puhtauteen ei riitä pelkkä puhdas mieli, vaan lisäksi tarvitaan lakia, jolla planeetan likaisuus saadaan kätevästi todistettua tieteelliseksi totuudeksi.

Jos olette (tiede)uskovia, niin teidän on käytävä pesulla vähintään kolmesti viikossa, jotta teidän lemunne ei nousisi taivaisiin.

Eivät tiedemiehet peseydy siksi, että se olisi tietellinen totuus, vaan siksi, koska he ovat tiedeuskovia.

daffy duck
kati sinenmaa
wayfarer
Eikö sinulla ole kesälomaa?Ihminen ei tarvitse silloin mitään lomaa, kun hän on elävä, eli järkevä ihminen. Ajattele itse, mitä järkeä on pitää lomaa sellaisesta, josta pitää; minä rakastan elämää, joten en voi ottaa siitä lomaa.

Minun ei tarvitse ottaa edes iloa irti elämästä, koska elämäni ei ole suruista tehty. Minä en tarvitse lomaa, en vapaapäiviä, en juhlapyhiä, en arkipyhiä, en mitään, koska en tarvitse palkkakaan, koska en vihaa elämää.


Jos sinulla ei ole surua et tiedä mitä ilo on.
Itse olen huomannut että mitä enemmän pohjalla käy sitä enemmän osaa arvostaa iloisia asioita.
Surut kuuluvat elämään ja niitä pitäisi ollakin ettei tule ihmisestä ihmeellistä haihattelijaa.

-----------------------------------

Vitutuksen määrä on vakio = maksimi

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat