Seuraa 
Viestejä45973

http://www.neilslade.com/Papers/bulbs.html

http://www.youtube.com/watch?v=rc7mkHtuLOs

Keskustelua ja analysointia asiasta.

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread281124/pg12

Panoraamakuva!

http://www.lpi.usra.edu/resources/apoll ... P/9625.jpg

Aihetta käsitellään myös Suomen Ufotutkijat ry:n sivuilla:

http://www.suomenufotutkijat.fi/keskust ... =4137#4137

Herättääkö ajatuksia. Onkohan alus virunut tuolla jo tuhansia vuosia?
Vai voisiko sen sisällä olla vielä elämää!
Kannattaisiko esim. NASA:n
alkaa nopeasti suunnittelemaan lentoa paikan päälle? Toisaalta siihen
sisältyisi suuri riski. Ei ole mitenkään sanottua, että aluksessa kaivataan
"ulkopuolista" apua tai edes pelkkää tarkkailuakaan.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (38)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka avaruudessa olisikin elämää, niin millä todennäköisyydellä ne eksyy pieneen pisteeseen avaruudessa joka olisi linnunrata tässä tapauksessa.

Mielenkiintoinen video. Analyysit myöhemmin. Tekstitys tietty kannattaa jättää omaan arvoonsa, se on jälkikäteen tungettu tuohon.

UFO kuussa! toi on jo kuumaa kamaa!!!

Onko iltapäivälehtiä jo informoitu....

Ootko Jimmy perehtynyt viranomaisten kuvaamiin infrapunavideoihin?

http://www.suomenufotutkijat.fi/tilannekatsaus.htm

Vuoden 2006 sensaatiomaisin ufopaljastus olivat Suomen viranomaisten kuvaamat infrapunavideot. Kahtena eri yönä - marraskuussa 2003 ja huhtikuussa 2005 - kuvatuissa videoissa taivaalla kieppui pitkulaisen, suorakulmaisen sauvan muotoisia esineitä. Nopeus oli suuri ja viranomaisten mukaan kohteet olivat hyvin kaukana.

varmaan toisen maailmansodan aikana kuuhun lähetettyjen natsien tukikohtia. Star Wreckin tekijät ovat muuten vääntämässä aiheesta leffaa

Rautataivas

Apollo 20 lento, kuumoduuli 15. Jopas on lykätty samaan videoon paljon salaliittoteorioita. Eli Apollo20 lensi sittenkin ja kuumoduuli 15 sittenkin kuvasi laskeutumispaikkaa? Nätti video, yksinkertaisin vaihtoehto on yleensä se totuus mutta mikä tässä olisi tällä kertaa se yksinkertaisin?

Apollo 20 lento lennettiin salassa?

EDIT: Aah, Apollo 20 lennon preflight study. Ok. Hämmästyttävän tarkkaa kuvaa jos vertaa vaikkapa siihen mitä mahdollisen preflightin jälkeen tullu Apollon 17 LM-12 kuvasi. Hyvin hyvin blurria videota samaisesta Izsak Y kraatterista. Miltä kuulennolta tuo materiaali siis olisi peräisin? En löydä mainintaa, että Apollo 20:lle olisi lähetetty erikseen luotain tutkimaan laskeutumispaikkaa.

Ehkä Hanionilla on tähän jonkunlainen vastaus. Kyseessä on kuitenkin arviolta n. 4 kilometriä pitkä sikari jolla voi olla jotain tekemistä muinaisen ydinsodan kanssa.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Joo lähtihän se muinaisintialainen sankari Azurna hakemhan jumalilta asheita, Pandavien ja Kauravien välishen sothan.
Kuinka ollakhan sankari löysi " rikkimenneitten " avaruusalusten hautausmaan. Mutten samassa teoksessa sanotaan :että Kuu on taivasmaailman portti, se joka osaa oikein vastata sen ( kuun) asettamiin kysymyksiin , sille taivasmaailma on avoin.

Niin että tuo romu on löyvetty aikoja sitte, yli 12000 vuotta sitte.

Sitä vain ei tiijetä kuinka vanaha tuo on ?

Ainakin sikari on liian iso ollakseen vaa'an tähdistöstä. Eli rangaistussiirtolaisia tuolla ei missään nimessä ole kuljetettu.

No sehän nyt saattaa olla vaikkapa kivenmurikka joka näyttäytyy eräille ties minä ihmealuksina joo ja leffat myy.

salai
Seuraa 
Viestejä9181

Nooan arkki se on. Jumbe voi tehdä vaikka miten ison vedenpaisumuksen.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä46545
somedude

Mutta Katsokaa ihmeessä samasta lähteestä ne muutkin videot. Salaisen Apollo 20:nen kuvaa kaupungeista kuussa ja silleen.

Jaaha, nytkö hörhökolleegio on tullut siihen tulokseen, että kuulennot eivät olekaan huijausta. Mutta ettei homma menisi aivan liian tylsäksi, keksitään sitten "salaisia" Apollo-lentoja.

päkäpää
No sehän nyt saattaa olla vaikkapa kivenmurikka joka näyttäytyy eräille ties minä ihmealuksina joo ja leffat myy.

Älä hullujas puhu, vai kivenmurikka. pöh!

Neutroni

Jaaha, nytkö hörhökolleegio on tullut siihen tulokseen, että kuulennot eivät olekaan huijausta. Mutta ettei homma menisi aivan liian tylsäksi, keksitään sitten "salaisia" Apollo-lentoja.

Hyvä pointti. Eräällä foorumilla ehdittiinkin pitää tätä "muukalaisalus" väitettä aivan hulluna koska yhtään kuulentoa ei ole koskaan tehty.

Kovimpa näyttää ihmisen tekemältä tuo alus.

Tai, vitustako sen tietää miltä ne näyttää.

Ensiksi tulee mieleen kilpajuoksu kuuhun. Lähetetään sinne ydinpommeja. Jos toinen kerkeää ensiksi, räjäytetään koko paska.

Se olisi niin sitä itseään.

kun apollo lähti pois kuusta niin miehistö jätti jälkeensä aluksen laskeutumistelineen. Eli tuo kuvassa näkyvä pläntti on ilmeisesti aluksen laskeutumisteline.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä46545
Lettu Haimakainen
Kovimpa näyttää ihmisen tekemältä tuo alus.Niin Marsin naamakin näytti epäselvässä kuvassa tietyssä valaistuksessa. Vaan totuus paljastui kovin tylsäksi.

Ensiksi tulee mieleen kilpajuoksu kuuhun. Lähetetään sinne ydinpommeja.Ydinpommeilla on vain vähän käyttöä avaruudessa. Niiden tuhovoima perustuu paine- ja polttovaikutukseen ilmakehässä. Tyhjiössä mekanismit eivät toimi, ja pommi pitää räjäyttää hyvin lähellä kohdettaan riittävän säteilyvaikutuksen saavuttamiseksi. Kuun pinnalla olevia rakennuksia voisi kyllä tuhota pinnan alla räjäytettyjen pommien tuottamilla maanjäristysaalloilla.


Jos toinen kerkeää ensiksi, räjäytetään koko paska.

Kuuko kokonaan? Kokeilepa joskus laskea paljonko energiaa se vaatisi ja vertaa arvoa ydinräjähteiden energiantuottoon. Kannattaa varmaan suosiolla olettaa pommi, johon on kasattu kaikki maankuoren uraani plutoniumiksi muutettuna ja kaikki merivesien deuterium fuusioitumaan, jotta pääsee samoille kertaluokille, jos sittenkään.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat