Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tämän vuoden voittaja on ruma, lyhyt, hänellä on silmälasit ja lyhyet hiukset.
kappale taas täysin tavanomainen, jopa huono.
lisäksi esittäjä oli homoseksuaali ja harras uskovainen.
kappaleenkin nimi oli "rukous"

Siis en voi kertakaikkiaan uskoa, että näin kävi. tämä ylittää selvästi ymmärrykseni.
varsinkin se todella ihmetytti, kun suomi antoi sille täydet pisteet.
joten kaikki, ketkä äänestivät häntä, niin kertokaa ihmeessä, miksi niin teitte.

teorioita?

Sivut

Kommentit (41)

N.E.R.O
Tämän vuoden voittaja on ruma, lyhyt, hänellä on silmälasit ja lyhyet hiukset.

Rumuus ei poissulje voittoa. Ehkä ihmiset ovat kyllästyneet lavalla strippaaviin silikonibimboihin.
(Lukuunottamatta Lordia)

N.E.R.O
kappale taas täysin tavanomainen, jopa huono.

Ai oliko siellä hyviäkin?

[size=200:27mluhvv]"I natt dog Eurovision[/size:27mluhvv]
[size=150:27mluhvv]Det är över.
Tävlingen går inte att rädda.
Svågerpolitiken tog till slut livet av schlager-EM.
[/size:27mluhvv]
Det handlar om att vara ett land med många grannar.
Alla röstar på varandra, inklusive de nordiska länderna.
Undantagen är i alla fall få.
........................
Därför kommer alltid bidragen från forna Jugoslavien eller forna Sovjetunionen eller Centraleuropa ha en enorm fördel, oavsett hur de låter.
Sverige och resten av Skandinavien kommer att få kvala nästa år.
Sverige och resten av Skandinavien kommer, med tanke på årets semifinal, få väldigt svårt att över huvud taget gå till final under de rådande förutsättningarna."
Publicerad: 2007-05-13. aftonbladet.se

Lika som bär?!
Det är nåt bekant över Serbiens Marija

Serbiens Marija och Göran Persson?

Aftonbladt'issa olevaa tekstiä ja kuvat.

Osittain pitää paikkansa mitä kirjoittavat. Pohjoismailla ei tule oletettavasti olemaan suuriakaan mahdollisuuksia tulevaisuudessa päästä osallistumaan. Naapurimaat kun enimmäkseen antaa påäng toisilleen. Pohjoismailla ei ole montaakaan naapuria ja pohjoismaat ei ole yhtä hyviä pitämään toistensa puolta kuin itä-euroopan maat näissä kilpailuissa.

Tietääkseni tuo serbialainen voittaja ei ole homo/lesbo, (ken tietää mitä kukin on) mutta hän toimii samoin kuin esim. Arja Saijonmaa tekee täällä meillä että on yhteistyössä homojen kanssa.

Sanottiin kilpailuista mitä tahansa, niin minun suosikkini oli ainakin Georgia ja Bulgaria.

Muttakun kaikki biisit ovat tuolla suunnilleen huonoja, niin siinä vaiheessa uskon, että ulkonäkö ratkaisee asian.
sitä en ymmärrä, että miksi juuri serbia. oli siellä balkanin mailta parempiakin biisejä.
myöskin hämmästyttävää on se, että brittannia, joilla ei minusta olisi mitään syytä äänestää kaukaista serbiaa, niin antaakin täydet.

tosin elban kirjoittama kommentti saattaa hyvinkin olla mahdollinen selitys serbian voitolla.
ei minusta biisi todellakaan ollut mikään muista poikkeava.
ehka ihmiset äänestivät vaikkapa protestiksi serbiaa.
sen vielä ymmärrän, että serbia saattoi saada tukea entisen jugloslavian mailta. mutta länsivalojen ja pohjoismaiden ääniä on vaikea selittää.

salai
Seuraa 
Viestejä7580
Liittynyt17.3.2005

N.E.R.O.n on aivan turha tingata mitään teorioita korvikkeeksi musiikintajunsa puutteelle.

Serbialla oli aivan selvästi paras kappale ja minusta oli hienoa, että se Suomeltakin sai täydet pinnat. Jopa brititkin sen tajusivat hävetessään omaansa, mikä oli kaameimpia koskaan näkemiäni tekeleitä.

Se olisi ollut totaalinen katastrofi jos se Ukrainan pelle olisi voittanut, joten siinä mielessäkin Serbian voitto oli pelastus musiikille.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Musikaalisuus voitti tämän vuoden kisoissa.
Jo aikaisempina vuosina entiset Itä-Euroopan maat äänestivät toisiaan. Kreikka ja Kypros ovat tehneet sitä vuosikymmeniä. Kiinnostavaa, että Viro antoi täydet pisteet Venäjälle.

Ruotsin kappale ja esittäjä olivat varsinaninen karikatyyri ruotsalaisuudesta, sen huvittavimmassa/surkeimassa muodossaan. Muutenkin oli yleistä solistien sukupuolettomuus. Ei voi mitään, että ärsyttää katsoa, kun ei tiedä onko esittäjä mieheksi meikannut nainen, vai päinvastoin. Suomi oli terve poikkeus tästä linjasta, mutta kappaleen perussanoma oli negatiivinen; itsesääli ei vetoa euroviisuäänestäjiin.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Liittynyt16.3.2005

Lapsena tein taulukoita äänestyksistä ja tutkin myös naapurimaiden toisilleen antamia pisteitä. Tietyt parit olivat silloinkin jo olemassa, etenkin Kreikka ja Kypros.

Onko jossain taulukko tai graafi tämänvuotisista äänestystuloksista?

Paljon vaikuttaa sekin, että nykyisin voi äänestää useita kertoja, ja ulkomailta jopa oman maan kilpailijaa. Se vääristää tuloksia huomattavasti, joten kilpailulliselta kannalta Euroviisut eivät enää ole yhtä "puhtaita" tai kiinnostavia kuin ennen.

Ukrainastahan esimerkiksi on viime aikoina lähtenyt miljoonittain ihmisiä siirtotyöläisiksi Eurooppaan, mikä varmaankin kasvattaa heidän pistesaalistaan. Ruotsista me saamme lähinnä siellä asuvien suomalaisten ääniä, Virossa Venäjää äänestää suuri venäläisvähemmistö jne.

Ding Ding

Onko jossain taulukko tai graafi tämänvuotisista äänestystuloksista?.http://www.eurovision.tv/addons/scorebo ... final.html

Tuossahan sellainen on. En itse jaksa ryhtyä analysoimaan.

Ding Ding
Ukrainastahan esimerkiksi on viime aikoina lähtenyt miljoonittain ihmisiä siirtotyöläisiksi Eurooppaan, mikä varmaankin kasvattaa heidän pistesaalistaan. Ruotsista me saamme lähinnä siellä asuvien suomalaisten ääniä, Virossa Venäjää äänestää suuri venäläisvähemmistö jne.

Ja tuossahan DD jo totuuden kertoikin. Saksa on aina puhelinäänestyksissä antanut hyvät pisteet Turkille, koska Saksassa on paljon Turkkilaisia siirtotyöläisiä. Ei siinä sen kummenpaa selitysta ole.

Minusta kannattasi harkita pistelaskujärjestelmän jonkinlaista muuttamista, varsinkin kun Suomi on jo voittonsa saanut .

Vai ollaanko kuin ruotsalaiset. Eihän me voitu voittaa kun meillä ei ollut Sundinia eikä Foppaa... ainiin toihan oli lätkää.

salai
Seuraa 
Viestejä7580
Liittynyt17.3.2005

Tuolta löytyy täydelliset pisteet: Eurovision Song Contest, jonka Phony jo antoikin.

Täytyy korjata N.E.R.O:n antama tieto, että Britannia olisi antanut Serbialle täydet pinnat: tuon taulukon mukaan se sai nollan. Voisi myös sanoa, että Serbia voitti pohjoismaiden äänillä: viisi pohjoismaata antoivat yhteensä 45 ääntä eli 9/valtio, kun taas Baltian maat 1/maa keskimäärin.

Asiantuntemattomimmilta vaikuttavat Albania - se antoi ainoat 5 pistettä Irlannille ilmeisesti "koska se on aina pärjännyt" tyyliin (Serbialle 1) ja Malta - 12 pinnaa Britannian lentokonelaululle. Ymmärrettävää, että joku ruotsalainen väitti sitä plagiaatiksi, koska niin paljon se muistutti eräitä SAS-stuerttivitsejä.

EDIT: Lisäys

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

salai

Asiantuntemattomimmilta vaikuttavat Albania - se antoi ainoat 5 pistettä Irlannille ilmeisesti "koska se on aina pärjännyt" tyyliin ja Malta - 12 pinnaa Britannian lentokonelaululle. Ymmärrettävää, että joku ruotsalainen väitti sitä plagiaatiksi, koska niin paljon se muistutti eräitä SAS-stuerttivitsejä.

Minulle tuli Ruotsin viisuta mieleen, yllätysyllätys Black Sabbathin Vol 4 vinyyliversio. Arvaako kukaan miksi?

Siitä taustalla pyörivästä mustavalkoisesta hypnoottisesta kuviosta. Vol 4 vinyylin B-puolen keskiössä on samantyylinen pyöriessään hypnoottinen kuvio, tosin paljon fiksumpi. Muistaakseni albumilla oli biisi nimeltään Vertigo, en ole aivan varma, enkä jaksa viittä metriä kävellä tarkistamaan. Itse Arkin kappale oli kyllä ihan eri maailmasta jo mainutun albumin kanssa, silkkaa roskaa siis.

Edit: Poskelleen meni kuten yleensä. Levyllä on biisi Wheels on Confusion.

ja tässä eräs kuva labelistä, tarkoittamani kuva on tuossa pienenä, A-puolella se on suurempana.

Edit2: Vaihdoin kuvan

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Liittynyt16.3.2005

Kiitos tuosta taulukosta, Phony.

Näyttää siltä, ettei mitään graafia tarvitse tehdä. Itä-Euroopan maat ehkä Baltiaa lukuunottamatta eivät äänestäneet Lännen osallistujia, mutta Lännen äänestäjät äänestivät sekä Itä-Eurooppaa että Länttä.

Euroviisut on siis kaapattu! ABBA ei enää pääsisi edes loppukilpailuun, ellei tulisi jostain Ukrainasta.

Kroatian diskopallopellet menivät kyllä yli hilseen. Miten yksikään maa voi lähettää viisuihin sellaista silkkaa paskaa? Katsoin TV:tä suu auki päätäni pyöritellen, kun en meinannut uskoa että kyseessä EI ole vitsi, vaan ihan todellinen kilpailukappale.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat