Seuraa 
Viestejä45973

Kiinnostuneena olen sivusta katsellut Tiedelehden keskustelupalstalle Zetan kautta ilmestyneitä omituisia linkkejä. Onkohan tuo Zeta oikea ihminen vai botti? Ihmettelen miten botti pääsisi tuon rekisteröitymisen ohi... joten joko a) Zeta käyttää edistynyttä hahmontunnistusta b) Zeta on ihminen, mutta imbesilli.

Kokemukseni panee veikkaamaan b:n puolesta, mutta tietotekniikassahan on tehty ihmeitä ennenkin...

Kommentit (3)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä35426
onenörde
Onkohan tuo Zeta oikea ihminen vai botti? Ihmettelen miten botti pääsisi tuon rekisteröitymisen ohi

Eiköhän ihminen ole luonut tunnukset, ja laittanut automaattisen ohjelman suoltamaan saastaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
onenörde
Kiinnostuneena olen sivusta katsellut Tiedelehden keskustelupalstalle Zetan kautta ilmestyneitä omituisia linkkejä. Onkohan tuo Zeta oikea ihminen vai botti? Ihmettelen miten botti pääsisi tuon rekisteröitymisen ohi.

Eiköhän se mene kokeilemalla. Botillahan on kaikki maailman aika ja foorumeita on tuhottomasti, netissä pyörii muitakin robotteja, mm. hakukoneiden botteja. Pitäisi laittaa esto tuohon rekisteröintiin ettei montaa kertaa voi yrittää. Ei ihminen jaksa kolmea kertaa kauempaa yrittää. Sehän on fooruminkehittäjien tehtävissä, ei olisi kovin iso homma. Ehkä on jo, en ole seurannut. Silti joku pääsee aina läpi. Kannattaisi laittaa sähköpostihyväksyntä tai muu juttu. Samalla poistuisivat nuo trollaajat, tai ainakin vähenisivät. Molemmat yhtä ärsyttäviä, spammerit ja trollaajat, molemmat suoltavat paskaa.

Itseäni ihmetyttää miksi spammia on yleensä olemassa. Ovatko monet todellakin niin idiootteja että antavat luottokorttinumeronsa tuollaiseen ja yrittävät ostaa Viagraa? En ymmärrä. Paskapostin määrä sen kuin lisääntyy koko ajan, suurin osa emaileista on jo roskaa. Foorumeillakin homma etenee.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat