Seuraa 
Viestejä45973

Ihmiskunta elää alituisesti muuttuvalla maapallolla ja muuttuvassa ilmakehässä.
Maapallo on kuin suuri elävä elimistö. Kosminen säteily rakentaa maapalloa, elävää organismia. Tähän kuitenkin tarvitaan kaikkia niitä maapallossa olevia aineksia, jotka muodostavat oikeanlaisen ravintoalustan säteilylle, joka sitten imeytyy tähän ylläpitäen ja tukien elämää.
Tämä on ikuinen lainalaisuus: koko ikuisuudessa mikään ei voi muuttua toisenlaatuiseksi eikä mitään voi muodostua, jos ikuinen voima, järkkymätön Laki - ei ole toiminnassa. Jos maankamarassa ei olisi tuettyjä metalli- ja mineraaliaineksia yms., niin kosminen säteily ei pystyisi hedelmöittämään tätä planeettaa, tukemaan kasvuprosessia eikä myöskään stimuloimaan maaperässä olevia aineksia lisääntymään. Siksi vahinko on suuri, kun ihminen ryöstää suurimittaisesti maaperää ja käy käsiksi kerrostuneisiin maamassoihin. Siten hän muuttaa kosmisen säteilyn laatua maan sisällä ja sen päällä. Ajan mittaan tästä on seurauksena täysin muuttunut kokonaissäteily, sillä maapallo - kuten kaikki muutkin planeetat - on säteilymuoto, joka on suunnattu kohti kosmista elämää, Absoluuttista säteilyä. Ihminenkin on kosminen säteilymuoto.

Kaikki negatiivinen toimintatapa, (maamassojen siirrot, öljyn pumppaaminen, melusaaste, suuret räjähdykset, ydinsaaste yms.) muuttaa kosmisen säteilyn laatua koko maapallon kentässä.

Miltä näyttää maapallon tilaa kuvaava saaka?

Ihmisen muuttaessa planeetan atomirakennetta aineellisten atomien valovoimakkuus muuttuu. Aineellisten atomien värähtely muuttuu - atomien, jotka viime kädessä ovat maapallon rakennuspalikoita.

Aineelliset atomit pitävät maan rakenteen koossa ja luovat yhteyden kosmiseen säteilyyn. Jos tämä on häiriintynyt, koska maakerrosten siirtelyt tai atomirakenteen muutos saavat aikaan muutoksen atomien värähtelyluvuissa, niin esiintyy vääjäämättä riitasointuja maan uumenissa ja maan päällä. Näiden riitasointuisten voimien vaikutukset ilmenevät luonnonkunnissa ja myös ihmisessä.

Koska koko ikuisuudessa kaikki ovat kosketuksissa toistensa kanssa on kaikki magneettisesti toisiinsa liittynyttä. Tästä ovat seurauksena jatkuva energiavaihto ja energiavirta. Jos tämä energioiden vuorovaikutus häiriintyy, niin se ilmentyy häiriön syntykohdassa. Jos koko aurinkokunta on häiriötilassa, koska maapallo ei enää ole harmoniassa planeettojen kanssa - maapallo on häiriön lähtökohtana - niin tällä on puolestaan vaikutuksensa maapalloon ja sen sisäosiin: eläinten pariutuminen on häiriintynyt, kasveja kuolee sukupuuttoon, muita lajeja syntyy (loiset bakteerit, virukset), kivien ja kivennäisten säteily muuttuu vastaavalla tavalla ja aineeseen takertuneet ihmiset myös kärsivät, sairastuvat, tästä. Kaikki ovat keskenään viestintäyhteydessä.

Kaikki negatiivinen toiminta muuttaa säteilyn laatua, luo epäharmonisia värähtelyjä ja häiritsee maan kaikkien elämänmuotojen voimien tasapainoa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hmm.. mystikko..
Joku uskonto tulee nyt kyllä mieleen

Taidanpa heti järjestää huoneeni niin että enrgiat pääsevät virtaamaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat