Seuraa 
Viestejä45973

Eipä voi mitään, mutta kyllähän tuo aika sanelutuokiolta tuo Ricen matka Moskovaan tuntui!

Venäläisethän ei varsinaiseti voi mitenkään estää USA:n puuhailuja esim Kosovossa. Minusta paras mitä nyt voitaisiin tehdä, olisi jakaa Venäjä osiin. Toivon mukaan Amerikkalaiset saisivat sidottua kilpailuun Euraasian valtavista luonnonvaroista Keski-Aasiassa, mikä ajanmittaan tulisi heille liian kalliksi.

Jotkut huomasivat kehityksen jo 1980-luvlta. Venäjän kasvu usealla sektorilla oli jo tuolloin käytännössä täysi pysähtynyt. Oikeastaan jo Hrutsezin aikana Euraasian raskas teollisuus epäonnistui kilpailussa Pohjois-Amerikan kanssaj, elektroniikkateollisuudesta nyt puhumattakaan!

Mielestäni looginen vaihtoehto on suoraan sanoen panna Venäjä lihoiksi. Koska populaatio on siellä niin pieni muutenkin, niin se Eurooppalainen osa voisi siellä perustaa vaikka " Länsi-Venäjän federaation" tai jotain, vastaavaa. Venäläiset eivät kykene pienen väkilukunsa ansiosta hyvin puolustamaan Kaukaasiaa ja Siperia, ja ydinaseillaan he eivät oikeastaan tee mitään aivan samasta syystä kuin kylmän sodan aikana;heillä ei ole tarvittavan hyvää sateliitti ja tutka järjestelmää, jolla taasa "uskottava puolustus" Vain Kiinalla on edes teoreettinen mahdollisuus toimia vastapainona USA:lle. Venäjä sen sijaan on VITSI!

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6659705.stm

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat