Seuraa 
Viestejä45973

Mitä tarkoittaa mätäkuu? Onko sen terveysvaikutuksista tietoa vai onko se vain myytti?

Millaisia mätäkuun juttuja tulee mieleen?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Kuuma ja kostea keli jolloin haavat eivät kuivu vaan jäävät märkimään, eli kaiketi juuri nyt menossa.

Edit: Näin siis perimätietona meidän suvussa, en tiedä mistä se on saanut alkunsa tai mitä sillä muut tarkoittavat

Mätäkuun juttu:

Kasviristeytykset ja koirien jalostaminen mielikuvituksellisella tavalla sekä geenimanipulaatiot ja erilaiset synteesit ovat tuttuja nykyisin suurelle yleisölle.

No niin, risteytetäämpä ja vähän kehitellään arjalaiseen henkeen.

Siirretään ihmiseen kameleontin kieligeeni ja käärmeen kieligeeni, albiinon käärmeen silmägeeni, kastemadon kaulageeni ja strutsin kaulageeni, hevosen kaviogeeni ja pässin sarvigeeni, apinan karvageeni ja norsun hammasgeeni... mitä muuta? Mitähän siitäkin saadaan aikaiseksi?

On se kylmää ja julman tieteellistä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Mätäkuu tulee astrologiasta. Kyseessä pitäisi olla muistaakseni koiran kuu, mutta käännösvirheen takia siitä tuli mätäkuu.

Mätäkuu alkaa heinäkuun lopulla ja jatkuu elokuun lopulle. Ajankohdasta ja nimestä johtuen siihen on liitetty näitä helposti pilaantumis -juttuja, joissa varmaan on usein perääkin, koska helteet tuppaavat sijoittumaan tuolle ajanjaksolle.

Edit: pienellä Googletuksella selvisi, että käännösvirhe tehtiin tanskan kielessä. Rode=koira, roden=mätä.

No niimpä onkin. Muistan joskus yliopistossa ryhmäkeskustelussa käydyn tämä asia läpi.

Kalenteri Egyptissä 5000 - 6000 vuoden takaa, vaan maapallon rata
kiertyy, ympäri 26 000 vuodessa, muistaakseni. Silloin Oinas oli nykyisen joulun aikaan, ja kas, skorpioni alkaakin seitsemän kuun päästä heinäkuussa. Merkki merkkinä, Egyptissä. Se kuitenkin liittyy monissa maissa loppukesän kosteuteen, mätänemisinene, tautivaaroineene ja ukonilmoineen. Näin siis mätäkuu tulee tuon aikaisesta skorpionin amerkin ajankohdasta soviettuna ssaman vuodenajan ilmiöihin. Nykyään skorpionin merkki alaa lokakuun lopulla.

Nuo astrologit, he eivät lainkaan ole vaivatuneet käsittämään, että
noiden heidän merkkiensaä amahdollien vuodenaikamerkitys on muuttunut. Nykyistä skorpionin sijaintia vastaava merkki lokakuussa on vesimies.

Kar1 on löytänyt mätäkuulle hyvän hiriviön. Hän on kokoomuskypäräpäiden pressaehdokas Sauli Niinistö. Vielä nyt
kar1 julkisesti kannattaa Tarja-tätiä, nyt muumien maassa ja lammikossa.
Kun Tarja ja Pena palaavat Mäntyniemeen ja Sauli alkaa noista mahtiinsa vesillä, onkin aika ruveta toivomaan Joulupukilta lahjaa, että Saulista tulisi MEIDÄN PRESSA. Sujui tuo paperin seisokin yhteispelikin ihan mukavasti. Ja myös vasemmistolaisten mahdolliten preisedenttiehokkaiden diskaaminen myös. Sitä lukee tarpeen vaatiessa vaikka sähkömittaria tämän tästä.

kar1
No niimpä onkin. Muistan joskus yliopistossa ryhmäkeskustelussa käydyn tämä asia läpi.

Että siis olet käynyt yliopistollakin keskustelemassa. Oliko se paneeli?
Sikäli olit paremmassa asemassa, että minua ei päästetty koskaan paneelipöydän taakse, vaikak minä kävinkin yliopistoa. Silloine ne paneelit enimmäseen olivat Vanhalla. Nimenomaan taistolaiset silloin huolehtivat, että en ollut paneelissa, ja että puheenvuorojakin sain sikäli kuin muilta jouti. Ne on kovasti kermakerroksen puolta, taistolaisetkin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat