Seuraa 
Viestejä45973

Josef Mengele syntyi 16 maaliskuuta 1911 Gûnsburgissa, Saksassa. Hän oli rikkaan tehtaan omistajan poika. Tehtaan omistajan, joka oli innovatiivisuudestaan tunnettu. Josef Mengelestä tuli erinomainen tiedemies, joka oli kiinnostunut eritoten kaksosista. Syksyllä 1943, 32 vuotiaana, hän tuli vapaaehtoisena tekemään tieteellistä tutkimustyötä Auschwitzin keskitysleirille. Hän katosi sodan jälkeen, eivätkä useiden maiden tiedustelupalvelutkaan kyenneet löytämään häntä. Hänet tunnettiin monilla eri nimillä:

Helmut Gregor
G. Helmuth
Fritz Ulmann
Fritz Hollmann
José Mengele
Peter Hochbicler
Ernst Sebastian Alvez
José Aspiazi
Lars Ballstroem
Friedrich Edler von Breitenbach
Fritz Fischer
Karl Geuske
Ludwig Gregor
Stanislaus Prosky
Fausto Rindon
Fausto Rondon
Gregor Schklastro
Heinz Stobert
Dr. Henrique Wollman
"Beppo"

  • ylös 1
  • alas 2

Sivut

Kommentit (137)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Johnny Too Bad
Vastapainoa Gideonin paskanjauhannalle

http://auschwitz.dk/Mengele/index.htm[/quote]
Sorry, mutta tuo on kutakuinkin suora lainaus kirjasta Children of the flames sivulta 22. Se lienee asiapitoisin kirja, joka ei suoranaisesti käsittele Mengelen tekemiä lääketieteellisiä innovaatioita, lääketieteellisestä kantista. Veikkaampa, että joku muu on ja on sitä oikeasti, siis paskanjauhaja.

Gideon, sun on turha itkeä sillä omat näyttösi perustuvat suurinpiirtein siihen, että Mengele on komea mies koska antoi karkkia lapsille. Urpo!

Johnny Too Bad
Gideon, sun on turha itkeä sillä omat näyttösi perustuvat suurinpiirtein siihen, että Mengele on komea mies koska antoi karkkia lapsille. Urpo!

Lähes tulkoon suora lainaus kirjasta, itke vaan, jos se helpottaa. Etsi netistä terävä kuva Josef Mengelestä, niin huomaat, että hän oli erittäin komea. Epätarkkoja kuvia hänestä löytyy hirvästi, epäselvissä kuvissa hän ei ole muuta kuin korkeintaan komean näköinen. Hän antoi karkkia lapsille, koska hän halusi ilahduttaa lapsia, hän oli niin kiva.
Juutalaiset itse mustamaalaavat Mengeleä, mitä raukkamaisimmilla tavoilla. Josef Mengele sairastui 15-vuotiaana vakavaan sairauteen, ostomylitikseen, joka oli lähes aina tappava. Tuolloin oli ihme, että ihminen pysyi ylipäätään hengissä, täyspainoinen koulun käynti oli mahdotonta. Joten Josefin numerot laskivat ja hänestä tuli joksikin aikaa keskiverto oppilas, mutta yliopistossa hän oli parhaita oppilaita, teki enemmän töitä, oli huolellisempi kuin muut, teki kaksi Tohtorin väitöskirjaa jne. Eli legenda keskiverto oppilaasta on valheellinen. (COTF s. 37).

Rollerball
Osaako hahmo nimeltä Gideon tuon listan ulkoa?

En minä nyt sentään niin kova fani ole, mutta fani kuitenkin

Siis avaukseeni, kirjan kirjoittaja(COTF), oli mossadin agentin vaimo, joten kyllä Mengele ainakin noilla nimillä tunnettiin, mutta eipä Mengeleä saatu kiinni, ei sitten ollenkaan.

"His most famous role was played out as the selector on the platform at Auschwitz whose whims sent one either to the gas chambers or to the camp."

http://www.candles-museum.com/mengele.htm

"Auschwitzista (ja Mengelen kokeista) selvinneet lapset muistavat Mengelen pääasiassa ystävällisenä setänä, joka toisinaan tarjosi näille makeisia. Totuus on kuitenkin toinen: Mengele laittoi juutalais- ja mustalaislapsia kaasukammioihin; testasi lääkkeitä ja huumeita heillä; kastroi heitä ja jäädytti kuoliaiksi. Mengelen julmuutta kuvaa hyvin hänen toimensa kokeiden ulkopuolella; kerran hän piirsi lastenosaston seinään viivan 150:n ja 156:n senttimetrin välille. Lapset, joiden päät eivät ulottuneet viivaan asti, lähetettiin kaasukammioon. Ja kun eräs naistenosasto sai täitartunnan, Mengele päätti ratkaista ongelman lähettämällä kaikki osaston 750 naista kaasukammioon.

Mengele oli erittäin fanaattinen, ja näin ollen teki myös tutkimustyönsä huolella. Hän tappoi lapset ruiskuttamalla kloroformia heidän sydämiinsä, jotta saisi tutkia mahdollisimman "tuoreita" ruumiita, ja piirsi tarkkoja luonnoksia kaksosista ruumiinavauksissa. Hänen tiedetään myös johtaneen operaatiota, jossa mustalaiskaksoset neulottiin yhteen siamilaisten kaksosten luomiseksi. Hän teki leikkauksia ilman nukutusta ja puudutusta; siirsi verta, raajoja ja elimiä kaksosesta toiseen; ruiskutti lapsiin tappavia viruksia ja bakteereja; teki heille sukupuolenvaihdos leikkauksia; saattoi heitä sukurutsaisiin raskauksiin ja suihkutti myrkyllisiä kemikaaleja heidän silmiinsä muuttaakseen niiden väriä.. Hänen kokeensa eivät pelkästään altistaneet ihmisiä fyysisille vaaroille, vaan hän suoritti myös henkisesti tappavia kokeita, joissa esimerkiksi eristi lapsia ulkomaailmasta. Natsivallan aikana tiedetään myös suoritettaneen kokeita, joissa nukkuvat ihmiset herätettiin aina ennen mielenterveydelle välttämätöntä syvän unen vaihetta, jonka seurauksena nämä tavalla tai toisella kuolivat.

Toisen maailmansodan aikana natseilla oli pääasiassa yhdenlaista käyttöä Mengelen koetuloksille: saada aikaan henkilövahinkoja. Testit, joissa tutkittiin myrkkyjä ja kaasuja, tähtäsivät useimmiten siihen, kuinka saataisiin tuhottua mahdollisimman paljon ihmisiä mahdollisimman halvalla. Sotaan liittyi myös moni muu koe; Dachaun leirillä vankeja upotettiin kylmävesisäiliöön, jotta saataisiin tietää, kauanko saksalaislentäjä selviytyy Jäämeressä, kun liittoutuneet ampuvat hänen koneensa alas. Vankien päällä testattiin erilaisia lentopukuja, jonka jälkeen valittiin lentäjille puku, joka yllään vangit selviytyivät pisimmän ajan hengissä kylmässä vedessä. Mengelen on myös sanottu menneen sadistisuudessaan niin pitkälle, että teki julmimpia kokeitaan vain nähdäkseen, mitä lapsille tapahtuu"

http://www.uta.fi/laitokset/norssi/auschwitz/mengele.html

"A final area of experimentation in which Mengele engaged were his attempts to change the color of eyes. These experiments were entirely racial in nature. Starting with an interest in prisoners wth eyes of different color and prisoners with blonde hair and brown eyes, Mengele began to inject various chemicals into the eyes of his experimental subjects. Scientifically, of course, there is no way that injections of methylene blue can alter the color of eyes. The only result was pain and infections. Many of the children eventually recovered from the injections but they led to death in one case and, blindness in another."

http://www.holocaust-history.org/short-essays/josef-mengele.shtml

"I will apply dietetic measures for the benefit of the sick according to my ability and judgment; I will keep them from harm and injustice.

So states the Hippocratic Oath, sworn by all doctors throughout the world. However, during World War II, one doctor would forsake this oath and bring about unprecedented levels of suffering and pain to those unfortunate enough to come into contact with him. Thousands perished under his scalpel or in the death camp he ran, and more were permanently disfigured. The doctor was Josef Mengele, latterly known as Auschwitz's 'Angel of Death.'"
[..]
"Mengele was known to beat inmates to death in fits of rage, and then to calmly kill them with a single headshot from his service revolver. When the crematoria of the camp malfunctioned, Mengele had trenches dug, filled with petrol and set alight. He then watched as the condemned Jews, living and dead, adult and child were hurled bodily into the fiery pits. Anyone managing to crawl from the pit was kicked back into the fire by the camp guards."

http://www.bbc.co.uk/dna/h2g2/A2875368

gffy
Et kai Gideon oikeasti fanita Mengeleä, mies oli natsi ja natsit täytyisi piestä.

Antifahihhulismi vauhdissa, pyydän näyttöä Mengelen natsi-ideologiasta.
Mengele ei ottanut edes haluttua SS-miesten tatuointia, joka oli jokaisen SS-miehen must juttu. En tiedä ketään toista SS-miestä, joka olisi jättänyt otattamatta SS-miesten tatuoinnin. Kerro yksikin muu SS-mies, joka ei ottanut tuota haluttua tatuointi.

johnny too bad kirjoitti Mengelen ruiskuttaneen kloroformia ihmisten sydämiin, missä on näyttö? Tuo on yksi yleisimmin viljelty Mengelen mustamaalaamis heitto, mitä viljellään netissä. Kirjassa Auschwitz tohtori Nyzli kertoo, kuinka hän mukamas löysi joidenkin ihmisten sydämestä kloroformia. Siitä huolimatta, hän laittoi ihmisten kuolinsyyksi jotain aivan muuta, vaikka Mengele vaati häntä kirjoittamaan kuolin syyn. Eli Nyzli omien sanojensa mukaan valehteli tuossakin asiassa, vaikka hän ei kertaakaan ollut edes nähnyt Mengelen ruiskuttavan kloroformia kenenkään sydämeen, niin hän vänkäsi, että Mengele teki niin. Suurimman osan tutkimuksista, siis noista "Mengelen tekemistä" tekivät juutalaiset lääkärit itse, Mengele oli vain syntipukki.
Kuten huomaatte, mitään näyttöä ei ole ja sitäpaitsi lääkäri Nyzlin toistuva valehteleminen ja hänen kärsimänsä mielenterveysongelmat tekevät hänen todistuksestaan epäluotettavan!

Viitaten Gideonin allekirjoitukseen:En ole henkilökohtaisesti tappanut ketään. - Adolf Hitler

Tosin Mengelen nyt tiedätään teurastaneen ihan tarpeeksi.
En edes ymmärrä mitä tällaiset natsimieliset kommentit muutenkaan tekevät tiedeaiheisella foorumilla. On se kumma että moderaattorit eivät tunnu asettaneen minkäänlaista rajaa paskalle jota tänne saa kirjottaa.

Gideon
Johnny Too Bad
Vastapainoa Gideonin paskanjauhannalle

http://auschwitz.dk/Mengele/index.htm


Sorry, mutta tuo on kutakuinkin suora lainaus kirjasta Children of the flames sivulta 22. Se lienee asiapitoisin kirja, joka ei suoranaisesti käsittele Mengelen tekemiä lääketieteellisiä innovaatioita, lääketieteellisestä kantista. Veikkaampa, että joku muu on ja on sitä oikeasti, siis paskanjauhaja. [/quote]

->Johnny Too Bad

Jaha, pakkomielteisemme jatkaa harhojensa selvittelyä. Jos Gideon ei ole trolli, niin pidän melko selvänä ettei hänen ymmärryskykynsä ole aivan kunnossa. Hän on siis kansanomaisesti sanottuna hieman vinksahtanut.

Perustelu: Hän viittaa toistuvasti tuohon Children of the flames-kirjaan ja höpisee Mengelen "lääketieteellisistä innovaatioista". Kirja kuitenkin aika selvästi kuvaa Mengelen keskitasoisena lääkärinä, joka teki julmia ja brutaaleja ihmiskokeita, joilla ei ollut mitään merkitystä. Kyseinen kirja ei tue mitään Gideonin väitteitä Mengelen neroudesta ja sen sellaisesta. Tämä on tyypillistä pakkomielteisille, he kuvittelevat tekstin tarkoittavan jotain aivan muuta kuin siitä voidaan selvästi lukea.

Olen toistuvasti yrittänyt kysyä Gideonilta lähdeviitteitä noille väitteille Mengelestä nykyaikaisen lääketieteen perustajana ja hänen "lääketieteellisille innovaatioilleen" jne. Vastauksena on aina hermostuminen ja haukkuminen. Tämä johtuu siitä että harhainen ihminen joutuu henkiseen umpikujaan, koska kaikki nämä fantasiat ovat hänen oman mielikuvituksensa tuotetta, eikä mitään lähdettä ole olemassakaan. Gideon-reppana ei voi myöntää itselleen elävänsä harhoissa ja saa primitiivireaktion.

Varmuuden vuoksi vielä kerran: Mengele oli lapsia kiduttanut ja murhannut raakalainen, ei tiedemies. Hänellä ei ole "tutkimuksistaan" julkaisuja, eikä hänen toimillaan ole ollut absoluuttisesti mitään vaikutusta lääketieteen kehitykseen. Jos tämä on jollekin vaikea tajuta, niin marsmars yliopiston kirjastoon lainaamaan muutama lääketieteen historian perusteos.

Vanha kinaaja kirjoitti:
"Perustelu: Hän viittaa toistuvasti tuohon Children of the flames-kirjaan ja höpisee Mengelen "lääketieteellisistä innovaatioista". Kirja kuitenkin aika selvästi kuvaa Mengelen keskitasoisena lääkärinä, joka teki julmia ja brutaaleja ihmiskokeita, joilla ei ollut mitään merkitystä. Kyseinen kirja ei tue mitään Gideonin väitteitä Mengelen neroudesta ja sen sellaisesta. Tämä on tyypillistä pakkomielteisille, he kuvittelevat tekstin tarkoittavan jotain aivan muuta kuin siitä voidaan selvästi lukea."

COTF:s kuvaa Mengeleä komeaksi ja taidokkaaksi lääkäriksi, kirjassa on useita viitteitä Mengelen lääkärin taitoihin, joita kirjassa ei pidetä keskivertoina, vaan hyvinä! Useaan otteeseen kirjassa todetaan Mengelen olleen hyvä lääkäri ja erityisesti juutalaisia lääkäreitä parempi. Jopa juutalaiset itse kehuvat Mengelen lääkärin taidot. Kirjassa kyllä kuvataan julmia lääketieteellisiä kokeita, mutta suunnilleen noilla sanoilla ja niitä täysin tulkitsematta. Mengelen tekemiä kokeita voi jokainen pitää joko innovatiivisina, tai tuloshakuisina. Se on selvä, että kokeita tehtiin aivan kauheasti ja että kokeilla pyrittiin saamaan paljon tietoa ihmisestä ja ihmisen fyysisen kestämisen äärirajoista. Eikö ole selvää, että Josef Mengele oli nero vailla vertaa!

Psykosomaattinen Marsu
Viitaten Gideonin allekirjoitukseen:En ole henkilökohtaisesti tappanut ketään. - Adolf Hitler

En edes ymmärrä mitä tällaiset natsimieliset kommentit muutenkaan tekevät tiedeaiheisella foorumilla. On se kumma että moderaattorit eivät tunnu asettaneen minkäänlaista rajaa paskalle jota tänne saa kirjottaa.


Anteeksi, Mengele oli tiedemies, eikä häntä tulisi syrjiä sen takia, että hän oli saksalainen. Josef Mengele oli tiedemies, jos hänestä ei pidä, niin siitä voi kirjoittaa.
Miten niin natsimieliset kirjoitukset, ei ole natsimielistä puhua tiedemiehestä, jonka valvonnassa tehtiin valtavasti lääketieteellisiä kokeita.
Ai niin, kielen käyttöä ja asiallisuutta, vaikka olisittekin erimieltä tiede aiheista.

Gideon
Mengelen tekemiä kokeita voi jokainen pitää joko innovatiivisina, tai tuloshakuisina. Se on selvä, että kokeita tehtiin aivan kauheasti ja että kokeilla pyrittiin saamaan paljon tietoa ihmisestä ja ihmisen fyysisen kestämisen äärirajoista. Eikö ole selvää, että Josef Mengele oli nero vailla vertaa!

Mengelen kokeilla ei ollut mitään tieteellistä merkitystä tai innovatiivisuutta, eivätkä ne tuoneet mitään uutta. Ne saattoivat olla sinänsä taidokasta aikansa kirurgian soveltamista, mutta niiden ainoat ansiot ovat kidutuksen alueella. Mies ei ollut mikään nero, vaan lapsia kiduttanut ja murhannut sadisti.

Se, että sinä ihailet lastenmurhaajaa, todellakin kertoaa vain sen että sinä et ole kunnossa. Erityisen iljettävää on se, että sinä edelleen, ilman lähdeviitteitä, väität ihailemasi murhaajan töillä olleen jotain "innovatiivisuutta" tms.

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
Se, että sinä ihailet lastenmurhaajaa, todellakin kertoaa vain sen että sinä et ole kunnossa.

Yksi varsin potentiaalinen vaihtoehto on, että Gideon on vain säälittävä provo ja trolli, jolla on jäänyt levy päälle. Ei raukka keksi muuta provosoimiskonstia kuin iänikuinen mengele. Vitsi on jo aika pahasti vanhentunut.

Joku voisi poistaa tämänkaltaiset aiheet ja jutut sekä niitä levittävät ääliöt ennen kuin tänne alkaa ilmestymään lisää tällaisia.

Vierailija
Psykosomaattinen Marsu
Viitaten Gideonin allekirjoitukseen:En ole henkilökohtaisesti tappanut ketään. - Adolf Hitler

Tosin Mengelen nyt tiedätään teurastaneen ihan tarpeeksi.
En edes ymmärrä mitä tällaiset natsimieliset kommentit muutenkaan tekevät tiedeaiheisella foorumilla. On se kumma että moderaattorit eivät tunnu asettaneen minkäänlaista rajaa paskalle jota tänne saa kirjottaa.

rääkkääät marsuja.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat