Seuraa 
Viestejä45973

Aina silloin tällöin julkaissaan näitä perättömiä "maailmanloppuraportteja" joittenka mukaan ihminen(siis tässä tapauksessa Aasian kehittyvät taloudet)nyt VARMASTI on tuhoamassa maapalloa! Koko hommassa on kyse rasistisesta HYSTERIASTA! Paskapuhetta kaikki nämä raportit! Koko YK:n ja kaikki sen "ympäristökomiteat" voisi aivan hyvin jo lakkauttaa! Loputonta paskanpuhumista, valehtelua, ja jatkuvaa paniikin ja hysterian lietsontaa koko homma !

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/6665147.stm

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vapaus-x
Aina silloin tällöin julkaissaan näitä perättömiä "maailmanloppuraportteja" joittenka mukaan ihminen(siis tässä tapauksessa Aasian kehittyvät taloudet)nyt VARMASTI on tuhoamassa maapalloa!

Tässä mielessä kahden viikon kuluttua pidettävä G8-kokous on seurannan arvoinen. Kokouksessa ovat mukana myös esim. Intia, Meksikko ja Brasilia. EU yrittää sanella energiapoliittiset linjauksensa siellä muulle maailmalle.

Onnistumisen ennuste on heikko, mutta jokin paperi varmaan sorvataan. Alan taipua ajatukseen, että EU:n ilmastopolitiikalla on myös selkeä uuskolonialistinen juonteensa.
Tässä virallinen sivusto: http://www.g-8.de/Webs/G8/EN/Homepage/home.html

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat