Kommentit (3)

Piru Naiseksi
Seuraa 
Viestejä3164

velallisellekin pitää jättää suojaosuus, joten suoranaista nälkää eivät ulosottovelallisetkaan välttämättä kärsi. Lisäksi sosiaalitoimisto tulee vastaan, mikäli velalliselle jää ulosoton ja (toimeentulotukinormien mukaan hyväksyttävien) asumismenojen jälkeen toimeentulotuen perusosaa pienempi summa käyttövaroja.
Mutta tämä toimeentulo on kuitenkin perin niukkaa, joten esimerkiksi runsaasti tupakoiva minimituloinen joutuu valitsemaan leivän ja syöpäkäärön välillä. Tupakka on voimakkaasti addiktoiva myrkkysekoitus, joten arvata sopii, kumman köyhä käryttelijä hyvinkin saattaa valita...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Räsänen: Hallitus jätti uudistukset rahatta
18.05.2007

Kristillisdemokraattien puheejohtaja Päivi Räsänen arvostelee hallituksen jättäneen lupaamiaan uudistuksia vaille tarvittavaa rahoitusta. Hallitusohjelmasta puuttuu myös kokonaan vaaleissa luvattuja tarpeellisia uudistuksia.

Räsänen nostaa esimerkkinä esille terveyden- ja vanhustenhuollon. Terveydenhuollon asiakasmaksujen korotukset vain kärjistävät sosiaalista eriarvoisuutta.

Räsänen vaatii hallitusta toteuttamaan luvatun tasa-arvotupon. Kyse ei ole vain naisvaltaisten alojen palkkakuopasta vaan myös hoiva-alan kyvystä houkutella osaavaa henkilöstöä.
Kristillisdemokraattien puoluekokous on alkanut Turussa. Puolueen puheenjohtajisto valitaan huomenna.

(STT)

http://sanomat24.fi/index.php?option=co ... Itemid=164

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat