Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2007051 ... 0_uu.shtml

[size=150:pmcp9n5y]Suomalaislapsi yritettiin siepata[/size:pmcp9n5y]

18.5.2007 0:32

Mies tarttui poikaa kädestä ja lähti juoksemaan.

Sieppausyritys sattui keskellä päivää Pattayan rannan vieressä kulkevalla kävelykadulla. (BARBARA WALTON / EPA)
Pelkäätkö lapsesi puolesta ulkomailla?

- Vapisin vielä pitkään tapahtuman jälkeen, sanoo tamperelaisäiti, jonka puolitoistavuotias poika yritettiin siepata Thaimaan Pattayalla pari kuukautta sitten.

Nainen kertoo olleensa kävelyllä keskustan ja rannan välissä sijaitsevalla kävelykadulla. Hän sanoo huomanneensa pitkän, tummaan asuun pukeutuneen miehen, joka lähestyi heitä takaa päin.

Äiti taisteli lapsesta

- Kello lähenteli puoltapäivää. Työnsin tyhjiä lastenrattaita, ja poika juoksi siinä metrin-kahden päässä minusta.

- Yhtäkkiä tuo takaa tullut mies alkoi nopeuttaa askeleitaan, ja pojan kohdalla hän sieppasi tätä kädestä ja lähti juoksemaan, nainen kertoo.

Kaikki tapahtui silmänräpäyksessä. Nainen syöksyi perään ja tarttui lastaan toisesta kädestä.

- Mies ilmeisesti ymmärsi, etten aikonut antaa periksi. Hän irrotti otteensa ja lähti juoksemaan karkuun, nainen kertoo.

Lapsi ja lamaantunut äiti jäivät keskelle katua.

- Puristin poikaa lujasti syliini ja tärisin järkytyksestä, nainen kertoo.

Tuonne ei kannata perheen kanssa ainakaan matkustaa, jos
pedofiilit ovat noin röyhkeitä. Onneksi tuolla taitaa olla kyllä
kuolemantuomio käytössä, joten siellä olisi kyllä hyvä nämä
pedot narauttaa.

Sivut

Kommentit (20)

voitto

Tuonne ei kannata perheen kanssa ainakaan matkustaa

Aijaa. No mihin sitten kannattaisi matkustaa? Tiedossani ei ole yhtään lomakohdetta jossa ei rikoksia tehtäisi.

Sen sijaan että yleistät yksittäistapausten perusteella alueita matkailukelvottomiksi, voisit vaikka itse joskus käydä rajojen ulkopuolella, muuallakin kuin Tallinnassa tai Tukholmassa.

A. Ankka
voitto

Tuonne ei kannata perheen kanssa ainakaan matkustaa

Aijaa. No mihin sitten kannattaisi matkustaa? Tiedossani ei ole yhtään lomakohdetta jossa ei rikoksia tehtäisi.

Sen sijaan että yleistät yksittäistapausten perusteella alueita matkailukelvottomiksi, voisit vaikka itse joskus käydä rajojen ulkopuolella, muuallakin kuin Tallinnassa tai Tukholmassa.

Ja tämä Pattaya ei sitten ole mikään pedoparatiisi??
En kyllä mielelläni vie lapsiani paikkaan, jossa eräs suomalainen jäi kiinni n.700 pikku pojan naimisesta... Ei sen puoleen etteikö pedofiilejä olisi joka puolella, mutta kyllä tuo Pattaya vie voiton!!

Yeshua

Ja tämä Pattaya ei sitten ole mikään pedoparatiisi??

Ei, se ei ole sellainen ellet asiaksesi ole siellä lapsia naimassa. Lapsiperhe lomailee siellä ihan hyvin, mikäli aurinkolomat kiinnostavat. Itse kyllä keksisin parempia paikkoja ihan muista syistä, mutta pedofilian vuoksi lienee turha kenenkään Pattayaa pelätä.

Taitavat taas olla äänessä ne, joille ulkomaanmatkailu on tuttua vain isojen poikien puheista.

Olisko sulla joku muu mahdollisesti mielessä, mikä on se tyyppi joka yrittää viedä oman pienen lapsesi silmiesi edestä, kerropa mikä se voisi olla?

En väitä etteikö Pattiksellakin olisi pediksiä, mutta oma lukunsa ovat kyllä nämä ei-saa-matkustaa-Thaimaaseen-kun-siellä-on-pedofiilejä-ihmiset. Perusteena vilautetaan jotain suomalaista äijää joka on nainut vaikka ketä.

Kysymys: eikö tulisi ennemmin boikotoida niitä maita joista pedofiilit thaimaahan tulevat? Eikö tämä kauhun kohde ollut juuri suomalainen, ja eiköhän hän suomalaisena (etenkin kiinni jäätyään) vietä enimmäkseen aikaansa Suomessa.

Yleisesti ottaen Thaimaa on liioitellun paljon esillä näissä yhteyksissä. Todellisuudessa maailma on pullollaan näitä maita jossa talouden rakenteet ja turvaverkkojen puute ajaa lapsia seksibisnekseen. Vai voiko joku väittää että esim. Rio de Janeirossa olisi vähemmän pedofiliaa? Kyllä se on raaka kapitalismi jonka ansiota ilmiö on. Ja Euroopassa pentuja sai ostaa tosta vaan esim. 1800-luvun ajan.

Jos haluaa pysyä pois paikoista joiden yhteiskunnalliset ja taloudelliset rakenteet ylläpitävät pedofiliaa ja lapsikauppaa, täytyy poissulkea kaikki sellaiset maat jossa köyhät ja työttömät eivät saa valtiolta ilmaista rahaa ja tukea. Eli aika lailla Euroopan-matkailuksi menee.

Isakssonin oma tytär vietiin Suomesta kymmenen vuotta sitten, kun lapsi oli 2,5-vuotias. Isä ei ole nähnyt tytärtään moniin vuosiin.

Mitähän tuokin lause tarkoittaa...siis tuo lause antaa ymmärtää, että isä on bongannut tyttärensä ainankin joitakin kertoja kymmenen vuoden sisällä mitä kakaroita siellä huussin toimituksessa oikein toimii?

Puolikuu
Seuraa 
Viestejä326
Liittynyt1.1.2006
päkäpää
Isakssonin oma tytär vietiin Suomesta kymmenen vuotta sitten, kun lapsi oli 2,5-vuotias. Isä ei ole nähnyt tytärtään moniin vuosiin.Mitähän tuokin lause tarkoittaa...siis tuo lause antaa ymmärtää, että isä on bongannut tyttärensä ainankin joitakin kertoja kymmenen vuoden sisällä mitä kakaroita siellä huussin toimituksessa oikein toimii?

Luultavasti kyseessä tapaus, jossa äiti on kaapannut yhteisen lapsen toiseen maahan.
Isä on voinyt käydä lastaan katsomassa useastikin, mutta toisen maan viranomaiset eivät toteuta luovutusta Suomeen.

Hohhoijakkaa

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat