Seuraa 
Viestejä45973

Perimässä olevat informaatiot ovat ihmisen henkilökohtaisen elämän lähetyspotentiaali.
Solujen geneettinen koodi on geeneissä. Ne sijaitsevat tumassa olevissa kromosomeissa. Kaikkiin geeneihin sisältyy informaatiota, lähetys- ja vastaanottopotentiaalia. Tämä potentiaali, nämä informaatiot, ovat ohjelmia, jotka ihminen on itselleen luonut käyttäytymisellään, niin positiivisella kuin negatiivisella käyttäytymisellään. Geneettisen koodin mukaisesti solu lähettää ja ottaa vastaan sekä solun välityksellä sielu ja edelleen kausaalitietokone. Ihminen on kausaalilain, syyn ja seurauksen lain alainen. Lähetyksen ja vastaanoton periaate vaikuttaa myös aineellisen kosmoksen alueella.

Jokainen yksittäinen solu, jossa on osia perintötekijöistämme, lähettää ja ottaa vastaan. Voimme suurin piirtein kuvitella, miten paljon ohjelmia me ihmisinä olemme luoneet, kun geneettisen informaation palasia, geneettisiä rakenneosia on miljardeja.

Tämä informaatioketju on muodostunut ihmiseksi tulemisen edistyessä miljardeja vuosia. Se alkoi kehittyä ensimmäisistä negatiivisista alkuenergiaa vastaan suunnatuista impulsseista, joista sittemmin sielussa kehittyi informaatioita eli ohjelmia. Kun sitten ihmisen rakenne oli kehittynyt niin pitkälle, että hänestä tuli siitoskykyinen, eräs sielu inkarnoitui, ja siirsi säteilyn välityksellä mukanaan tuomansa informaatiot äidin kohdussa kehittyneeseen fyysiseen ruumiiseen.

Sama tapahtuu vielä nykyisinkin. Sielu tulee inkarnaatioon ja säteilee mukanaan tuomansa informaatiot, sekä positiivisuuden että negatiivisuuden, alkioon, joka vähitellen rakentuu sielun fyysiseksi verhoksi. Sieluun taltioidusta aineistosta tulee vastasyntyneen perintötekijöitä. Alkion solurakenteen ja geenistön muodostumiseen osallistuvat myös vanhemmat.

Geeneihin siis sisältyvät kaikki informaatiot, henkilökohtaisen elämän lähetyspotentiaali, sielun negatiivisuus, tahrat, ja myös sen valoisat puolet, positiivisuus. Myös kaikista taipumuksista ja kyvyistä, jotka ihminen on omaksunut tässä elämässä tai aiemmissa inkarnaatioissa, tulee perintötekijöitä. Ammatilliset kyvyt, opittu ja sovellettu tieto, joka koskee käsitöitä, taloutta, tiedettä, teologiaa, lääkärin kykyjä, muusikon tai laulajan lahjoja jne. ovat peräin joko ihmisen perintötekijöistä tai siirtyvät perintötekijöinän perintöainekseen - sitten, kun kyseinen ihminen on harjoittanut itseään.

Ihmisen aiemmissa elämissään omaksuma muodostaa siis hänen mukanaan tuomansa perimän. Siitä, mitä hän tässä elämässä omaksuu tai minkä suorittamista hän jatkaa taipumustensa ja kykyjensä pohjalta, tulee hänen perintötekijöitään. Nämä ovat siis taaskin ohjelmia, lähettäviä ja vastaanottavia informaatioita.

Kaikki perimässä olevat informaatiot ovat peräisin sielusta ja ruumiista tai siirtyvät perimässä olevia impulsseja käytäntöön soveltamalla jälleen perintötekijöihin, missä niistä kehittyy uusia ohjelmia. Fyysiset perintötekijät ovat taltioidut sielun hiukkasrakenteeseen ja edelleen tähtiin. Yksityisen ihmisen lähetyspotentiaali on siis jakaantunut moniin paikkoihin.

Mitä ihminen maallisen elämänsä aikana on miettinyt ja suorittanut ja intohimoisesti pannut toimeen, on monien muiden asioiden tavoin talletettu asianomaisen henkilön perintöainekseen. Fyysinen perintöaines rekisteröi myös sodassa tehdyt väkivallanteot, vihan, kateuden, vihamielisyyden, riitelyt ja murhan tai tapon, jne. sitten sielu taltio ne hiukkasrakenteeseensa, josta ne edelleen siirtyvät tähtiin.

Kaikki on informaatiota, ja kaikki on taltioitu. Energia ei häviä. Lähetys ja vastaanotto on ikuinen laki.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Olen samaa mielta, silla energia on haviamaton, johan se opetettiin yla-asteella! Kaikki eivat vain viela tunnu ymmartavan, etta me olemme osa tata kokonaisuutta, emme mitaan luomakunnan kuninkaita, niin kuin jotkut kuvittelevat...Mutta menee viela aikaa ennen kuin ihmiset ymmartavat taman asian merkityksen ja sen etta kaikki vaikuttaa kaikkeen ja mahdollisuuksia on infiniittisesti. Tassa elamassa on kehityttava tietylle henkiselle tasolle, jos aikoo yleensa jotenkin selvita taman elaman lapi, saatikka sitten tulevaisuudessa(kuoleman jalkeisessa olotilassa), jota voi vain "harjoitella" omalla mielikuvituksellaan, koska senkin tarkoitus tulee tassa toteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat