Seuraa 
Viestejä45973

Kun on olemassa geneettistä informaatiota, pitää silloin myös yhdestä tai useammasta lähteistä tulla impulsseja.

Me ihmiset luulemme, että omasta takaa ajattelemme loogisesti. Monille tässä ei ole mitään ongelmaa, sillä he ovat sitä mieltä, että nämä ajatuksia luovat impulssit tulisivat heidän aivoistaan, koska aivot olisivat meidän kehomme ohjauskeskus.

Impulssit eivät ole peräisin aivoista, vaan ainoastaan kulkevat aivojen kautta. Monet arvelevat, että aivot ovat itsenäiset, autonomiset, että ne tottelisivat pelkästään yksilön tahtoa. Kuitenkin:
Lähetyksen ja vastaanoton periaatteen mukaisesti kaikki on viestintää. Tästä seuraa, että mitään itsenäistä ei ole olemassa. Kaiken perustalla on lähetyksen ja vastaanoton periaate. Aivomme on kokoonpantu soluista. Nämä elävät rakennuspalikat sisältävät lukemattomia taltiointeja eli ohjelmia - ne lähettävät ja ottavat vastaan.

Mikään ei ole itsestään elinkykyistä, koska millään ei ole itsenäistä energiaa. Kaikki on elinkykyistä ainoastaan siksi, koska energia, alkuenergia, Henki, ylläpitää kaikkeutta. Henki, alkuenergia, on ylläpitävä elämänenergia myös alemman värähtelytaajuuden omaavien maailmojen alueilla, niiden makrokosmoksissa. Tämä ylläpitävä elämänenergia on läsnä myös jokaisenyksityisen ihmisen lähetyspotentiaalissa, hänen inhimillisissä ominaisuuksissaan, hänen viestintäyhteyksiensä maailmassa, joka on taltioituna kausaalitietokoneeseen, syyn ja seurauksen lakiin, jossa pätee lähetyksen ja vastaanoton laki.

Jokaisessa geenissä, siis jokaisessa solussa, on suunnaton määrä ohjelmia. Ne ovat informaatioita, jotka olemme omaksuneet eri elämissä. Mitä sielu on taltioinut ja jälleen tuonut mukanaan uuteen maalliseen hahmoon, on myös ruumiin perintöainesta.

Aivosoluissamme olevat ohjelmat muodostavat opitusta ja omaksutusta. Muut aivojemme ohjelmat me rakensimme itse sielullisen säteilymme, sielullisten impulssien mukaisesti. Sielu lähettää väsymättä ruumiiseen ja ruumiin kautta. Nämä ohjelmat suunnilleen vastaavat meidän geenistöämme. Ne ovat meidän lähetyspotentiaalimme, silloin kun ne ovat toiminnassa.

Tietoisesti tai alitajuisesti otamme vastaan impulsseja myös tallennusplaneetoista tai niiltä ihmisiltä tai esineiltä, jotka aisteillamme havaitsemme. Jos askartelemme niiden parissa jonkin aikaa, niin me joko aktivoimme aivoissa jo olevat ohjelmat ja rakennamme tälle perustalle tai sitten me luomme uusia ohjelmia, jotka jälleen kulkevat sielun kautta tähtiin. Sen osan, mitä emme heti - eli päivittäin - tarvitse, aivot sijoittavat syvempään kerrostumaan eli alitajuntaan. Kuitenkin se, mikä on taltioituna aivoissa, päivä- ja alitajunnassa, päätyy myös geenistöön ja sieluun sekä tallennusplaneettoihin. Tämän johdosta impulssit, jotka alkavat toimia aivoissamme, ovat peräisin niiltä tähtien alueilta eli piireistä, missä meidän tunteemme, tuntemuksemme, ajattelumme, puheemme, tekomme, intohimomme, kaipuumme, toiveemme, ominaispiirteemme, ammatilliset kokemuksemme, keksintömme yms. ovat tallennettuina.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat