Seuraa 
Viestejä45973

Kuinkas moni katsoi eilisen (21.5) ohjelman, jossa tiedemiehet yrittivät etsiä ihannepareja treffaajien joukosta. Menestys oli huono ekalla kertaa, mutta eiköhän tiede kehity tuossakin asiassa.

Itseäni jäi kammoksuttamaan niiden brittinaisten epämiellyttävä suhtautuminen noita sinänsä miellyttäviä miehiä kohtaan. Neidit tuntuivat suhtautuvan heihin kuin halpaan makkaraan. Eräänkin blondin kommentti "heidän täytyisi pussata jalkojamme" kuvaa hyvin neitien omanarvontuntoa ja sitä, miten vähän arvostettiin noita potentiaalisia kumppaneita.

Neitien joukossa oli sitten yksi sellainen, joka uskoi että joka miehessä on jotain hyvää joka on kaivettava esiin. Hän olikin se ainoa josta jokainen mies piti, ja hänen kommunikaationsa oli tasapuolista ja miellyttävää.
Olin todella tyytyväinen kun se hapannaamainen 32-vuotias akka ei onnistunut löytämään ketään. Ei tuolla asenteella ansaitakaan tasaveroista elämänkumppania.

Hämmästyttää todella se, miten niin monet naiset katsovat oikeudekseen olla tylyjä idiootteja suhteessa miehiin. Eivätkö he itse ymmärrä millaista kuoppaa itselleen kaivavat? Nuori kaunotar vielä voi ihme kyllä olla suosittukin hapannaamaisena, mutta yritäpä sitten löytää isäehdokas kun alkaa se bg kello tikittää kun olet totuttanut itsesi haista pee-linjalle suhteessa miehiin. Henkilökohtaisesti jätän vähänkään liian itsetietoisilta ja epämiellyttäviltä vaikuttavat neidit omaan arvoonsa ja keskityn hyväluonteisiin. Sääliksi käy niitä miehiä jotka joutuvat hapannaaman kanssa suhteeseen.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

32-vuotias nainen joka testaa ja hylkää terhakkaasti miehiä vaikka olisi jo hätä saada lapsi. Mikäs ongelma tässä yhtälössä on? Eivätkö osaa oppia testailusta pois. Tuollainen testaushan viittaa unelmien prinssin etsintään, mutta sellaiseen ei bg kellon uhkaamalla naisella ole varaa. Siis jos haluaa lapsen ja tälle isukin ihan aikuisten oikeasti. Jos taas ei kykene tuota toimintoa lopettamaan, niin nainen lienee niin heikko ettei edes ansaitse päästä jatkamaan sukuaan.

Ohjelmassa hauskin tapaus oli se hieman epävarman ja vaatimattoman näköinen, kaljunsorttinen hoikka kaveri, jolle eräskin nainen antoi alkuvaikutukseksi nollan (sata olisi maksimi). Naisten arviot ponnahtivat ylöspäin jyrkästi kun mies mainitsi opettavansa yliopistossa valtio-oppia. Oli varsin kertovaa miten eräskin blondi muuttui tuon kuultuaan nauravaisemmaksi ja mukavammaksi. Hyvin näki ettei se pärstävärkki ja epävarma olemus lopulta ratkaisekaan, mikäli sattuu olemaan yhteiskunnan hierarkiassa kohtuullisen korkealla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19810

Katsoin.
Itselle tuli mieleen, että noilla mimmeillä oli tuo ihmistuntemusosasto huonosti hallinnassa.

Toki on niin, ettei sitä ukkoa voi pelkäksi lapsentekokoneeksi haalia, vai?

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Katsoin ja ällistelin.

Brittiyhteiskunnassa mies mielletään elättäjäksi, joten naisten "rahanahneus" vaikutti suomisilmin laskelmalliselta ja miestä esineellistävältä.

Ohjelma oli toisaalta pläjäys tälläkin saitilla niin suosittujen evoluutiopsykologien naamaan. Ystävällinen ja nauravainen ihminen on aina halutumpi kumppani kuin kurvikkainkaan/pisinkään/varakkainkaan nyrpelö.

Itseäni ärsytti "viettelykoulun" mieskolmikko, joka käyttyäytyi jopa huonommin kuin se epätoivoinen 32-vuotias nainen. Eivätkä ihmiset enää hallitse edes peruskäyttäytymistaitoja ja kunnioituksen osoittamista toista ihmistä kohtaan?

Toisaalta täytyyhän sille olla syy, että he kaikki olivat sinkkuja. Me taisimme kaikki nähdä mitkä ne syyt ovat.

Viettelykoululaiset edustivat ns. YTM -ATM -koulukuntaa, joka tälläkin palstalla on ollut esillä Sen mukaan laskelmoiva pelimies saa naisen kun naisen.

Älkööt sitten vanhoina poikina parkuko yksinäisyyttään he.
Normaalilla miehellä on kumminkin sielu ja tunteetkin.

Mummo

Älkööt sitten vanhoina poikina parkuko yksinäisyyttään he.
Normaalilla miehellä on kumminkin sielu ja tunteetkin.

Näinpä. En koskisi tunteettomaan pelimieheen pitkällä tikullakaan, enkä usko että kovin moni muukaan nainen sitä tekisi muuten kuin yhden yön suhteen toivossa.

Jostakin niille pelimiehille riittää seuraa, uudelleen ja uudelleen. Moni aivan järkevän oloinenkin nainen on nuoruudessaan ainakin kerran retkahtanut täyspaskaan "pelimieheen". Puheet ja teot eivät vaan käy yksiin.

Pelimies on helppo ja kutkuttava valinta. Ja herättää tuntemuksia. Moni tylsältä nollalta vaikuttava mies voi osoittautua naisen silmissä todelliseksi aarteeksi, mutta tämä vaatii pidempää tutustumista.
Pelimies on sellainen hetkellinen aarrearkku. Illuusio, tosin?

Rehellisyyden nimissä on sanottava että joskus kun tilanne on suotuisa, pelimiehen ajatusmaailma saattaa herätä hetkiseksi meillä taviksillakin. Joku biologinen juttu ehkä?

Sinänsä on ollut hauskakin nähdä, miten eräs kämppis (tosi pelimies) aikanaan kilpailutti tyttöjä kuin sähkölaitoksia konsanaan. Kovasti tytöillä olisi halua aloittaa vakava seurustelu, mutta näistä haluista kaveri kiemurteli irti ja siirsi päätöstä myöhempään hetkeen. Sinänsä fiksua, pääsee maistelemaan monia yhtä aikaa ja kattomaan rauhassa. Toisaalta, en usko että hän vieläkään edes aikoo valita ketään tytöistään. Mutta kyllä ns. älykäskin tyttö voi olla tosi sokea, se on tullut nähtyä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat