Seuraa 
Viestejä10670
Uutistoimisto Itar-Tassin mukaan Venäjä on asettanut väliaikaisesti tuontikieltoon suomalaisen yrityksen siipikarjavalmisteita. Itar-Tassin lähde kertoi, että tuontikielto johtuu salmonellasta.

http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Itar- ... 5227439145[quote]Moskova.

Nyt kun suomalaistakin ruokaa viedään yhä enemmän ulkomaille, laajenee myös ruan laadun arvioijien joukko. Meille suomalaisillehan on jatkuvasti toitotettu kotimaisen ruan olevan sitä maailman parasta.

Torjunta-aineita ja ympäristömyrkkyjä löytyy kuitenkin myös suomalaisesta ruasta.

Pitääköhän seuraavaksi grillata kana jo mediumin sijaan well done'ksi.

Sivut

Kommentit (66)

Kyl kana on parasta "Pittsburg rare" kuten possukin. Jaa ryssien tietotoimisto, en voi olla olla kyseenalaistamasta tietolähdettä mutta samaan hengenvetoon - suomalainen joutsenmerkkisunmuueloveenapropaganda on vahvaa, hyvin ollaan aivopestyjä uskomaan että täällä on kaikki paremmin ja puhtaammin.

EDIT: vieläkin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

On ruoka puhdasta jos sen kerää itse. Pitää olla kesämökki sisämaassa.

Pienimmät pitoisuudet lisäaineiden/raskasmetalleiden suhteen ovat mm. mustikka, puolukka, juolukka, karpalo, ja muurain. Kerätty Mäntyharjusta, testattu muihin marjatuotteisiin nähden. Säilöntänä tuorepakastus.

Sama kalatuotteilla hauki, lahna, muikku, purotaimen, säynävä, siika, ahven, made. Tuorepakastus taas. Kohtuu pieni sisävesijärvi hyvine vesiarvoineen
(Lähdepohjainen järvi, muutama puro)

ja lihassa, jokin eräkorven maatila joka ruokkii possut ja naudanlihan oman tilan AIV-rehulla ja viljalla jota viljellään lihakarjaa varten. Viljan lannoitteena on karjan oma tuote, eli typpi kiertää takaisin luontoon kuten myös muut kasviravinteet.

Eli puhtaimman ruuan saa jos omaa kesämökin.

Varastointi on se pulma. Loput sitten kaupasta enemmän likaisia kaupallisia tuotteita.

installer
Seuraa 
Viestejä9908

Suomalaisille kanoille syötetään takaisin niiden omat ulosteet rehuun sekoitettuna.Paskaa tavaraa siis...
Suomalainen ruoka yleensäkin,varsinkin makkarat ovat aika sontaa..

"Kenet jumalat tahtovat tuhota, sen he lyövät ensiksi sokeudella. "

Venäjä laittaa näitä poikotteja vuoronperään eri EU maille ...

Tarkoitus on painostaa niitä tekemään erillisiä sopimuksia kahden kesken Venäjän kanssa, sillä tavalla EU rintamaa halutaan hajoittaa.
Silloin Venäjä tekisi sopimuksia suoraan "suurvaltojen" kesken pienten yli, näiden olisi vain sopeuduttava tilanteeseen.

installer
Suomalaisille kanoille syötetään takaisin niiden omat ulosteet rehuun sekoitettuna.Paskaa tavaraa siis...
Suomalainen ruoka yleensäkin,varsinkin makkarat ovat aika sontaa..

Laitapas lähde tuolle kanojen paskaruokinnalle, kiitos.

Lenkkimakkara ei ole kunnon ihmisravintoa, mutta sen sijaan kunnon metura...NAM! Se säilyykin huomattavasti paremmin.

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176

Ite siirtynyt nyt paistetuihin oraviin ku punatulkut oli rauhotettuja.

Oravista saa myös hyvän nahkan talteen mistä teen vaatteita, meillä paikallisessa puistossa puoli kesyjä oravia, eläkeläiset niitä ruokkii pilalle.

Tästä johtuen ne saa helposti omenalla ja muovikassilla pyydystettyä.

Paistettu orava ja ranskanperunat on kelpoo ruokaa.

Tämän aamun aamuTV:ssä sanottiin, että ilmeisesti kyse on virhearvioinnista, koska suomalainen broileri/kana on salmonellavapaata tai ainakaan todisteita väitteestä ei ole.
Kyse on mahdollisesti Venäjän politiikasta. Suomi on liitetty kananlihantuontimaiden kiellettyjen listalle.

Pitää ymmärtää venäläisiä. Heidän elintarvikevirastossaan on kaksi korttipakkaa vähän kuin monopolissa. Toisesta vedetään boikotoitava tuote ja toisesta kohdemaa. Sen jälkeen virkamiehet alkavat perustella ja toteuttaa tätä uuttaa asetusta.

Suomalainen ruoka on kyllä maailmain puhtainta! Sen tietää siitä että siinä on se joutsenmerkki!

Mun mielestä kanssa suomalainen ruoka on erihyvää! Se on kyllä varmaan maailman parhainta ruokaa!

Salmonellaa muka! KUKKUA sanoo Olli! Voi JUUKELI noita ryssii! Pistää ihan keittäen!

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/vasen/id60803.html

ylen uutinen
Mäki sanoo pitävänsä mahdollisena, että tautiepäily osoittautuu vielä jatkotutkimuksissa vääräksi. Asian selvittely jatkuu kuitenkin vielä lähipäivät.

Tautiepäily liittyy broilerin siipipalatuotteisiin, jotka on valmistettu HK Ruokatalon Euran tehtaalla.

Toimitusjohtaja Mäki on ihmeissään venäläisten tautilöydöksestä siksikin, että suomalaisyhtiö on ottanut tänä vuonna 4 000 tautinäytettä, joista yksikään ei ole ollut positiivinen.

Myös yleinen uskomus on ollut se, että suomalaisessa broilerissa ei enää esiinny salmonellaa.

Eläintautien torjuntayhdistyksen ETT ry:n toiminnanjohtaja Pirjo Kortesniemi pitää myös erittäin epätodennäköisenä, että Venäjälle viedystä suomalaisesta kananlihasta löytyisi salmonellaa.

- Meillä Suomessa, kuten myös Ruotsissa ja Norjassa, on täydellinen nollatoleranssi salmonellan suhteen. Sitä ei ole, toteaa ETT ry:n Kortesniemi.

Hän ei pidä mahdollisena edes sitä, että Venäjälle viedystä erästä löytyisi edes jotain tyypiltään harvinaista salmonellaa.

- Ei, en usko edes siihen, Kortesniemi jatkaa

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/vasen/id60803.html

Toki puhdasta ruokaa on kuten mustikat, sienet ynm. markeiteissakin.
Mutta suurin osa markettiruuasta on lisäaineita, transrasvoja, kemikaaleja ja epäterveellistä ruokaa. EU:n vapaassa markkinataloudessa sallitaan myydä, vaikka minkäläista roskaa, ostajan vika on täysin mitä kärryynsä tunkee. Yhteiskunta ei juurikaan valvo.

Jos jokainen vain söisi nöyrästi sitä mitä tarjotaan tulisi halvemmaksi yhteiskunnalle.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
tiäremiäs
Ite siirtynyt nyt paistetuihin oraviin ku punatulkut oli rauhotettuja.

Oravista saa myös hyvän nahkan talteen mistä teen vaatteita, meillä paikallisessa puistossa puoli kesyjä oravia, eläkeläiset niitä ruokkii pilalle.

Tästä johtuen ne saa helposti omenalla ja muovikassilla pyydystettyä.

Paistettu orava ja ranskanperunat on kelpoo ruokaa.

Tälle pitäisi kyllä tehdä jotain, ei ole soveliasta, että oravan lihan hieno maku pilataan syöttämällä oraville pullaa ja ties mitä epäterveellistä. Oravan lihaan sopii erinomaisesti porkkana-palsternalkkapaistos. Ja tietenkin sahtia.

Hyvän oravan tunnistaa arkuudesta.

salai
Seuraa 
Viestejä8232

Syökää te ruipelot oravia, tosi miehen ravintoa on kuitenkin [size=150:3r65p1n9]rusakko[/size:3r65p1n9], Suomen luonnon puhtain ja maukkain tuote. Itse kiinni juostuna tietysti.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

"Söin juuri lautasellisen siskonmakkarakeittoa! Ja särpimenä oli puhdasta suomalaista piimää! ERIHYVÄÄ! Very Happy Kyllä on mukava syödä maailman puhtainta ruokaa! "
Jalostettu maitotuote kuten piimä, ei ole puhdasta. Ei ole myöskään nakit, koska sisältävät armottomasti lisäaineita, soijalesitiinia ja vehnäjauhoa. Terveellistä ruokaa, joka on halpaa ei kaupoissa ole suosituimpien tuotteiden joukossa, eikä niin ollen pienkaupoissa ollenkaan.

Suosituimmat tuotteet ovat rasvaton maito, paahtoleipä, juustot, margariini ynm. Juuri niiden tuotteiden kuluttajat ovat useimmiten epäterveimpiä kansalaisia. Rikkaat ja hyvinvoivilla puolestaan on kasviksia, kalaa ja lihaa lautasellaan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat