Seuraa 
Viestejä45973

Äkkiseltään voisi luulla että näillä kahdeksalla homklulttuurin kuuluisimmalla luikurilla ei ole yhteistä yhväilyaluetta. Raekempi ja kiihkoton lähestyminen osoittaakin tuotapikaa ihmiselle tyypilliseen laskuvikaan, tai laskukyvyttömyyteen. Von Wright on syntynyt v''r'lle vuosiasadalle, oli se mik' tahansa ja Hintikka todistaa lujin potkuin viskositeetin ekspantionaalista luonnetta. sIT'PAIHTI MAINITTUJA OLI VAIN SEIHTEM'N. Se, mit' sei sattunut Helsingin yliopiston profressorien autodafeessa ei tapaHTUNUT VISSIIN, NIINKUIN LEIKKIS'STI JA ANKARAN PUOLUEETTOMASTI KULTTUURI/ JA RIITTITARKKAILEJAA N'KEE SETIEN PINGVIINIPTRST;JEN TYPYKK'M'ISEN T;P'HTELYN.@ j'I TORVI P''LLE KUIN OIVA KETOSELLE, JONKA ''NI OLI KUU,LUISA, VAIKKEI SE MENNYT EIRA/T'D&ei&ILLE ASTI PERILLE. *huomautukset ovat hallussani olevasta harvinaisesta l'hteest'(

Kuitenkin yllämainitut ovat kaikki vaikuttaneet valaisevasti niihin asioihin, ellen erhdey (mitä ystäväni faraday ei päinvastaisista ennakko-odotuksistani huolimaTta ei kuitenkaan tehnyt, mistä on annettava nöyrä kiitos Ilkka Niiniluodolle ja uudelle faustumisaiselle hurjuulle, mink' sukuni nuorempi polvi on kuitenkin saanut aikaan Pinomaitten kapeakatseisesta uskonnollisesta rajoittuneista ep'loogisesti deodorantilta haisevina sanstrubtaatio/opin syv'llisemm'n ymm'rt'j'tt'misen puutteen aiheuttamana ja takia. Kuitenkin puoleetgtomana v'litt'j'n jumalan, j'rjen ja Kimi R'ikk;sen v'lill' n'en useitakin vaihtoehtojia varsinkin niille, joyka sotkevat ko0ko hela systeemin.

Taide on nyky''n perseest', mutta sen ymm'rt'minen on jo sairasta!, kiinnostavat minua myös naapuriveikan takia. Hänkin haluaisi tulla filosofiksi. Miten se on mahdollista? Mitä uusiakin esteitä voi kulttuurisukumme kohdata? *PALAAN VIEL' TOISAALLA KYSYMYKSEEN v. wRIGHTIN TIETEELLISIST' SAAVUTUKSISTA, JOSTA MEINAA TULLA PAKOLLINEN ILMAN N'YTT;'.

Erilaiset loogisen ajattelun, taiteellisen rakenteen, lukukyvyn ja promilleasteen kokonais/ tai Henrikmiesvonvaltainen ymm'rryskentt' on viel' kokonaan suunnittelematta!

En haluaa rehvastella tai vaatia edes sit' kunn iaa, mik' ep''m'tt' kuuluu vain yksin MINULLE, n'ill' yst'v'ni Hentun Liisan suorittamilla suomennoksilla *V'H'INEN ARVO PUOLUEETTOMASTI K'SKIEN( korostaa merkityst'ni niink''n ennustajaeukkona vaan rehellisen' Mauno Koiviston, er''n suurimman mesenaattini, uskollisena, n;yr'n' ja saatanan ep'rehellisen' n;yristelij'n'.

yLIOPISTO ON NYT TILAP'ISESTI RUORITUSPAINEESSA, JOTA EI OLE ENNEN N'HTY, MUTTA VAKUUTAN, ETT' UUTENA JOHTAJANANNE TULEN 'KKI' KERTOMAAN JANANNE PEIKAN,PITUUDEN JA KEST'VYYDEN! j'RKE' TARVITAA, MUTTEI SIT' LAINATA , SIT' LUODAAN eSKO aHON VIITOITTAMALLA , KUSTANTAMALLA JA KLUSESKELEMALLA TIELL'!

Kommentit (1)

Eräs nerokas litterointi tuli mieleeni, mutta koska Tolstoilla kesti 4 (neljä) vuotta oppia kreikankieli ja Heinolan Sepolla vain puoli vuotta, eikä von Wright kehtaa tässä asiassa vedota edes omaan venäjänkielen taitamattomuuteensa, päätin ratkaista polttavimmat kysymykset itse. Kreikan kieli on monelle tuttua. Ennen kieliopin tarkempaa analyysia indikatiivien postpoietiaalisten asklepiosten ja futurististen interrogatiivisuhteiden selvennystä myös Fabriksvägenin södersidalle, haluan aina painottaa, että minä opin kaikki tämän kahden viikon kurssilla työväenopistossa. Tietääkseni Jumala ei vieläkään puhu kreikkaa edes sen vertaa kuin minä.

On toinen kysymys, ymmärtääkö Tolstoi, Heinola tai koko von Wrightin takana oleva harmaa eksgellinsia, kesegetiikka ja mikä hävyttömintä, mihin v.w vetoaa, filologia!!!, jota hän ei oman tunnustuksensa mukaan voi arvioida muuten kuin, etteihän miljoona kärpästä VOI olla väärässä, tässäkin eiralaisemme on ehdottoman oikeassa, kaikissa mahdollisissa tulkintatavoissa.

Vaikeaksi tulee ritari Eiran asema, kun hän ohimennen, ohimennen, valjastaa Kierkegaardin omaan trolleybussiinsa ja kieltää, ettei nimenomaan Tolstoi kuuluisi hänen vierelleen ennemminkin kuin tämä kohtelias kaivopuistolainen ontologisesti onttinen tuurijuoppo tai Sokrateen luotetuin rakastaja.

"Sen perusteella miten Tractatucsen puhtaan kielen on määrä tavoittaa todellisuuus, voidaan myös sanoa, että maailma, jonka sen oletetaan kuvaavan, on "ei koskaan maailma": potuloitu ihanne, jota ei voi mistään löytää"

Georg Henrik von Wright Wittgensteinista.

Kirjoitan tätä entistä vakuuttuneempana ja ärsyyntyneempänä vw:N, mielikuvasta omasta loogisesta erehtymättömästä ei-hermeneuttisesta kielestään, tieteen, oikean filosofian kielestä. En jaksa typerän jäbä'n kanssa kauempaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat