Seuraa 
Viestejä13039

Kevennys keskellä päivää.

Lehden toimittajat ovat taas käyneet Monty Python -arkistollaan ja julkaisivat uutisen:

Saturnuksen renkaiden rakenne yllätti tutkijat

(AURINKOKUNTA) Saturnus-planeetan renkaiden rakenteesta on paljastunut uusia seikkoja, jotka ovat saaneet maailman astronomiyhteisön ymmälleen. Cassini-luotaimen ottamista ultraviolettikuvista on ensimmäistä kertaa paljastunut, että Saturnuksen renkaat ovat täynnä pikkutuhmia kuvia.

“Sieltä on tähän mennessä laskettu parisenkymmentä kirkkovenettä, muutama ‘vedä käteen’ -vitsi ja useita erilaisia pippelin kuvia”, Nasan asiantuntija Kevin Painas kommentoi.

Tiedemiesten mukaan tämä on ensimmäinen kerta, kun aurinkokunnastamme on löydetty mitään nöpöttävää nänniä rivompaa. Aiemmin NASA:n tutkijat ovat epävirallisesti ilmoittaneet löytäneensä niin kutsuttuja ruskeita eksoplaneettoja, joiden irtosuhteista liikkuu hurjia huhuja ESA:n käytävillä. Virallista tietoa asiasta ei kuitenkaan ole.

“Mikäli tämä meno jatkuu, taivaankansien tiirailusta tulee melkoisen paljon houkuttelevempi uravalinta nuorille epäsosiaalisille miehille”, Painas ennusti.

http://lehti.samizdat.info/2007/05/23/1997/

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

"Tiedemiesten mukaan tämä on ensimmäinen kerta, kun aurinkokunnastamme on löydetty mitään nöpöttävää nänniä rivompaa. Aiemmin NASA:n tutkijat ovat epävirallisesti ilmoittaneet löytäneensä niin kutsuttuja ruskeita eksoplaneettoja, joiden irtosuhteista liikkuu hurjia huhuja ESA:n käytävillä. Virallista tietoa asiasta ei kuitenkaan ole. "

Ei pidä paikkaansa. Japanissa on puisto tai näyttely tai jokin, johon
on kerätty erikoisen muotoisia puunrunkoja, kiviä jne, jotka muistuttavat
ns. kirkkovenettä. Näin telkkarista joskus dokumentin, jossa näitä
luonnon omia ihmeitä esiteltiin. Eli on noita nänniä kummempia ennenkin
nähty.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat