Seuraa 
Viestejä45973

Maurice Cotterell on tutkinut aurinkosäteilyn vaikutuksista ihmisiin yli kahdenkymmenen vuoden ajan ja saanut selville, että geneettisiä mutaatioita aiheutuu ionisoivien säteilyjen vaikutuksesta. Hän on saanut selville, että auringon röntgensäteet ja gammasäteet ovat avaintekijä lajien geenihyppyihin, geeniryöpsyihin.

Ionisoiva säteily ja magneettinen säteily.joka tulee auringon pinnalla tapahtuvista auringon purkauksista ja muista lähteistä ovat vaikuttaneet lajien kehittymiseen sekä aiheuttaneet lajeissa mutaatiohyppyjä. Cotterell sai myös selville, että nämä säteilyajanjaksot sai ihmiset muuttumaan älykkäämmiksi ja sai aikaan suurta edistystä yteisöissä.

Auringonpilkkujen syklit ovat osa tätä mutaatioprosessia. Maurice Cotterell sai selville, että auringon auringonpilkut (purkaukset) saavuttavat huippunsa 11,5 vuoden, 187 vuoden, 3740 vuoden ja 18137 vuoden sykleissä ja joidenka voimakkuus kasvaa kunakin huippuna.
Vuosi 1991 oli 11,5 vuoden syklinen huippu, jolloin auringonpilkkujen aktiviteetti oli kaiken aikaa korkea. Moni on teorisoinut, että kaikkien auringonpilkkuyhteissyklihuippu olisi 21. joulukuuta 2012.
Tällöin me olemme asettumassa suoraan riviin galaktisen keskuksen kanssa ja liikkeessä sisälle nk. fotonivyötä tai aluetta (Photon Band), korkeasti varautuneiden partikkeleiden aluetta. Tämä on meidän aurinkokuntamme linjaanasettumismisprosessi Galaktisen keskuksen kanssa ja on myös harvinainen astronominen tapahtuma, joka toistuu 12960 vuoden välein. David Wilcock vielä muistuttaa, että todellisuudessa saavumme Galaktisen 75000 vuoden syklin loppuun ja yleisemmän planetaarisen syklin loppuun. Jenkins esittää, kuinka tämä täsmää 25920 vuoden presessiosyklin kanssa.
Numerot 25920 saadaan esiin Hindujen, Pohjolan ja Babylonian dogemeista. Myös Mayat ja muinaiset Egyptiläiset tiesivät myös Galaktisesta linjaanasettumisesta. 26000 vuotta harmonisoituu myös pyhän Tzolkin kalenterin 260 päivän kanssa.

Tähtisumun keskustan 'pullistuma' on Galaktisen keskuksen paikka. Galaktinen anti-keskus on Plaedies, Orion ja Gemini alue. Mutta se, mikä on aina yhdistetty korkeamman tietoisuuden kanssa, on Plaedies. Tämä voi antaa osviittaa siihen, miksi Mayat olivat niin kiinnostuneita Plaediksesta ja Egyptiläiset Orionista. Tämä kun on symbolinen Galaktisen ylin energiakeskus, kruunuchakra. Kun fotonialue lataa Galaktisen kekuksen läpi antikeskukseen, niin tätä esittää, edustaa, kundaliinienergian kohoaminen ylös energiakeskusten välityksellä/kautta, mutta niinkuin huomaamme, hyvin paljon suuremmassa mittakaavassa kuin mitä on ihmisessä tapahtuvana.

Tässä on lyhyesti esitetty muinainen tietous Galaksin liikkeestä ja siitä, kuinka se on suoraan yhteydessä meidän henkiseen heräämiseen. Ja se, kuinka tämä on suoraan yhteydessä meidän DNA mutaatioon.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613

Ei hitto mitä pötyä... Tämän turauksenhan kyllä tunnistavat hölynpölyksi kaikki vähänkään tähtitieteestä, fysiiaksta ja evoluutiobiologiasta selvillä olevat mutta koska joku tietämätön voisi teoriassa ottaa tämän tosissaan, tehtäköön selväksi se että tämä teksti ja sen viittaukset ovat pseudotiedettä parhaillaan.

Tarkempaa analyysiä.

Säteily ilman muuta edesauttaa mutaatioita ja siten kiihdyttää evoluutiota kuten hiljattain pitkällisesti vatvottiin eräässä toisessa keskustelussa, mutta ei sillä nyt tuollaisia vaikutuksia ole että se suoraan vaikuttaisi älykkyyteen tai mihinkään muuhun yksittäiseen ominaisuuteen.

Tällaiselle ei ole mitään fysikaalisia perusteita, koska säteilyn aikaansaamat geenimuutokset ovat väistämättä aina perusluonteeltaan satunnaisia. Näin ollen ei ole millään tavoin mahdollista että mutaatiot sinällään tuosta vain parantaisivat jonkin lajin ominaisuuksia. Herää myös kysymys mikseivät nämä säteilyyöpyt vaikuttaisi kaikkiin muihin eläinlajeihin samalla tavalla. Tai miksi ne vaikuttaisivat eri tavalla.

Mutaatioista arviolta vähintään 90% (tai enemmän) on haitallisia, noin (9½+-½)% neutraaleja eli ei vaikuta yksilön elinkelpoisuutta huonontavasti, ja loput ovat sitten hyödyllisiä. Niitä on todella vähän, mutta isossa populaatiossa niitäkin väistämättä tapahtuu. Lisäksi hyödyllisten mutaatioiden on tapaduttava sukusolujen linjassa siirtyäkseen seuraavalle sukupolvelle. Niiden yleistyminen kuvatun tapaisella nopeudella vaatii hyödyllistä ominaisuutta suosivan valintapaineen olemassaolon. Mitä vahvempi valintapaine, sitä nopeammin yleistyminen tapahtuu. Nopein evoluutio tapahtuu kun valintapaine on niin kova että se tappaa ne, joilla ei hyödyllistä ominaisuutta ole. Hitaammasta evoluutiosta on hyvänä esimerkkinä muun muassa laktoosinsietokyvyn aiheuttava mutaatio, joka alkoi yleistyä kun karjaa alettiin pitää ja maidosta saatiin hyvä jatkuva energianlähde. Sen yleistyminen on vienyt pitkän pitkän ajan, ja valtaosa maailman väestöstä on itse asiassa edelleen laktoosi-intolerantikkoja. Tässä tapauksessa valintapaine on ollut vähäisempi.

Jotain perää tuossa voisi sinällään ollakin mikäli näihin "säteilyryöppyihin" voisi yhdistää muitakin vaikutuksia, kuten väistämättömien haitallisten DNA-muutosten aiheuttaman lyhentyneen keskimääräisen eliniän yksilötasolla maailmanlaajuisesti, sekä lisäksi myös vaikutukset muuhun eliökuntaan.

Tekstin kuitenkin paljastaa Ultra-lehteen soveltuvaksi se, että loppua kohden alkaa tekstissä vilistä Galaktista keskusta, varauksellisia fotoneita, hindujen, pohjalaisten ja babylonialaisten dogmeja sekä mayakalenterin ennustuksia, puhumattakaan juttuja galaktisesta antikeskuksesta ja kaiken huippuna "kundaalienergiasta" ja kruunuchakroista.

Pitäkää tunkkinne.

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
thinker
Seuraa 
Viestejä70

http://www.setbb.com/reikifoorumi/viewt ... ikifoorumi

"Berrenda: The easiest way to mutate our DNA is through a virus. Consequently viruses are not necessarily bad. Viruses live only on living tissue. DNA viruses like Epstein Barr and the Herpes #6 change cellular structure. The retro virus HIV is not a DNA virus. Instead of mutating the body, it actually eats it up. Most people who go through this process and come out the other side have a new profession, a new way of thinking, or at least a starting of a new way of life.

Even though they may feel really sick, tired, or hopeless at times, it is a gift. They are being given a chance to change their DNA structure and their body into a lighter, healthier body that can see them into the next generation. The angels that are being seen are signs that we are shifting. As I understand it, WE HAVE UNTIL ABOUT 2012 TO COMPLETE THIS PROCESS."
"It is not just we humans who are changing, but all life forms on Earth are becoming crystalline. All the fish in the sea, the flowers and trees in your garden, the birds in the sky, even your pet dog or cat. Everything is changing. Nothing will die or be destroyed, for we are all moving together into A NEW STATE OF BEING. This new state of being requires therefore that we physically, mentally and emotionally let go of 3rd dimensional concepts.

Just as in death, the letting go is a major part of the change process, for one cannot take the old values and way of being into a new completely different afterlife. So the progression through changes compels us to let go of current relationships, jobs, careers, homes, possessions, and so on, if they are unable to support our new way of being."

Is it any wonder therefore, that there is a great deal of anxiety and fear being felt because these changes are already in progress, even though most people are not conscious of it. Also, the changes to our physiological makeup are currently speeding up and there are MANY TEMPORARY PHYSICAL SYMPTOMS that are occurring in our bodies as a consequence of this. Some of these are:

Flu-like symptoms — high temperatures, sweating, aching bones and joints etc, but which do not respond to antibiotics.

Migraine headaches — severe pain that is not relieved with pain killers.

Occasional diarrhea.

Occasional runny nose — with sneezing which lasts 24 hours and is not a cold or hay fever.

Dizziness

Ringing in the ears

Heart palpitations

Feeling the whole body vibrate — especially at night when one is in a relaxed state.

Intense muscle spasms — plus pain in the body, often the back.

Tingling — in arms, hands, legs or feet.

Loss of muscular power — in hands, caused by changes in circulation system.

Occasional breathing difficulties — and/or noticing stronger or louder breathing when in a relaxed state.

Immune system changes

Lymphatic system changes

Feeling tired — or exhausted from minor exertion.

Wanting to sleep — longer and more often than normal.

Toe nails and hair growing quicker than normal.

Bouts of depression for no real reason.

Delving into the past — and looking at relationships, gaining clarity on personal issues.

Feeling of a huge purge Tension, anxiety and high stress levels — because one feels that something is going on but doesn't know what it is.

Some of these symptoms are being felt by a great many people. Many are rushing off in panic to their doctor, chiropractor, herbalist, and so on, and are usually told that there is nothing wrong with them. And this is the truth. For all these symptoms are just temporary and simply indicate that these physiological changes are occurring."

Source:
http://spiritofmaat.com/feb08/new_form_of_humans.html

"A very small percentage of adults have already completed the entire change into crystalline form and now embody 1,024 strands of DNA.

One report is of a woman who has grown 3 inches taller and a foot size larger. All children under the age of 7 have also now completed the change, or will shortly do so. Babies born in the past 2 years have all been born with the full set of DNA. Some people are only just starting to move through these changes, and many others have yet to start. This process of change is known as the Awakening, or as the Ascension process, or known as achieving the MerKaBa, or light body.

We need to transcend our fears and learn about love, real love, which has to start with the self — because until we can love and trust ourselves, we cannot truly love or trust anything or anybody else. "

Source:
http://spiritofmaat.com/feb08/new_form_of_humans.html

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat