Seuraa 
Viestejä45973

Venäjän Kansallinen Tiedeakatemia Novosibirskissä, Siperiassa, on toteuttanut vähän julkituotua tutkimusta meidän aurinkokuntamme liikkeistä läpi Galaksin. He ovat myös saaneet selville, että me olemme liikkeessä sisälle avaruuden aluetta, missä värähtelytaso on korkeampi. Wilcock selittää, että auringolla on magneettikenttä ja tämä magneettikenttä luo aurinkokunnan ympärille munan, jota kutsutaan heliosfääriksi. Heliosfääri on muodoltansa kuin kyynel, joka suuntaa tätä korkeasti varautunutta aluetta kohden.

Venäläiset ovat tarkkailleet tätä Heliosfäärin pääreuna-aluetta ja sen hehkuvaa, virittynyttä plasmaenergiaa.
Tämä plasmaenergia oli ennen 10 astronomista yksikköä syvä (astronominen yksikkö on Maan etäisyys auringosta eli 93.000.000 mailia). Näin ollen kymmenen astronomista yksikköä vastaa tämän hehkuvan energian normaalia paksuutta ja jonka me olemme tottuneet näkemään aurinkokuntamme reunan edessä.

Tänä päivänä tuo hehkuva plasma on siirtynyt 100 astronomista yksikköä sisemmäksi... Tämä tarkoittaa 1000 % kasvua aurinkokunnan reunan edessä olevan energian kokonaiskirkkautta.
Tämä taasen tarkoittaa sitä, että aurinkokunta itsessään on liikkeessä sisälle alueelle, missä energia on huomattavasti korkeammin varautunutta. Tämä korkeammin varautunut energia vuorostaan virittää plasmaa ja saa aikaan sen muotoutumista yhä enemmän ja näin ollen me alamme näkemään valovoimaisemmin, kirkkaammin, terävämmin.
Sitten tämä energia virtaa aurinkoon, joka vuorostaan säteilee energian levittäen sitä kaikkialle ulos sen ekvaattoritasolla, jota kutsutaan ekliptikaksi.
Tämä vuorostaan kyllästää inter-planetaarista avaruutta, joka saa aikaan aurinkosäteilyn kulkeutumisen nopeammin ja energisoi planeettojen energiaa.
Ja tämä on tietoista energiaa, joka vaikuttaa siihen kuinka planeetat palvelevat, kuinka ne toimivat ja minkälaista elämää se kehittää planeetalla.

DNA-spiraalin itsensä harmonisuus muuttuu. Tämä on massa evoluution spontaani todellinen kätkössä ollut syy edeltävinä aikakausina. Kaikki tämä tapahtuu kaikki yhtä aikaa ja kiihtyy voimistuen huippuunsa, jossa tulee olemaan äkillinen sysäys (tätä kutsutaan soinnutukseksi).

Tämä antaa meille osoituksen siitä, että me todella olemme matkalla johonkin suuremman luokan muutokseen.
Varautuneet partikkelit, jotka kulkevat auringon kautta ja sitä kautta meidän koko aurinkokuntaamme, ovat se tekijä, joka näyttää sanelevan meidän kohoamisprosessin ja DNA aktivoitumisen.

Voimme nyt nähdä sen asian muodostumisen, että aurinko-energia on hyper-dimensionaalista luonnoltaan, tuoden mukanaan korkeamman tietoisuuden. Tämä hyper-dimensionaalinen kasvu saavuttaa sen täydellisen lakipisteensä kohottamishetkellä, silloin kun me täysin käymme sisälle korkeammalle eetteritiheysalueelle...

Siten tämä on selvä merkki sille, että ihmisrotu, yliaistisin kyvyin varustettujen lasten (Psychic Children) opastuksella on valmistautumassa tähän dimensionaaliseen sysäykseen.
On selvää, että DNA mutaatio on avaintekijänä tässä asiassa.

On hyvin voitu todistaa, että näillä ihmisillä, jotka ovat erityis-DNA:lla varustettuja, on nämä 'uusihmis-toiminnot'.
On myös ilmeistä, että Maa, Aurinko ja meidän Galaksimme ovat nekin käymässä läpi suurempia muutoksia, jotka vaikuttavat meidän DNA:han ja kohottavat meidän tietoisuuttamme. Näyttää siltä, että meidän on mentävä virran mukana ja otettava vastaan ne muutokset, jotka ovat jo käynnissä.

Enemmän samasta aiheesta löytää: http://www.psychicchildren.co.uk

Kommentit (3)

Itse olen jo 15 vuoden ajan miettinyt kuinka omaa dna:ta voisi "muokata" paremmaksi tai kestavammaksi. Ne tietysti jotka ovat perehtyneet molekylaarisen nanoteknologian salaisuuksiin osaisivat varmasti kertoa milla tavoin se onnistuisi, silla itse uskon etta ns. superhuman kasite tulee jossain vaiheessa todeksi meilla taalla suomessakin. (Nyt kirjoitan tata ulkomaisella koneella joten aakkoset ovat mita ovat...)
Jotain pienta me ihmiset kylla voimme tehda, mutta sita ei voi tanne kirjoittaa koska se tieto mita olen saanut selville omien kokemusten ja kirjeenvaihdon seka omaehtoisen nanoteknologian etta geenien manipulointiin liittyvien aineiden opiskeluun, ei kaikki ole kovin laillista viela siella suomessa ja tuskin koskaan tulee olemaankaan, joten kaikki tiedon hankinta siita kuinka voimme itse "parantaa" fysiikkaamme ja dna:ta, on meidan itsemme varassa. Ja niin sen tulee ehka ollakin, silla suuri yleiso ei koskaan ymmarra niita, jotka haluavat uhrata oman kehonsa ja elamansa tieteelle taysin, vaikka se tuntuisi kaiken jarjen vastaiselle. Mutta monesti juuri pionerit ovatkin niita jotka tallaavat polkua muille helpommin kuljettavaksi...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat