Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Hyi Hyi !

Sivut

Kommentit (16)

salai
Seuraa 
Viestejä7582
Liittynyt17.3.2005

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Joo, ikää on oudon paljon tuollaiseen rooliin. Ja perhekin on. Mitähän mies ja lapsi tykkäävät siitä, että perheen mamma lähtee kuukausien kiertueille pitkin maailmaa vierasmaalaisen soittoäijäjoukon kanssa. Tunnen sääliä.

35 ei ole ikä eikä mikään. Perheessä on isä, jotta hätää ei ole. lapsia on muillakin laulajilla. Jos olisi yksinhuoltaja äiti tai yksinhuoltaja isä, niin se ehkä tuottaisi hieman vaikekeuksia.

Lainaus.

Eva är en lugn ballad, en av de snällaste låtarna, det kommer andra, mycket hårdare låtar också. Att få ihop familjelivet med den nya karriären som sångerska i Nightwish kommer att gå bra tack vare maken, säger Anette Olzon.
Kändisskapet
- Jag ser framför mig att jag har två boenden, och att min son som har rotat sig kan gå kvar i sin skola. Min man är en fantastisk pappa som vet vad det innebär att resa i arbetet. Det vi är mest oroliga för är hur det ska bli med kändisskapet.

bosoni
Seuraa 
Viestejä2704
Liittynyt16.3.2005
HaraldKaunotukka
Hyi Hyi !

Mikäs hyi hyi se nyt on? Ei kai tässä mistään jääkiekkojoukkueesta ole kysymys.

edit: ja toisaalta eihän se maajoukkueissakaan niin tarkkaa ole.

Jos sorruin (taas) virheeseen, niin tukka varmaan vain oli silmillä, kuten kuva osoittaa...

Stinger
Seuraa 
Viestejä4719
Liittynyt18.2.2006

Kyllähän tuo laulaa osasi omasta mielestänikin, mitä tuolla alalla vaaditaankin. Mitä joku sitten iästä rupeaa tällaisessa asiassa valittamaan on aika outoa, koska laulutaitohan se siinä työssä tärkeämpi on ja toisaalta tuossa iässä lienee kokemusta alasta enemmänkin, että helposti sitten soveltuu siihen uuteen ryhmäänkin jäsenenä. Olisikohan niin, että jotkut odottavat muusikoiden olevan myös iäti nuoria ja heidän mielestään "pantavan" näköisiä eikä niinkään ole merkitystä sillä, että onko alalle lahjoja ja osaako hommansa. Mitenköhän sellainen tyyppi määrittelee sitten musiikin ja mikä tarkoitus on musiikilla hänelle?

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Antero
Kaunis ääni sillä akalla.

Niin on, eikä ulkomuodossakaan mitään vikaa ole. Nainen on nainen, ja ne tietyt alueethan naisessa kiinnostavat.

webradio
Mää en kyllä ole oppinut ruotsia vaikka olen sitä 100 vuotta opiskellut. Jos kiinostas puhusin sitä 3:ssa kuukaudessa.
Smör Bra - voi hyvin.

Voi hyvin - Må bra.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat