Seuraa 
Viestejä45973

Neljä vuotta ihmisen perimän tutkimusprojektin (Human Genom Project, HUGO) alkamisen jälkeen on geenitekniikan teollistuminen ja kaupallistuminen jo arkipäivää.

On tunnettua, että solugenomi on kaikissa soluissa samanlainen. Elinten solujen erilaisuus syntyy ainoastaan sen ansiosta, että eri elimissä eri geenit ovat toiminnassa.

Tidemiehet eivät ole vielä oivaltaneet, että jokainen molekyyli - vieläpä ja erityisesti vesi (H2O) - sisältää informaatiota, joka on siinä perusvärähtelyn muunteluna (moduloituna). Geenit korkealle kehittyneinä molekyyleinä eivät ole ainoastaan valkuaisaineiden tuottajia. Niillä on tietoisuus identiteetistään ja tehtävästään, ja niihin vaikuttaa eli niitä ohjaa myös sen yksilön dispolarisoituneisuus, jolta ne ovat peräisin. Tämä on sopusoinnussa jokin aika sitten Japanin Osakasta saatujen ja peräisin olevien tutkimustulostan kanssa. Niiden mukaan 1/3 toimivista geeneistä säätelee kaikkien solujen solutaloutta toimien niin sanoaksemme kehon käyttöjärjestelmäohjelmistona. 1/3 toimivista geeneistä on elinkohtaisia säädellen esimerkiksi maksan toimntoja. Lopun kolmanneksen toimintaa ei tuolloin vielä tunnettu. Nyt kysymys kuluu: mistä nämä geenit tietävät, mitä ja miten niiden tulee ohjata?

Tähän päättyy geneetikon tietotaito. Miksi? Koska geeniteknologit eivät tiedä tai hyväksy sitä, että kaikki solut viestivät toistensa kanssa; että ohjaustoiminta aivoissa ja sielussa on olemassa ohjelmoituna ja tapahtuu sen mukaisesti; että tällä tavoin jokainen solu on jatkuvassa valvonnassa; että elimen solut toimivat kokonaisuutena ja että esimerkiksi syöpäsolut voidaan tunnistaa ja eliminoida sen perusteella, että ne ovat irronneet tästä kokonaisuudesta.

Kehon noin 200 erilaista kudosta voidaan vain tällä tavoin koordinoida ja saada työskentelemään harmonisesti. Mutta: värähtelyt, aallot, biofotonit, kehon sisäinen informaatio ja viestintä on ollut vain harvojen tiedossa.

Kun geeniteknologit hyökkäävät aivojen kimppuun, niin nämä hyökkäykset aivoihin merkitsevät samalla ihmisaivoissa olevien ohjelmien käynnistämistä ja pois kytkemistä. Tämän johdosta ei ihminen sitten enää ajaisi omaa elämänohjelmaansa, vaan sitä, mikä hänelle on pakotettu.
Kun on onnistuttu ohjelmoimaan uudelleen kanta- eli äitisolut, ovat muut mainitunlaatuiset sovellukset, esim. hengitysraikasteet, tarpeettomia. Mutta silloin nämä vieraat geenit ovat lopullisia ihmisessä olevia "häiriölähettimiä", ja ne vaikuttavat negatiivisesti aivoihin ja sieluun.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Katos, nyt alkaa tulemaan hyvää tekstiä lisensiaatilta. Tämä on paljon kiinnostavampaa kuin epätodellisemman kuuloiset Mallon planeetan tapahtumat. Tässä siis alkaa olemaan jo tieteellistä faktaa joukossa.

Laittaisin käsiään yhteen taputtavan hymiön tähän mutta ei jaksa, on vatta täynnä liian hiilaripitoista ainesosaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat