Seuraa 
Viestejä45973

Jos ärsyynnyt Jukriksesta.

KIPU

Ihminen tuntee kipua esim. hammaslääkärissä, koska poratessa hampaiden atomit alkavat värähdellä, jolloin hampaiden atomeista vapautuu tilaa eli energiaa, joka hakeutuu vähemmän tiheälle alueelle ja näin osittain hermostoa pitkin aivojen kipukeskukseen.

Usein ihmiset pidättävät hengitystään kivun aikana ja tämä johtuu siitä, että silloin ihminen ei saa happea, jossa on haaleasti vähän tiheää energiaa, jota ihminen tarvitsee atomien väliin.

Ja näin hermoston tila muuttuu tiheämmäksi ja silloin tilaa eli energiaa ei virtaa niin paljon kipukeskukseen.

Hammaslääkärit käyttävät lämpöä saadakseen muovipaikat tiheämmiksi ja tämähän johtuu siitä, että tila eli energia, jota kaikki on, pakkautuu tiheämpään, mitä kuumemaksi se muuttuu.

Väliaikaisen muovipaikan aikana ei kannata nauttia mitään kuumaa, koska se saa väliaikaisen muovipaikan pakkautumaan tiheämpään ja lopputuloksena on kipua.

E=TILA

Ja JukriS = shamppanjaa Kuopioon = juhlat koko ihmiskunnalle = paremmat ajat kaikille = enemmän vapaa-aikaa ja vähemmän tilan eli energian tuhlausta rahaan, joka on turhaa työtä eli tuhlattua aikaa.

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

s&s&s
Tuota noin.... Kyllä se on niin, että mitä enemmän ihminen pidättää hengitystään ja jännittää, niin sitä enemmän se hammaslääkärisedän pora tuntuu sattuvan. Jännitys lisää kivuntunnetta oleellisesti.

Ehkä, ehkä ei.

Kun viimeksi kävin hammaslääkärissä, niin en ehtinyt testata, koska ajatus kehittyi siinä hammaslääkärin hampaiden porauksen aikana.

Vaan kyllä E=TILA ajatuksesta vielä kehitetään parempikin tapa lievittää kipua kuin puudutus.

Puudutuksestakaan en tiedä mitään, mutta arvaan että siinä hermostoon ja hermoston ympärille saatavan sen verran tiheää, että tila eli energia ei pääse virtaamaan hermostoa pitkin aivojen kipukeskukseen.

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat