Seuraa 
Viestejä45973
  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

http://www.rense.com/general62/lest.htm

Tuossa linkissä on kerrottu UFO-tutkijoiden mystisistä kuolemista. Onko UFO-tutkijoita niin paljon, että nämä kuolemat eivät todista mitään, vai onko merkittävä osa kuuluisuutta saaneista UFO-tutkijoista kuollut oudosti? Enpä kyllä itse usko, että maassa on mitään alieneita käynyt, mutta aika jännää juttua tuolla on.

Tuolla kerrotaan myös Stanley Kubrickista, joka kuoli samana vuonna kuin hänen viimeinen leffansa Eyes Wide Shut valmistui. Eyes Wide Shut oli aika outo leffa, ja jotain salaliittoon vittaavaa siinä vihjailtiin. Tuossa artikkelissa siis uskotaan, että Kubrick tapettiin.

Vaari
Seuraa 
Viestejä3335
L
Hyvinkin läheltä. Lähempää, kuin haluaisit uskoakaan.

Kannattaa nostromo huomioida yllä oleva Ällän vastaus ja pysähtyä hetkeksi miettimään.

Ja sitä paitsi ensinnäkin: ufot eivät kiinnosta kaikkia. Toiseksi: joitakin kiinnostavat enemmän esimerkiksi napaketut. Kolmanneksi: kun näet tunnistamattoman lentävän esineen, niin oletko valmis tulkitsemaan sen kaikiksi niiksi asioiksi jotka saattavat esiintyä tunnistamattomina lentävinä esineinä.

Elämää joltisenkin nähneenä tiedän ja väitän että mahdollisia tulkintavaihtoehtoja on järjetön määrä. Niinpä on kohtuullisen järjetöntä nimetä se siksi mitä UFO:lla yleisesti tarkoitetaan.

Mistä esittämäsi tulkinnan mukaiset liikuntavälineet siis tulevat? Ne tulevat halusta tulkita ne muiksi kuin miksi ne tulkitset, lähempää kuin uskot haluavasikaan.

"Etenen, sillä muistini lyhyempi kuin kehä, jota kierrän." (Markku Envall)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paljon on kaikkea selittämätöntä, ihminen on luotu oppimaan ja ilman opetusta ihminen on täysi nolla luomakunnan suuren rakennusmestarin luomuksista. Ihminen ei pärjäisi ilman tietoa ja muitten kaltaistensa apua tässä maailmassa, joten ei ole mikään ihme, että jotkut ajattelevat ihmisten saaneen ohjausta korkeammilta voimilta, vaikkapa ufoilta. Meillä on kivat kaupat, joista saamme ruokaa, kun tulee nälkä ja meillä on autot, joilla voimme ajaa pitkiä matkoja rasittamatta itseämme - olemme siis muita eläimiä paremmassa asemassa vain oppimiskykymme johdosta.
Onko ufoja, vai onko meitä ohjannut paha korkeampi voima itse Saatana, joka meitä villitsee aina uusiin innovaatioihin?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat