Seuraa 
Viestejä45973

( Uutinen )

USA on lähettänyt yhdeksän ( 9 ) sotalaivaa lisää Persian Lahdelle,
niistä kaksi lentotukialuksia, joita nyt siellä siis on peräti 4 kpl.
Iranin persläville sanellaan nyt viimeiset ehdotukset. jos ei kelpaa,
antaa palaa !!!

I LOVE USA !!! George W. Bush, the BEST !!!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (12)

Vaikkakin Irania tällä hetkellä hallitsevat uskonnolliset fundementalistit niin itse maa ei ole mikään taleban ählämzähläm paikka. Iran on lähi-idän toivo...maa jossa nuoret ihmiset ajattelevat ja toimivat hyvin paljolti samalla tavalla kuin täällä suomessakin. Tutustuisit tarkemmin Iranin oikeaan kulttuuriin, etkä vain jenkkimedian syöttämiin kuviin Iranista ja mielipiteesi siitä tulisiko meidän tuhota lupaavin yhteiskunnallinen kehitys Lähi-idässä saattaa muuttua. Tällä hetkellä Iran on suunnan näyttäjä muulle lähi-idälle, jos kaikki muut lähi-idän valtiot olisivat kuten Iran niin asiat olisivat mielestäni paljon paremmin. Tietysti he yrittävät hankkia ydinasetta, mutta siitäkään ei ole vedenpitäviä todisteita ja jos vaikka hankkivatkin nykyinen oppinut nuori sukupolvi ymmärtää, että niitä ei tule käyttää kuin pelotteena poliittisessa toiminnassa. Mutta taas jos Yhdysvallat hyökkäävät Iraniin ja tuhoavat tämän uuden aallon, niin voin taata varmasti, että asiat eivät mene kuin huonompaan suuntaan.

Yksi hyvä artikkeli aiheesta esimerkiksi tässä ja googlen ihmemaailmasta löytyy paljon lisää.

http://www.rferl.org/featuresarticle/2005/12/0B940829-5F6F-4756-AFCD-992...

Jep ja onhan niitä pilkkuvirheitä, mutta en jaksa nyt ruveta korjaamaan.

JEP, tykkäät olla hunnutettuna nenänpäätä myöten !

NO, näitä morsioitahan täältäkin löytyy !!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pseudohippi
Seuraa 
Viestejä25489
Yrjö Puska
( Uutinen )
USA on lähettänyt yhdeksän ( 9 ) sotalaivaa lisää Persian Lahdelle,

Näitä "lisää jenkkien sotalaivoja Persianlahdelle" -juttuja on saanut lukea jo kolme-neljä vuotta säännöllisesti. tänäkin keväänä jo moneen otteeseen. Jenkeillä tuskin lienee enää yhtä ainutta sotalaivaa missään muualla kun Persianlahdella kun niitä on sinne lähetetty lisää viime vuosian aikana kymmeniä kertoja.

Iranin persläville sanellaan nyt viimeiset ehdotukset. jos ei kelpaa,
antaa palaa

Joo, aivan juuri, tai ensi viikolla, tai ainakin lähikuukausien aikana hyökkäys Iraniin on alkanut jo ainakin parin vuoden ajan. Sinänsä on kätevää toistaa tuollainen ennuste säännöllisin väliajoin, sillä jos joku hyökkäys joskus tapahtuu niin sitten voi lyödä rintoihinsa ja kehua itseään kun taas pieleen menneitä ennusteita on niin paljon, ettei niitä muista kukaan. Joku oli kuulemma ennustanut jo 1970-luvulla, että Lähi-idässä syttyy sota johon Jenkit sekaantuvat. Tosi guru.

Vitruvian Man
Vaikkakin Irania tällä hetkellä hallitsevat uskonnolliset fundementalistit niin itse maa ei ole mikään taleban ählämzähläm paikka. Iran on lähi-idän toivo...maa jossa nuoret ihmiset ajattelevat ja toimivat hyvin paljolti samalla tavalla kuin täällä suomessakin. Tutustuisit tarkemmin Iranin oikeaan kulttuuriin, etkä vain jenkkimedian syöttämiin kuviin Iranista ja mielipiteesi siitä tulisiko meidän tuhota lupaavin yhteiskunnallinen kehitys Lähi-idässä saattaa muuttua. Tällä hetkellä Iran on suunnan näyttäjä muulle lähi-idälle, jos kaikki muut lähi-idän valtiot olisivat kuten Iran niin asiat olisivat mielestäni paljon paremmin. Tietysti he yrittävät hankkia ydinasetta, mutta siitäkään ei ole vedenpitäviä todisteita ja jos vaikka hankkivatkin nykyinen oppinut nuori sukupolvi ymmärtää, että niitä ei tule käyttää kuin pelotteena poliittisessa toiminnassa.

Luin juuri erittäin mielenkiintoisen muistelmateoksen, jossa salanimi Omar Nasiri kertoi elämästään kiihkoislamilaisessa maailmassa (Omar Nasiri: Jihadin Sydämessä, Elämäni al-Qaidan taistelijana ja sen vakoojana, Tammi 2007). Suosittelen kaikille. Siinä oli mielenkiintoinen huomio, jonka mukaan al-Qaida (joka on hyvin konservatiivinen sunnipohjainen liike) vihaa monen muun tahon ohella myös Iranin shiialaista nykyjohtoa ja kansaa. Al-Qaidan yksi tavoitteistakin oli saada aseellinen jihad käyntiin Irakissa (jossa pyrkimyksessä se onnistui täydellisesti vieden jenkkejä kun pässejä narussa) osin siksi että islamilainen Irak eristäisi Iranin muusta Lähi-Idästä.

Radikaali Islam ei ole mikään monoliitti vaan hyvin eripurainen ja hajanainen ryhmittymä, ja tämä pitäisi ymmärtää viimein lännessäkin.

Mutta taas jos Yhdysvallat hyökkäävät Iraniin ja tuhoavat tämän uuden aallon, niin voin taata varmasti, että asiat eivät mene kuin huonompaan suuntaan.

Eivät hyökkää. Ei edes Bush ole niin hullu että sotaan ryhtyisi. Muttaa kenties jotain ydinaseohjelman sabotointia saatetaan yrittää.

When an educated, influential person tweets something he knows is a lie, he is announcing his contempt for the general public. He’s saying he considers you so stupid that you’ll believe the lie.
Andrew Stroehlein

IRAN piti valloittaa saman tien Irakin kanssa, kun vauhtiin oli päästy !

MUTTA, kyllä erehdys vieläkin voidaan korjata !

ELÄISINPÄ vielä senkin päivän, että näkisin Saddamin ohella
tämän Iranin Hitlerin köyden jatkona !!!

olli-san
Seuraa 
Viestejä419
Yrjö Puska
IRAN piti valloittaa saman tien Irakin kanssa, kun vauhtiin oli päästy !

MUTTA, kyllä erehdys vieläkin voidaan korjata !

ELÄISINPÄ vielä senkin päivän, että näkisin Saddamin ohella
tämän Iranin Hitlerin köyden jatkona !!!

No, äläpä nyt. Mahmud on varsin hieno mies, kunnon konna sentään.

Nähtävästi myös vanhat kunnon mujahediinit tekevät parhaansa. Ja relax tuon homman suhteen olen ollut jo pari vuotta. Ei suurella armeijalla sissisotaa voiteta. Ei voittanut NL eikä voita USA. Äijää kuolee enemmän kuin sodan aikana. Tällaisten uutisten yhteydessä tulisi näyttää kuvaa siltä lentotukialukselta, jossa Bush julisti sodan voitetuksi. On se tyhmä, ei voi muuta sanoa.

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Syn ... 5227610105

Yrjö Puska
IRAN piti valloittaa saman tien Irakin kanssa, kun vauhtiin oli päästy !

MUTTA, kyllä erehdys vieläkin voidaan korjata !

ELÄISINPÄ vielä senkin päivän, että näkisin Saddamin ohella
tämän Iranin Hitlerin köyden jatkona !!!

Taitaa näkökantasi olla yhtä lyhyt kuin vaihtuva nimimerkkisi.
Ei Islamia tapeta USA:n tai kenekään muunkaan kovasta halusta huolímatta.
Tarvis varmaan tehdä jotain muuta.
Ehdotappa jotain parempaa, niin saat ainakin jotakin hyödyllistä ajattelemisen aihetta.
Luulisi ihmisen jotakin oppineen historiastaan???
Kyllä siellä " Sadamien" takana on oikeita ihmísiäkin.

Se nyt tässä on ainankin selvää, että Amerikkalaiset sotilaat eivät tee Irakissa mitään tällä hetkellä....sen saa, kun antaa vallan hulluille (Bush, Cheney, Rumsjokufeltsamase) sitten ollaan NIIN isänmaallisia kun omaiset kaatuvat yksi kerralla, kuulee haastatteluja, "joo, mun aviomies halusi kuolla näin että olen kyllä niin ylpeä ja taidan painua itsekin perässä 5 vuotias lapsi seuraa sitten perässä vanhempien jalanjälkiä" Kuulostaa ihan kuin........joltain al Aksan marttyyriltä, tuo "haastattelu esimerkki" on siis kärjistettynä, mutta suunta on tuollainen...Joo kaunista on kuolla joukkojen eessä, vaikka ilman mitään syytä sitten.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat