Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Huomasithan yläpalkissa Lappeenrannan teknillisen yliopiston tekemän bränditutkimuksen Tiede-lehdestä ja tämän sivuston palveluista.

Ehkä saisimme palstalle eloisamman moden?

Sivut

Kommentit (26)

Minullakin taitaa olla ainakin popparinesto ja silti tuo mainoslinkki näkyy tuolla ylhäällä. Vähän hämäävästi siellä punaisessa taustassa.

Kävin laittamassa rakseja ruutuihin, sekä kirjoitin loppuun pari sanaa keskustelupalstan toimivuudesta...

ÖÖÖ???

En taida osata vastata Volitansille, mutta eikös sama kuva ilmesty meitin kaikkien ruuduille???Pikkuinen ruskea laatikko tuolla yläpunaisessa. Tuolla noin [size=150:36sqtft8]Î[/size:36sqtft8]

Minä käytän firefoxia ja tämä on tavallinen pc-kone. Josko mäkisteille näytetäänkin ihan omanomituisia uutisia ja keskustelupalstoja?

salai
Seuraa 
Viestejä7583
Liittynyt17.3.2005

Kiitos Mummo, ei kai kellään näy nuo "adimages"-sivut, jollei niistä joku muistuta. Näyttääköhän ne tuloksetkin jossain, vai lukeeko naama punaisena "brandejään" (mikä tarkoittaa kai alun perin karjan poltinmerkkiä?).

Lisäkysymys: Haiseeko märkä koira pahemmalta, jos se polttaa ihmisen kanssa tupakan "sen" jälkeen?

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Jep, lapeensa kaupallinen kysely.
Mummo, tuskin tuo moderointiin vaikuttaa.

Noiden kysymysten perusteella ei mielestani sellasia paatoksia voi tehda.
Pornobotit on jo pois ja se on valtava parannus.

Kartottaa lehtien tilaajat ja tilaajaksi aikojat tarkkaan ikaryrmittain ja sukupuolittain. jne...

Tollo
Ah, enpä olisi muuten huomannutkaan. Kiitoksia.

Tollo kun oot

Tarkoitin etta tuo Mummon veto oli siis houkutella porukat vaan vastaamaan kaupalliseen kyselyyn eika millaan muota hommata "seksikkaampaa" modea.

Vaikka se olikin laitettu aloitukseen takyksi.

Eiköhän Tieteen ylläpidolle jotain palautetta päädy, jos kaikki vain muistavat merkitä, että on ollut todella tyytymätön Tieteen asiakaspalveluun.

Mummo
En taida osata vastata Volitansille, mutta eikös sama kuva ilmesty meitin kaikkien ruuduille???Pikkuinen ruskea laatikko tuolla yläpunaisessa. Tuolla noin [size=150:2sgyvr42]Î[/size:2sgyvr42]

Minä käytän firefoxia ja tämä on tavallinen pc-kone. Josko mäkisteille näytetäänkin ihan omanomituisia uutisia ja keskustelupalstoja?


(Yleensä) nettisivujen mainokset tulevat eri koneelta kuin sivun muu sisältö. Näin ollen mainokset on "helppo" blokata pois häiritsemästä "huijaamalla" oma kone olla ottamatta yhteyksiä "mainoskoneisiin". Tämän voi tehdä niin Macilla, Linuxilla kuin Windowsillakin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat