Seuraa 
Viestejä45973

aina kun oon yrittänyt ottaa selvää että miten esim kondylooma tarttuu niin opettajilta saa jotain punastuvaa naamaa ja tosi epä tarkkaa tietoa siitä.....eli miten se tartuu? tartuuko kaikkien limakalvojen kosketuksissa?? esim. tartuuko sillein että taudin kantajalle annetaan suuseksiä niin saako se oraaliseksin antaja sen taudin ja toisin päin et jos taudin kantaja antaa suuseksiä niin tartuuko se sille saajalle??? kiitoksia jo etukäteen

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Minkä ikäinen olet ja minkä ikäinen opettajasi on?

Kondyloomasta löytyy tietoa netistä vaikka kuinka paljon. Tässä vähän lainauksia:

"Visvasyylä eli kondylooma on papilloomaviruksen aiheuttama sukupuolitauti. Tauti tarttuu suorassa limakalvokontaktissa."

"Kondylooma tarttuu tavallisesti, kun iho on kosketuksessa visvasyylään. Virus voi tarttua myös silloin, kun näkyvää syylää ei ole iholla."

"Kondylooma tarttuu useimmiten sukupuoliteitse suorassa limakalvokontaktissa. Tarttuminen esim. sormien välityksellä on mahdollista, joskin harvinaista. Limakalvon muu samanaikainen tulehdus tai haavaumat lisäävät tartuntavaaraa. Kondylooman itämisaika vaihtelee kuukausista vuosiin. Tartunnan tarkkaa ajankohtaa on mahdoton selvittää. Mitä useampi seksikumppani on ollut, sitä suurempi riski on saada kondylooma."

HOHHOHOHOH

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat