Seuraa 
Viestejä45973

Otsikon mukaisesti Seed 2007 Science Writing Contest on siis laitettu käyntiin. Ikävä kyllä emme voi osallistua ameerikoiden ulkopuolelta, mutta mieleen tuli, että olisikos palstalaisilla innostusta puuhasteluun tämmöisen aiheen piirissä.

Tehtävänanto ilman käännöstä, jotta tulkinnanvaraa ei jäisi:

What does it mean to be scientifically literate in the 21st century?

How do we measure the scientific literacy of a society? How do we boost it? What is the value of this literacy? Who is responsible for fostering it?

Esseiden pituus maksimissaan 1200 sanaa kotimaisella. Jättöpäivä aikaisintaan 2.7.2007 ja viimeistään 6.7, jottei sekaannuta millään tapaa alkuperäiseen kilpailuun. 1200 sanaiset esseet ovat sen verran pitkiä, että salliikohan tämä softa kokonaisen tuotoksen postauksen; tarvittaessa esseet voisi s-postittaa minulle ja voisin ne hostata.

Kun tuotokset olisivat netissä, niin lisäisin tähän ketjuun äänestyksen, jonka perusteella tuotokset päätyisivät paremmuusjärjetykseen. Ei palkintoja; ainoastaan mainetta, kunniaa ja niin edelleen - lähinnä vertailuksi siitä millaisia ajatuksia tältä palstalta löytyy. Tuskin Tiede-lehti saa kilpailun ideaa suoraan lehteensä ottaa, mutta jos esseet kovatasoiseksin muodostuisivat, niin eihän sitä tiedä.

Ilmoittautua ei luonnollisestikaan tarvitse, mutta jos meinaatte (tai ainakin yritätte) jotain tuottaa, niin hihkaiskaa tähän ketjuun - näin muutkin saavat käsityksen onko tällaiseen innostusta. Ja hihkuja voisivat laittaa nekin, jotka pelkästään haluaisivat aiheesta lueskella esseitä. Itse varmaan jäisin lukijan ominaisuuteen..

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat