Seuraa 
Viestejä45973

jos olisit halvaantunut kaulasta alaspäin ja menettänyt elämänhalusi täysin? Vai haluaisitko elää niin pitkään kuin mahdollista, vailla oikeuksia ja ihmisarvoa?

Sivut

Kommentit (62)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Leila
jos olisit halvaantunut kaulasta alaspäin ja menettänyt elämänhalusi täysin? Vai haluaisitko elää niin pitkään kuin mahdollista, vailla oikeuksia ja ihmisarvoa?

Nukkua mieluiten kivuttomasti pois. Toinen vaihtoehto olisi sähköistäminen. 230-volttia kädestä käteen pitäisi riittää. Sattuisihan tuo, mutta varmasti vähemmän kuin hukkuminen!

Naimalla ja hitaasti nautiskellen ja jos olisin kaulasta alaspäin halvaantunut - niin nopeasti, vaikka piikillä sopivaa ainetta.

Siinä olisi jotakin ironista, jos kuolisi orgasmiin tai orgasmin aikana.

mirab
Seuraa 
Viestejä3017

Ranteet auki - kuolisin kuin roomalaiset ylimykset.

Etuna olis, että tuossa tilanteessa en tuntisi kipua.

Haluaisin "nähdä" kuolemani. Voisin ikään kuin hallita kuolemaa tilanteessa, jossa olisin menettänyt elämäni hallinnan liki täysin.

Rere väittää: Israel on rasistinen ja ihmisoikeuksien vastainen
"vihapuhetta saa tehdä kunhan kohde on juutalainen"
Sianliha on Israelissa kielletty
Maailmanpankki kirjoitti: MENA-maiden non-oil-vienti on paljon suurempi kuin Suomen.

Jos lähtötilanne olisi esim. tuo mikä alussa mainittiin ja lähteä pitäisi, niin sitten lähtisin saatanallisen räjähdyksen saattelemana, eli en yksin. Pitäisi jotenkin saada itsensä sijoiteltua jonkin mulkvistiporukan pariin reilu latinki räjähdysainetta, hauleja ja vaikkapa paskaa rullatuolin kyydissä. Sitten vaan menoksi ja ikuinen lepo minulle ja muutamalle muulle.

Jos luonnollisesti saa lähteä, niin mieluusti pikkuhumalassa orgasmiin kauniin naisen alle.

Cain kirjoitti tuonne "vanhuuden ilot" saitille:

"Se mikä on elämässä epäreiluinta on tapa miten se päättyy. Elämä on itseasiassa yhtä helvettiä. Se vie suurimman osan ajastasi ja mitä saat kiitokseksi? Kuoleman! Onko se joku bonus vai mikä? Elämä pitäisi elää takaperin. Hoidetaan pahin tälli, eli kuolema pois alta heti alkuun. Tämän jälkeen siirrytään vanhainkotiin, josta sinut passitetaan pihalle koska olet liian nuori ja hyvänkuntoinen. Saat kultakellon ja aloitat työelämäsi korkeimmalta pallilta. Teet töitä 40 vuotta, kunnes aloitat riemukkaan opiskeluelämän. Kuntosi paranee kokoajan ja näytät päivä päivältä paremmalta. Ryyppäät ja riehut ja seksielämäsi on yhtä sekoilua valmistuessasi yläasteelle menemiseen. Käyt läpi ylä- ja ala-asteet jossa koulutehtävät helpottuvat vuosi vuodelta. Lopussa saat keltaisen tähden vihkoosi kun lasket 1+2 oikein. Olet lapsi ja elät viimeiset vuotesi ilman vastuuta leikkien, syöden ja nukkuen. Lopuksi kellut 9kk äidin vatsassa jonka jälkeen päätät elämäsi orgasmiin!"

Pyytäisin vissiin päästä NASAlle testaamaan jotain protosukkulaa. Vähän tuon Hawkinin tyyliin.
Tulisi tehtyä jotain konkreettista insinööritieteiden hyväksi. Laika koiran kuvan ottaisin mukaan,
se ei voinut itse valita kohtaloansa.

Itse haluaisin kuolla hitaasti, kituen, hyvin hyvin hitaasti ja kituen, kituen, tuskallisesti ja hitaasti kituen, vuosikausia kituen, kykenemättä sanomaan sanaakaan, kituen tuskien kanssa, kykenemättä kertomaan lääkärille tuskista, halvaantuneena äärimmäisissä tuskissa kituen...

Onko kysymyksen esittäjä nyt tyytyväinen kun vastasin?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat