Seuraa 
Viestejä45973

Moose oli kansansa hengellinen johtaja ja sai oppinsa Egyptissä. Hän rakennutti telttamajan, joka pyramidin tavoin symboloi samoja asioita kuin Gizan suuri pyramidikin.

Ihmisruumiin hahmo koostuu kolmesta osasta
Sielun hahmo kolmesta osasta ja hengen hahmolla on kolme osaa.
Tätä ihmisen yhdeksänkertaista ilmennystä johtaa alkuvoima kolmine ominaisuuksineen.
Mooseksen rakennuttama telttamaja on myös kolmiosainen symboloiden ihmisen yhdeksäkertaista ilmestystä.

Kaksitoista näkyleipää temppeleissä symboloivat kaksitoistakertaista eläinrataa (kabbala symboliikkaa).

Seitsenhaarainen kynttilänjalka, joka seisoi pöydällä tanernaakkelin kaikkein pyhimmässä, symboloi henkistä alkuenergiaa, alkuvoimaa, valoa, joka täyttää koko olevisuuden. Se on koko olemassaolevan perussubstanssia. Se ilmensi mm. seitsemän kosmisen alueen, meidän olemassaolon alueen, seitsemää jaloa elementtiä, joiden avulla ja joissa kaksitoistakertainen ihminen täyttää tehtäväänsä.

Kultainen suitsutusastia symboloi 12 kertaista ihmistä ja tämän täysin puhdasta sielunlaatua.
Suitsutus symboloi vibraatiota, 12 kertaisesta ihmisestä loistavaa valoa,
(suitsutus on hyvä tuoksu Herralle) joka lähtee ihmisen sisältä väreilyvoimana todellisen ihmisen loistavasta olemuksesta kun hän on yhteydessä valon henkiolentoihin, veljiin ja sisariin ja pitää tätä yhteyttä yllä.

Liiton arkki symboloi, Jumalan, Alkuvoiman, ja ihmisen välistä liittoa.
Liiton arkissa on kultainen maanaruukku, elämän leipä, Aaronin sauva ja lain taulut. = Universaalia eetterivoimaa, joka on meidän elämänvoimaa (yliaineellista leipää).

12 kertainen ihminen omistaa temppelin, telttamajan, pyramidin, omassa olemuksessaan. Sen kolme aluetta (pyhäkköä) ovat: pään pyhäkkö, sydämen pyhäkkö ja lantion pyhäkkö.

Pään pyhäkössä sijaitsevat pöytä näkyleipineen ja seitsenhaarainen kynttilänjalka. Nämä voimat ja valot symboloivat ihmisen zodiakusta eli eläinrataa ja ihmisen planetaariota.

Sydämen pyhäkössä ovat liiton arkki ja suitsutusastia. Suitsutusastia on rintalasta eli sternum (sana tarkoittaa 'säteilijää'). Sternumista nousee ulos- ja sisäänpäin "suloinen tuoksu" selkärankaa pitkin.
Sydämen pyhäkössä sternumin takana on thymus, kateenkorvarauhanen, joka on sisäisen liiton arkki. Gizan pyramidissa liiton arkki on kuninkaan huoneen avoimessa kammiossa symbolisesti esillä.

Lantion pyhäkkö on temppelin esipiha, mutta se on myös todellisuus, johon sisäinen pappi tulee uudestaan sen jälkeen, kun hän on suorittanut työnsä temppelissä, sisimmässään.

Seitsenkertainen alkukeskusauringosta purkautuva ikuisesti virtaava eetterivoima, henkinen alkuenergia, Luova henki, Jumala, jäi ihmiskunnalle symboliksi. Näkyleivät, kynttilänjalka, suitsutusuhri, liiton arkki jne. ovat pelkkiä kirkkoparametrejä.
Vanha temppeli, tabernaakkeli, pyramidi, kuvasi ihanteellista kaksitoistakertaista ihmistä kaikkine henkisine attribuutteineen ja voimineen, joita hän tarvitsi. Se ilmensi painokkaasti myös, että ihminen ajettiin sen nadiirimatkalla pois tästä temppelistä ja että hän ei enää voinut käyttää sitä hyväkseen, käyttää jumalallisia voimia hyväkseen.
Ihminen haluaa yhä vieläkin ulkopuolista temppeliä, kirkkoa jne. Alkanut Kristusajanjakso vaatii ihmistä rakentamaan uuden temppelin sisäänsä.
Tämän vanhan temppelin Jeesus Kristus hajoitti: Kristus "repi" temppelin esiripun kaikkein pyhimmän edestä ja teki siten välittömän paluutien jumaluuteen jokaiselle taas mahdolliseksi kulkea.

Tiedämme, että ihmisen DNA on muutoksen tilassa ja kehon valmiudet ottaa vastaan korkeampaa eetterivärähtelyä tulevat kohottamaan koko ihmiskunnan korkeammalle henkiselle aikakaudelle, Kristusaikakaudelle.
Ihmisen oma temppeli on muutostilassa. Ulkoisista vanhoista temppeleistä ja kirkoista jää jäljelle vain muistot.

Jo nyt, ja lähitulevaisuudessa yhteiskunnat alkavat tukeutua yhä enemmän sellaiseen, joka tulee pikemminkin ihmisen sisältä kuin ikiaikojen kirjoista. Ihmisen ymmärrys kasvaa ja tietoisuus kohoaa.
Tämä tietoisuus merkitsee universaalin maailman avautumista elettäväksemme. Koemme muutokset valtavina, mutta ne ovat kuitenkin koko muun kosmoksen normaalia käytäntöä.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat