Seuraa 
Viestejä45973

Sitä ihmettelen, mikseivät nuo vaikkapa jenkkien koulusurmaajat ole pistäneet vaikka kommandopipoa päähänsä, jotta voisivat sitten pysyä anonyymeinä. Jos olet itse koulun oppilas, niin ekaks räiskit hengiltä porukkaa naamioituneena, ja sitten painut jonnekin mihin kukaan ei näe. Luultavasti ei paljoa porukkaa ole käytävillä siinä vaiheessa liikkeellä, poistat naamion ja jätät aseen jonnekin ja käyttämäsi hanskat vedät vaikka vessanpöntöstä alas. Vaatteet vaihdettuasi lähdet sitten "järkyttyneenä" hortoilemaan jonnekin luokkahuoneeseen ja jäät sinne odottelemaan poliiseja muiden kanssa, tai piiloudut vaikka johonkin komeroon, ja odotat että löydetään sieltä. Sitten toistat saman vaikkapa kuukauden välein.

Ilmeisesti nämä tyypit haluavat kuolla samassa rytäkässä, eli ovat ajautuneet täydelliseen psykologiseen umpikujaan. Eli se sarjamurhaaminen ei ole muuta kuin pahan olon purkua ja sen purettuaan jäljelle jää vain itsensä lopettaminen.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Oikea termi on joukkomurhaaja. Sarjamurhaaja murhaa yleensä yhden kerrallaan, kunnes jää kiinni.

Vierailija

Niin ne ajautuu itsemurhaan ja ampuu vähän muita, koska ei ole enään mitään menetettävää.

Näin se homma toimii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommandopipossa hengästyy kummasti ampumisen aikana. Varmin keino pysyä anonyyminä on räjäyttää vaikka joku ajastettu pommi ja tämän jälkeen polttaa kaikki mikä on liittynyt pommin valmistamiseen.

Egazim
Kommandopipossa hengästyy kummasti ampumisen aikana.

Ei niin hirveän pahasti jos on reikä suun kohalla.

Psykiatrit kutsuvat tuollaista "laajennetuksi itsemurhaksi". Tekijä on
päättänyt suicidista, mutta ajatus "lähteä täältä yksin" on sietämätön.

Minä en ymmärrä sitä, että miten esimerkiksi nuo "kouluampujat" eivät saa enempää ruumiita aikaiseksi. Liekö suunnittelu huonoa vai ovatko vaan niin helevetin tyhmiä ja huonoja ampujia? Asearsenaaliahan noilla aina tuntuu kuitenkin jonkinverran olevan niin mikä siinä sitten on, että ei hengiltä saa kuin itsensä ja maksimissaan jotakin 10-15 sivullista. Surkeaa näpertelyä, luulisi, että jos tappamaan rupeaa niin sitten on tappamisen meininki.

Armitage
Sitä ihmettelen, mikseivät nuo vaikkapa jenkkien koulusurmaajat ole pistäneet vaikka kommandopipoa päähänsä, jotta voisivat sitten pysyä anonyymeinä.

Koska ne haluaa että kaikki tietää, kuka se oli ...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat