Seuraa 
Viestejä45973

Kirjoitin jokin aika sitten (noin vuosi, ehkäpä) siitä miten Danone on onnistunut rekisteröimään muutaman bakteeri omiin nimiinsä. Kyseessä oli muistaakseni regulia... jotain ja joku muu vatsaystävällinen bakteeri. Jo silloin kävi ilmi, että tuollaisia bakteereja ei oikeasti ole olemassa noilla nimillä. Danonen on keksinyt bakteereille uudet nimet ja rekisteröinyt ne.

No, nyt uusimmassa Danonen Aktivian TV -mainoksessa on lisää samanmoista katsojan harhauttamista. Puhun mainoksesta , jossa kaksi naista keskustelee jääkaapilla

Ensimmäinen nainen sanoo: "Miten näin pieneen purkkiin mahtuu kalsiumia ja jotain muuta luonnonainetta" (en muista , mitä)

Toinen vastaa: "Ne on kuule poistanut näistä lisätyn sokerin!"

MTÄH???

Ensin Danone lisää jugurttiin sokeria ja sitten se poistaa sen siitä terveyssyistä!

Pidetäänkö meitä kuluttajina todella noin hölmöinä, että tuo menisi läpi. Tuotteesta on poistettu lisätty sokeri! Kun kuitenkin ilmeisesti tarkoitetaan, että tuotteeseen ei ole lisätty sokeria.

Tuokin ilmaisu on harhaanjohtava, jos sitä ajattelee. Mehussa ei ole lisättyä sokeria. Appelsiinimehua voidaan esimerkiksi tiivistää melkeinpä kuinka paljon tahansa ja silloin sen sokeripitoisuus nousee. Mehussa on erittäin paljon sokeria, koska siitä on poistettu muita aineita. Itse mehun kokonaissokeripitoisuutta ei ilmoiteta.

Kommentit (1)

salai
Seuraa 
Viestejä8237

Terveellistä elämää: Juo aamulla kofeiinitonta kahvia ja illalla ryypiskelee viinaa, josta kaikki alkoholi on poistettu tislaamalla.

Taidankin ruveta myymään homeopaattisia peräruiskevesiä, mainoslauseella "Shaken, not stirred" .

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat