Roskaruoka, mitä snägejä syot?

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Mitäs pistelet poskeen ku tekee mieli napostella?
Popcorniam sipsejä ja mitä niitä kaikkee lie.

Oma suosikki on kuivatut pikkufisut.
Siis ne on ihan tollasia tulitikkuaskin kokosia. Vedetty maha auki ja laitettu selkä levälleen aurinkoon kuivumaan.

Niitä ku oljyssä kärväyttää ja heittää punapippuria ja suolaa päälle.
Mikäs olis tota parempi snägi. Ptroskuakin taitaa olla ainakin 30-40 prossaa painosta, ainaki.

Kaljan kera uskomattoman hyvää.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Sokerikorppuja, jonka päälle sivelen hieman voita.
Maidon kanssa uskomattoman hyvää!

P.s. Sokerikorput liotetaan hieman maidossa.

Vierailija

Sipsejä tulee yleensä syötyä, myöskin työn takia tulee Kotipizzaa syötyä yllinkyllin. Myös McRuuat maistuvat. Kotona grillattaessa kaikki rasvainen ja maukas menee.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005
Maukka Perusjatka

Oma suosikki on kuivatut pikkufisut.
Siis ne on ihan tollasia tulitikkuaskin kokosia. Vedetty maha auki ja laitettu selkä levälleen aurinkoon kuivumaan.

Niitä ku oljyssä kärväyttää ja heittää punapippuria ja suolaa päälle.
Mikäs olis tota parempi snägi. Ptroskuakin taitaa olla ainakin 30-40 prossaa painosta, ainaki.

Kaljan kera uskomattoman hyvää.

Noi on hyviä, olen joskus ostanut pussillisen etnisestä kaupasta. Millä nimellä niitä alkuperäiskulttuurissa kutsutaan? En ole löytänyt niitä toistamiseen, kun en ole tiennyt millä nimellä kysellä.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Vierailija

Tulee popsittua suklaata, popkornia ja itsetehtyä pizzaa pikkunälkään yleensä

EDIT: pääs yhdyssanavirhe mukaan perkule

Vierailija
Aweb
Maukka Perusjatka

Oma suosikki on kuivatut pikkufisut.
Siis ne on ihan tollasia tulitikkuaskin kokosia. Vedetty maha auki ja laitettu selkä levälleen aurinkoon kuivumaan.

Niitä ku oljyssä kärväyttää ja heittää punapippuria ja suolaa päälle.
Mikäs olis tota parempi snägi. Ptroskuakin taitaa olla ainakin 30-40 prossaa painosta, ainaki.

Kaljan kera uskomattoman hyvää.




Noi on hyviä, olen joskus ostanut pussillisen etnisestä kaupasta. Millä nimellä niitä alkuperäiskulttuurissa kutsutaan? En ole löytänyt niitä toistamiseen, kun en ole tiennyt millä nimellä kysellä.

En tiedä niitten fisujen nimiä. Niitä on täällä montaa eri kokoa ja sorttia.

"Phra han" tarkottaa kuivakalaa paikalliskielellä.

Itse lisään niihin nimenomaan suolan ja pippurin.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005
Maukka Perusjatka
Aweb
Maukka Perusjatka

Oma suosikki on kuivatut pikkufisut.
Siis ne on ihan tollasia tulitikkuaskin kokosia. Vedetty maha auki ja laitettu selkä levälleen aurinkoon kuivumaan.

Niitä ku oljyssä kärväyttää ja heittää punapippuria ja suolaa päälle.
Mikäs olis tota parempi snägi. Ptroskuakin taitaa olla ainakin 30-40 prossaa painosta, ainaki.

Kaljan kera uskomattoman hyvää.




Noi on hyviä, olen joskus ostanut pussillisen etnisestä kaupasta. Millä nimellä niitä alkuperäiskulttuurissa kutsutaan? En ole löytänyt niitä toistamiseen, kun en ole tiennyt millä nimellä kysellä.



En tiedä niitten fisujen nimiä. Niitä on täällä montaa eri kokoa ja sorttia.

"Phra han" tarkottaa kuivakalaa paikalliskielellä.

Itse lisään niihin nimenomaan suolan ja pippurin.

Jossain aasian kulttuurissa noita kutsutaan 'bombayn ankaksi'. Siis pieniä kuivattuja fisuja, jotka paistetaan öljyssä ja maustetaan chilillä ja suolalla.

Olen joskus itse yrittänyt tehdä niitä muikuista, mutta jotain meni pieleen (näitä voi siis tehdä myös tuoreesta kalasta). Resepti meni muistaakseni niin, että kananmunan valkuaiseen sekoitetaan chiliä, seesaminsiemeniä ja suolaa ja kalat kieritellään siinä. Sitten kalat paistetaan öljyssä. Sitten kun ne on paistettu kertaalleen ne paistetaan uudelleen. Tarkoitus on saada ne rapeiksi.

Minun kaupasta ostamani kalat olivat sellaisia vähän tulitikkua isompia, ja ne oli paistettu todella rapeiksi ja maustettu voimakkaasti sokerilla, suolalla, chilillä ja seesaminsiemenillä. Olivat älyttömän hyviä. Vaimo ei suostunut maistamaan eikä halunnut tulla lähelle kun olin syönyt niitä. Taisivat haista aika voimakkaalle.

Vastaavalla tavalla valmistettua mustekalaa olen myös joskus ostanut. Se oli aika hirveää. Sitkeää kuin kumi ja maku oli... noh... aika hmm... voimakas?

Ja kerran sain thaimaantuliaisiksi kuivattua sianlihaa. Mausteet olivat jokseenkin samat kuin noissa kaloissa. Yltiöpäisen makeaa. Oli melkoisen hyvää, mutta ei tullut syötyä pussillista loppuun, kun sen keskeltä löytyi n. desi kuivunutta ja klimppiintynyttä verta, eikä se sitten enää oikein houkutellut. Taidan olla nirso.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005

Viimeaikoina skackseina on mennyt ensin viipaloituja jalapenoja, sitten kokonaisia jalapenoja ja sitten viipaloituja habaneroja. Hyviä kaikki. Mutta liikaa kun syö, niin vatsaa alkaa polttamaan - purkillinen haboja tai noin 30 jalapenoa on jo hieman liikaa - mutta kun ne on niin hyviä. Täytyy varmaan siirtyä vahvempiin aineisiin

Minusta on kai tuossa puristi.

Vierailija
Volitans
Viimeaikoina skackseina on mennyt ensin viipaloituja jalapenoja, sitten kokonaisia jalapenoja ja sitten viipaloituja habaneroja. Hyviä kaikki. Mutta liikaa kun syö, niin vatsaa alkaa polttamaan - purkillinen haboja tai noin 30 jalapenoa on jo hieman liikaa - mutta kun ne on niin hyviä. Täytyy varmaan siirtyä vahvempiin aineisiin

Minusta on kai tuossa puristi.

Noi on hyviä. Aamulla polttaa myos istuma-asennossa.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005
Maukka Perusjatka

Noi on hyviä. Aamulla polttaa myos istuma-asennossa.

Niin tekee, mutta se on - oikeastaan ihan miellyttävää - sama kuin syödessä Mutta nuo vatsan poltteet haittaavat nukkumista. Tulee näemmä oman kehon rajat vastaan. Täytyy siksi siirtyä vahvempiin, että ei tule ahmittua liian paljon noita paprikoita.

Tässä on kyllä pieni mahdollisuus siihen, että nuo vatsanpoltteetkin loppuvat - ainakin viime snackseilyjen perusteella. Pitää niitä kapsaisiineja ilmeisen suuri kokonaisannos olla, että vatsan limakalvojen läpi alkaa polttamaan.

Näin pitkälle en kuitenkaan halua mennä:

http://www.youtube.com/watch?v=mXXg_X2BZmU

Vierailija
Volitans
Maukka Perusjatka

Noi on hyviä. Aamulla polttaa myos istuma-asennossa.



Niin tekee, mutta se on - oikeastaan ihan miellyttävää - sama kuin syödessä Mutta nuo vatsan poltteet haittaavat nukkumista. Tulee näemmä oman kehon rajat vastaan. Täytyy siksi siirtyä vahvempiin, että ei tule ahmittua liian paljon noita paprikoita.

Tässä on kyllä pieni mahdollisuus siihen, että nuo vatsanpoltteetkin loppuvat - ainakin viime snackseilyjen perusteella. Pitää niitä kapsaisiineja ilmeisen suuri kokonaisannos olla, että vatsan limakalvojen läpi alkaa polttamaan.

Näin pitkälle en kuitenkaan halua mennä:

http://www.youtube.com/watch?v=mXXg_X2BZmU

EI myoskään kannata mennä heti noitten herkujen jälkee pimppua nuolemaan.

Tuli vaan mieleen noista vuorosanoista.
Omakohtasta kokemusta myos on.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005
Maukka Perusjatka

EI myoskään kannata mennä heti noitten herkujen jälkee pimppua nuolemaan.

Tuli vaan mieleen noista vuorosanoista.
Omakohtasta kokemusta myos on.

Ei tarvinnut, pelkkä sormipeli riitti!

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005

Itsellenikin nuo jalapenot ja kumppanit maistuvat, mutta en kyllä koko purkillista söisi. Kauhea määrä suolaa.

Äsken tein oikein kunnon perverssin iltapalan. Ranskalaisia perunoita ja eineslihapullia, jotka hukutin soijaan (saadakseni eineksen maun pois). Sitten häränsilmä ranskalaisten päälle. Ketsuppia. Kokonainen järvi huomattavasti tabascoa tulisempaa thaimaalaista valkosipulichilikastiketta. Oli se hyvää nälässä kun on ottanut vähän häppää. Melkein mikä tahansa raa'an keltuaisen ja chilin kanssa on hyvää...

Lounaaksi tein haukipyöryköitä ja uusia perunoita. Oli vanhemmat, mummi ja lapsen kavereita syömässä. Tykkäsivät.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

---
Seuraa 
Viestejä3395
Liittynyt6.9.2006
Maukka Perusjatka
Volitans
Viimeaikoina skackseina on mennyt ensin viipaloituja jalapenoja, sitten kokonaisia jalapenoja ja sitten viipaloituja habaneroja. Hyviä kaikki. Mutta liikaa kun syö, niin vatsaa alkaa polttamaan - purkillinen haboja tai noin 30 jalapenoa on jo hieman liikaa - mutta kun ne on niin hyviä. Täytyy varmaan siirtyä vahvempiin aineisiin

Minusta on kai tuossa puristi.




Noi on hyviä. Aamulla polttaa myos istuma-asennossa.

On poltellut ihan seisoma-asennossakin, silloin kun on vedetty sietorajoilla. Liekkö munuaisten suodatuskyvyssä jotain vikaa vai puskeeko se kapsaisiini ihan väkisin virtsaankin kun tarpeeksi hotkii?

Niin ja mitään tallinnanreissua ei tämän polttelun takana ole, sikäli kun tällä palstalla jotain vääräleukaisia löytyisi

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat