Seuraa 
Viestejä45973

Tästähän on nykyään taitettu aika paljon peistä.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6717119.stm

http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/oikea/id61637.html

http://news.yahoo.com/s/afp/20070604/wl ... PAlQgBxg8F

Mutta ihan realistisesti, onko "Star Wars" toimiva ajatus siinäkin tapauksessa, että se on osa ns "ensi-iskua" ja torvuttavien ohjusten määrä on rajoitettu vaikkapa tuhanteen(ja ne laukaistaan liikkuvista alustoista esim rekoista ja sukellusveneistä, ja ovat uusimpia yliääniäohjuksia, kuten esim Brahamos risteilyohjuksia, SS-27 tai RS-24 mallia, jotka voivat vaikka tarvittaessa muuttaa rataansa kesken lennon! Onko jenkeillä tosiasiassa mahdollisuuksia torjua edes rajoitettu määrää tällaisia ohjuksia ?)

Kommentit (3)

Aiheen vierestä, muttei liian kaukaa. uskon että usalla ei ole minkään laisia mahdollisuuksia torjua yhtään mitään niin kauvon kun rajat ovat ns auki, käytännössäkin ihan mikä tahansa taho pystyy rakentaan ne ohjukset amerikkaan, tai asettamaan pommit kaupunkeihin (jollei jo ole tehneet esimerkiksi jonnekkin viemäri verkoston kätköihin), toinen on sitten nämä terrori iskut, niin maan ulkoa kuin sisältäkin.

venäjä vaahtoa siks että

1) jos usa olisi agressori ja laukaisis ekana niin heillä olisi veil ohjustorjunta noin lähellä mikä vois tuhota osan ohjuksisata jotka lähtis vastaiskuna usaan (nyt molemmat valtiot pystyy tuhoamaan totaalisesti toisensa 95% ja 95% mutta jos lukemat oliskin 95% ja 60% niin se voi houkuttaa enemmään laukaista ne ohjukset)
2)jos hanke menee läpii se ei jää viimeiseks ja yllätys yllätys näitä tulee venäjän ympärille lisää niin tuloksena voi olla 95% ja 20%
3) jos kattoo kartasta mihin sioitettaisin tutka niin huomaa että se kattaa enemmän venäjää kun aggressorivaltioita... pistäisivät sen israiliin... sehä olis siit innoissaan.. haluisiin nähdä jenkkien ilmeet jos venäjä ja kuuba tekis samanlaisen pro hankinnan kuubaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olin juuri sanomassa, että Venäjä varmaan sitten tekee vastaavan laitoksen Kuubaan, mutta frag ehti ensin.

Jos nyt kuitenkin lisään, että Venäjä suunnittelee tutka- ja ohjustorjuntakomplekseja sekä Meksikoon että Kanadaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat