Seuraa 
Viestejä45973

Ihminen elää aineen tasolla kolmannessa ulottuvuudeessa ja niin kauan kun ihminen ja sielu ovat dispolarisoitunut olento, se kommunikoi astraaliulottuvuuksien eli puhdistustasojen ja aineellisen maailman muistivarastojen kanssa. Tämä tähtimaailma ohjaa silloin häntä. Ikuisen todellisuuden kanssa se voi kommunikoida jos se on puhdistunut häntä rasittavista negatiivisuuksista, siitä huolimatta vaikka ihminen on vielä aineellinen ja elää aineen tasolla ja on yhteydessä ruumiinsa välityksellä aineelliseen tallennusjärjestelmään, koska keikki ruumiin aineellisten hiukkasten värähtelyt rekisteröityvät siihen.

Aineellinen tallennusjärjestelmä on läheisessä yhteydessä astraalisten ulottuvuuksien muistivarastoon. Molemmat järjestelmät rekisteröivät ihmisen luomat syyt. Myös luonnonkuntien elämänmuotojen erilaisissa tajunnantiloissa - jotka ovat erilaisia värähtelyasteita - sekä astraaliulottuvuuksilla, hienoaineellisemmassa makrokosmoksessa että aineessa, siis karkea-aineisessa makrokosmoksessa, ikuinen puhdas makrokosmos on hienomaterian perusta ja karkeampaa ainetta - esimerkiksi aineellista tiivistynyttä energiaa - ohjaavat molemmat tallennusjärjestelmät.

Tämä on valtaisan suuri tallennusjärjestelmä.
Tämän suunnattoman tietoverkon silmien läpi ei yksikään sielu eikä ihminen pääse livahtamaan. Jotta voisi käydä sisään puhtaaseen makrokosmokseen, Jumalan ikuiseen valtakuntaan, on ruumiin ja sielun pitänyt saavuttaa puhtaus. Dispolarisoituneiden maailmojen tähdissä olevien tallenteiden pitää olla poispyyhityt.

Sekä dispolarisuudessa vaikuttavia positiivisia voimia kutsutaan kaikkeuden tallennusjärjestelmäksi (Allcomputer).
Puhtaasta makrokosmoksesta alemmille värähtelytasoille vajonneita maailmoja, astraalitasoja ja aineellista universumia, ilmennyksen saanutta dispolarisuutta, nimitetään kausaalitallennusjärjestelmäksi tai langenneiden maailmojen tallennusjärjestelmäksi (Fallcomputer).

Kaikki ilmiöt maan päällä ja sielullisissa maailmoissa rekisteröityy tarkoin kausaalitallennusjärjestelmään. Niiden monien yksityiskohtien virta, jotka usein ovat vain mitä hienoimpia muutoksia, nyansseja, jokainen hiekanjyvänen, jokainen atomi, jokainen sielullinen aistimus ja taipumus, jokainen tuulenhenkäys ja jokainen auringonsäde, jokainen kuun heijastama valonsäde, jokainen tähtien valonsäde, jokainen siittiö ja jokainen munasolu, jokainen ihmisruumiin solu on rekisteröity. Jokaisen sukupolven erilaiset elintavat ja - muodot, niin ihmisten kesken kuin myös menettelyssä luonnonkuntia kohtaan; ne merkitään muistiin kaikkine yksityiskohtineen. Jokaisen tunteen, jokaisen aistimuksen, jokaisen sanan ja jokaisen teon. Mahtava tallennusjärjestelmä varastoi jokaisen tiedon. Kaiken kehittyminen tallentuu. Kaikki muutokset tallentuu. Aivan kaikki.

Meidän inhimilliselle ymmärrykselle on käsittämätöntä, että elämän kaikki yksityiskohdat taltioidaan. Kuitenkin tämä jättiläismäinen ja oikeamielinen tallennusjärjestelmä on johdonmuainen seuraus periaatteesta: mitä ihminen lähettää, sen hän jälleen tulee ottamaan vastaan.
Kaikki sisältyy kaikkeen - siksi kaikki on taltioitu.
Tähdet laukaisevat kaikki luonnonilmiöt ja jokaisen liikkeen ja rekisteröivät ne jälleen.
Tämän aineellisen makrokosmoksen ja puhdistustasojen makrokosmoksen muodostaman absoluuttisen rekisteröintijärjestelmän välityksellä tapahtuu Jumalan, alkuenergian, johdatus.

Suora johdatus tapahtuu jos sielussa on paljon valoa, epäsuora johdatus taasen sielun rasitteita vastaavalla tavalla astraaliplaneetoista aineellisen makrokosmoksen kautta, sillä rasitteinen sielu elää omassa inhimillisessä dynamiikassaan. Tämä tarkoittaa, että se luo yhä uusia alkusyitä ja on suuntautunut alemman minän taipumuksiin. Epäsuora johdatus on ylläpitävää ja impulsseja antavaa energiaa.

Kaikkeus on jatkuvassa liikkeessä ja lähettää siten matkaan alkusyyt, joita luodaan.
Tähän syventyvä voi myös ymmärtää lausuman: "Kaikki teidän päänne hiuksetkin ovat luetut." "Eikö kahta varpusta osteta yhdellä rovolla? Kuitenkaan kumpikaan niistä ei putoa maahan teidän Isänne tietämättä."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat