Seuraa 
Viestejä45973

Planeetallinen tietoisuusmuisti tallentaa ja säätelee suurempitaajuuksellista pitkäaikaista vaikutusta syklijaksosta toiseen. Perimmäisenä sisältönä on kaikkeudellinen aika-sidostilaan liittyvä ikuisuusmuisti. Muistimenetelmän sisällöllisessä rakenteissa ilmenee moniversioinen toteutumistekniikka.

Tätä tietoisuusmuistia kutsutaan myös kristallitajunnaksi, holoniksi, eetterikroniikaksi, ilmakehän aikakirjoiksi. Ajatuksemme ovat energiamuotoja, jotka seuraavat meitä ja jälleen vaikuttavat meihin sekä muihin ihmisiin, joilla on samanlainen tai saman tapainen mieli, mikäli me olemme tähän alttiita. Mitä useammin ja voimaperäisemmin ajattelemme, toivomme jne. jotain, sitä voimakkaampi ja isompi ajatusenergiakoostumasta tulee.
Me vedämme puoleemme samanlaisia tai samantapaisia energiakenttiä tämän lain mukaisesti. Positiivisia tai negatiivisia energioita: "samanlaiset vetävät toisiaan puoleensa" - me vedämme niitä puoleemme myös planeetallisesta tietoisuusmuistista - tai myös maasidonnaisia sieluja. Ajatuskoostumat saadaan myös purkaantumaan.

Planeetat siis myös muodostavat tietoisuusmuistia, kristallitajuntaa.
Kun puhutaan neljännen ulottuvuuden tietoisuusmuistista, niin tällä neljännen ulottuvuuden universaalilla yhteisöllä on mahdollisuus saada viidennen ulottuvuuden tietoisuusmuistista tarvittaessa lisäinformaatiota tai lisä-toimintaohjeita.

Siis, ihmisellä, yksilöllä, sielulla, on henkilökohatinen tietoisuusmuisti. Näistä henkilökohtaisista tietoisuusmuisteista on muodostunut yhtenäinen tietoisuusmuisti ja ne muodostavat kokonaisuudessaan planeetallisen tietoisuusmuistin, jota kutsutaan myös planetaariseksi kristallitajunnaksi.
Kaikki asutut planeetat eri ulottuvuuksissa ovat tallennusplaneettojen ympäröimiä. Aineellinen tallennusjärjestelmä, siis maa myös, on läheisessä yhteydessä astraaliulottuvuuksien muistivarastoon, siellä on myös tallennettuina kaikki menneet sovittamattomat alkusyyt, tapahtumat aina edellisiin inkarnaatiohin saakka.

Planetaariseen tietoisuusmuistiin kuuluu kaikki mitä maan piirissä on; myös henkitasojen, kollektiivitajunnan, sekä planeetan. Niistä muodostuu yhteinen, yhdistynyt, tietoisuusmuisti ja tämä tietoisuusmuisti (kristallitajunta) on yhdennetty aina suurempaan kokonaisuuteen. Planeetat muodostavat yhdessä jälleen suuremman yhdistyneen kristallitajunnan. Aurinkokuntasuureinen tietoisuustajunta yhdistyy sitten paikallis-systeemiin, sitten konstellaatioon, sitten aina laajempaan systeemiin, jotka kiertävät vuorostaan laajempia ja suurempia kokonaisuuksia. Nämä yhdessä tekevät koosteen, jota useimmiten kutsutaan superuniversumitallennusjärjestelmäksi. Nämä vuorostaan tekevät vuorovaikutuksen toisiinsa kiertäessään keskusuniversumia ympäri. Keskusuniversumi kiertää sisällään olevaa kaikkeuden keskusta ympäri. Jokaisessa näissä olevaistuu ja ilmenee kaikkeudellinen monikerroksellisuus. Kaikki tämä pitää sisällään tietoisuusmuistin. Kaikki on yhtä. Kaikki sisältyy kaikkeen - siksi kaikki on taltioitu ja myös kaikki on kommunikaatiota - lähettämisen ja vastaanottamisen periaatteen mukaisesti. Aina alkuenergiaan, Jumalaan, ulottuu tämä tajunta.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat