Seuraa 
Viestejä45973

Kristallitajunta on kuin tietosuusmuistipankki.
Henkilön, olennon, mahdollisuus saada jostakin muistipankista käyttöönsä tietoa, riippuu heidän senhetkisestä kyvystä ulottua tiettyyn pankkiin ja tämä tajunta"putki" ulottuu aivan "ylös" asti.

Uudet voimistuvat energiat, jotka pitävät sisällään ohjauksen, informaation ja sisällöllisen värisointukoosteen virtaavat kosmoksesta ja saavuttavat Maa-planeetan sen ulkoisilla ja sisäisillä ulottuvuuksilla.
Tietoisuutta kohottavammat energioiden kautta tulevat vuodatukset muuttuvat ajan olemuksen sisällön uudeksi elämäksi voimistuessaan yksilöiden tietoisuuksissa.

Telepaattisuus-samanarvoisuus on ryhmän tai kollektiivisen mielentahdon neljännen ulottuvuuden sitova periaate. Se perustuu sen yksilöjäsenten pyhänä pidettyyn autonomiaan ja se on kaiken kolmannen ulottuvuuden individualismiin liittyvän yläpuolella. Kun telepaattisuus on universaalista, se automaattisesti suo yksilön autonomisuuden, vapaa tahto.
Sillä kukaan ei ole toinen toistaan arvokkaampi tai vähäisempi kokonaisuuden organismin sisällä, vaikka suorittavatkin paljonkin erilaisia tehtäviä.

Energiavuodatus vuoden 1993 alussa impulssisysäyksenä vaikuttaa maan painovoimakenttään; on painovoima painovoiman sisällä, tuolloin yhteyttäminen käynnistettiin. Tässä energiassa on uudet ohjelmat mukana ja niillä on mahdollisuus voimistua 10000 kertaisesti 2-6 vuoden aikana.
Nämä uudet ohjelmat vaikuttaessaan yksilöiden tietoisuuksien kautta oikaisevat kollektiivitajunnan vääristymät. Aikaisempi virheohjelma (eriytä, sido, hallitse) sai aikaan sen, että se ohjelma ei pysty yhdentymään neljännen ulottuvuuden sähkömagneettiseen kenttään, joka on kevyempi kenttänä. Magneettisuudessa toimii monia vaikutteellisia muunnelmia kerroksellisuuden ja sisällön vaikutustehokkuuden olemuksessa.
Uuden ajan ihminen on avoin ja löytää uudelleen Graalin maljan itsestään.
Tasa-arvoisuus, universaali veljeys/sisarellisuus on mielentila. Materialismiin sitoutunut mieli pitää ihmisen vielä sidoksissa kolmanteen ulottuvuuteen. Kun ihminen vapautuu kolmannen ulottuvuuden rajoitteellisuudesta hänelle aukeavat universaalit muistipankit käyttöönsä.

Ajatusenergian käyttö on energioiden ohjelmoimista. Ajatusenergia on maailmankaikkeuden suurin voima. Se on luova Henki. Ihmisen on opittava käyttämään niitä sirusia, joita meille annetaan ja joita meissä on.
Ajatusenergia on luovuuden alkuvoima. Ihminen on luotu ajatusenergialla.
Jokainen teko on ajatusenergian materialisoituma.
Tulevaisuudessa ajatusenergian avulla tehdään paljon muutakin. Kosminen tiedon välitys toimii ajatusenergian voimalla. Kosminen planeettojen välinen matkailu toimii myös ajatusenergian voimalla; sen voimalla päästään kosmisten voimavirtojen yhteyteen, joita pitkin suuremmat siirtymät tapahtuvat.
Ajatusenergia on voima, jota väärinkäyttämällä ihmiskunta hajaantui (atlantiskaudella) ja rappeutui sen jälkeen. Siitä syystä on ihmiskunta tällä kertaa tarkan kontrollin alainen. Ihmisen ymmärrys kasvaa ja tietoisuus kohoaa. Erilaisia muutoksia tapahtuu sekä fyysisessä olemuksessamme että ennen kaikkea tietoisuudessamme. Myös luonnossa ja eläimissä ja mineraaleissa tapahtuu muutoksia.
Värähtelyjemme kohottaminen ja ajatusenergian käytön opetteleminen ovat tulevien vuosien asioita.

Kommentit (2)

Eikös me olla puhuttu siitä että pää(kin) pitää suojata UV-säteilyltä, varsinkin näin aurinkoisilla keleillä? Muuten saattaa alkaa tietoisuusvärähtelyt..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat