Seuraa 
Viestejä119

Mahtiolento toisesta galaksin osasta antaa sinulle kaksi laatikkoa: Ensimmäinen on auki ja toinen suljettu. Avoimessa laatikossa on tuhannen dollarin seteli. Suljetussa laatikossa on joko miljoona dollaria tai ei mitään. Saat valita joko ottavasi tuhannen dollarin setelin tai tuhannen dollarin setelin ja suljetun laatikon, jos suljetussa laatikossa ei ole miljoonaa, tuhannen dollarin setetli otetaan pois, mutta jos otat pelkän tuhannen dollarin setelin suljettua laatikkoa ei oteta huomioon.

Kirjoita nimesi vetoomukseen eläinoikeusjulistuksen puolesta osoitteeseen http://animalsmatter.org

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Jos mahikset on 50%, niin laation taitaisin ottaa. Enhän saisi sieltä mitään, mutta yritetty on. 1000$ on toki mukava lisätienesti, mutta miljoonan voittaminen oikein hyvällä suhteella kannattaa yrittää. Jos jää se tonni saamatta, niin elämä jatkuu edelleen entisellään. Jos se miljoona napsahtaa, niin jo alkaa visuaminen. Kylmää kaurapuuroa söisin pimeässä pirtissä pelkän radion valossa. Se vihreä tuijukin vie melko paljon sähköä. Ääni olisi mahdollisimman pienellä ja lämmitys pois päältä. Enpä köyhtyisi sitten uudelleen

Rahat vai kolmipyörä?

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

pepe+
Seuraa 
Viestejä253

Miljoonaa minäkin yrittäisin.

Entäs sitten jos valittavana kahdesta suljetusta laatikosta joiden palkinnon suhde on 1/2, mutta summista ei ole tietoa. Siis esim. 100 €/ 200€ tai 200€/400€. No avaisit ensimmäisen ja siinä olisi 200€. Sinulle annettaisiin mahdollisuus valita se vielä avaamaton kun et tiedä onko siellä enemmän vai vähemmän. Yrittäisitkö lisätä voittoa vai jäisitkö siihen?

Itse ottaisin riskin koska panos/tuotos suhde on 50% mahdollisuudella häviin 100€, mutta 50% voittasin 200€. Onko logiikka oikea? Jos on, niin tuntuu oudolta että aina kannattaisi avata se toinenkin laatikko.

yst. pn

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670

Joo, mutta jos pitää ottaa myös laatikko. Se voi olla muukalaisen superongelmajätteestä tehty ja sen hallussapidosta voi mätkähtää ensin hurjat sakot ja maanvaihdon lasku. En ottaisi kumpaakaan. Paska diili.

Mikä ihmeen motiivi muukalaisella olisi ensinnäkin laatikoitaan ja väärennettyjä rahoja jaella. Taitaa olla huumoriotus tuo.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
ilesoft
:shock: Feikki

Eikös tuo ole Suomessa laitonta?

Niinhän se onkin - humanoidi on tietenkin pidätettävä. Jos otat vastaan väärät rahat olet rikoskumppani. Ei auta selitykset enää poliisille.

Lienee syytä suorittaa siviilipidätys ja rahdata humanoidi korvannipukasta vetäen lähimmälle poliisiasemalle.

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613

Tonnin seteli.
Mä annoin sulle tonnin setelin...

Itse ottaisin kyllä varmaan sen mahdollisuuden miljoonaan ja tuhanteen. Tonnilla nyt ei juuri mitään tee kuitenkaan.

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Mummo
No Volitans

Humanoidi kannattaa taluttaa skepojen maailmankongressiin ja kuitata Randin & co:n lupaamat palkkiot.

Hienoa Mummo! Niinpä tietenkin. Tämähän olikin loppujenlopuksi ihan helppoa! Miljoona taalaa tulee ja laatikot voi jättää muiden harmiksi.

Toope
Seuraa 
Viestejä28231

Ampuisin sen avaruusolion ja ottaisin sen avaruusaluksen. Jos siellä olisi vielä miljoona taalaa laatikossa, mikäs siinä, hyvä keikka.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Toope
Ampuisin sen avaruusolion ja ottaisin sen avaruusaluksen. Jos siellä olisi vielä miljoona taalaa laatikossa, mikäs siinä, hyvä keikka.

Hah! Tämäpä ei olekaan näin yksinkertaista. Ensin pitäisi selvittää aluksen sijainti, sitten löytää vielä sen huoltokirja (pidempiaikaisen käytön mahdollistamiseksi). Humanoidia pitäisi mahdollisesti hieman auttaa haluttujen tietojen saamiseksi.

Humanoidia ei näin ollen tietenkään tule ampua.

Emoaluksesta voisi löytyä muuten lisää humanoideja. Niitä voisi myydä eläintarhoille. Yksi varmaan menisi Roswelliin jollekin paikalliselle kahvilalle yleisömagneetiksi hyvään hintaan. Tiäremiähelle voisi antaa yhden rajatulle alueelle metsästettäväksi.

En muuten ihmettele lainkaan, että humanoidit eivät ole viitsineet tällä pallollamme vierailla - kovin tulisi ahtaaksi täällä oleminen heille.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat