Seuraa 
Viestejä45973

Nämä raportit ovat aivan USKOMATONTA rasistista panettalua! Maalataan talouskasvun takia taas TUOMIOPÄIVÄN PUKKIA seinille! Aivan uskomatonta PASKAA !

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/6713139.stm

  • ylös 1
  • alas 1

Kommentit (4)

no eipä siinä ole mitään uutta. Jos ei liioitella, ei saada suuria summia rahaa. Kait muistat vielä Irakin tuhannet joukkotuhoaseet?

Sehän nyt on selvää että maailma on tuhon tiellä - tämäkin viesti kuluttaa energiaa aivan turhan takia. Olkaa hiljaa jos ei teillä ole ratkasuja noihin, jookos ? Eikä nyt sitten mitään urputusta tuon kirjoitusvirheen takia, taikka luulen teitä hermostuneiksi, herkästi suuttuviksi tyypeiksi, joiden pääasiallinen tehtävä elämässä on tehdä muiden olo kurjaksi. Voisin jopa liittyä teidän porukkaan jatkamalla tätä viestiä tähän asti. Heippa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

aivan kamalaa siis, ajatelkaa nyt, teille siinä lintukodossa missä kaikkea on kamalasti, ja hyvä on olla, keppana kädes, koitetaan luoda jotain muuta mieleen kuin se hyvä fiilis. nyt joku perkuleen ketale koittaa saada teitä muka huolestumaan siitä mitä tää meidän toiminta tuottaa, ENNENKUULUMATONTA, Me EMME halua huolestua ja kuulla mitään negatiivista, en minä ainakaan halua huolestua, ennemmin olen onnellinen, tuleehan moisista jutuista jo epämiellyttävä olokin, jumpe jos tollanen olis totta, en halua edes ajatella asiaa, se olis ihan liikaa, miten tää muka ny vois loppua ja tuhoutua, typeriä ihmisiä. vittu tekis pillua ja kaljaaki mieli.

oikeasti, kuinka usein teille tulee todellakin epämiellyttävä olo, kun luette jotain mitä ette halua lukea? mistä se epämiellyttävä olo tulee?
oletteko kuinka tietoisia siitä, mikä on se ennakkoasenne, mikä teillä on, kun alatte lukemaan jotain asiaa, esim juuri koskien ilmastonmuutosta tai muuta sellaista?
onko teillä sellainen kiistävä, humpuukiksi leimaava ennakkoasenne? huomaatteko, miten se ennakkoasenne on jo ennalta tuominnut lukemanne jutun paskaksi. ei siksi, että uutiset ja siinä olevat asiat olis paskaa, vaan vain sen takia, että teillä on asennoituminen jonka kautta asioita koette, katsotte ja ajattelette, se taas tarokittaa, ette ole avoimin mielin. tarkkailkaa siis, mikä on teidän asennoituminen mihin tahansa, ennenkuin alatte sen syvemmin mitään lukemaan, ja sitten, koittakaa päästä yli siitä ennakkoasenteesta(sellainen on ahdasmielistä) ja sitten, avoimin mielin, ilman mitään asennetta ja asennoitumista, lukekaa sitten asia.

se on vaikeaa, meidän mielemme haluaa pitää sen asenteen, joka sillä on, koska se juurtuu mieleen syvälle, siksi sitä on vaikea käsittää, ettei se olekaan todellisuus, eikä itsemme ominaisuus, vaan vain asenteellisuus, emme me itse.

asenteet ja ymmärrys muuttuu sitä mukaa, kun tulemme tietoisiksi asioista, nyt olisi hyvä aika tulla tietoisiksi ennakkoasenteista ja lukittautumisesta johonkin tiettyyn leiriin.

kvasaari_a16
Nämä raportit ovat aivan USKOMATONTA rasistista panettalua! Maalataan talouskasvun takia taas TUOMIOPÄIVÄN PUKKIA seinille! Aivan uskomatonta PASKAA :evil: !

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/6713139.stm

Ne tosiaan kyseenalaistavat oman mukavan tulevaisuutesi, mitä ei tapahtuisi, jos tiedemiehet ottaisivat hiukan tarkemmin selvää asioista ja julkaisisivat arvioitaan vasta muutaman vuosikymmenen kuluttua - siihen asti kaikki saisi totuttuun tyyliin rauhassa keskittyä vain oman hyvinvointinsa ylläpitoon ja kehittämiseen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat