Seuraa 
Viestejä553

Kilpailun arvomaailma on kieleen rakennettu. Siksi ihmiset eivät osaa puhua mahdollisuudesta muunlaiseen yhteiskuntaan, koska he eivät ymmärrä, että heidän käsityksensä kilpailuyhteiskuntaan ei ole edes käsitys, vaan se on kieli.
Myöskään poliitikot, filosofit, psykologit ja muut valtion suojatyöläiset eivät osaa eivätkä pysty hahmottaman maailmaa muuten kuin kilpailuna, missä vahvin eläköön kaikkein köyhintä elämää, kun asiaa mitataan etuisuuksina ja etuoikeuksina.

Yksi askel ymmärtämiseen olisi jo siinä, että valtio-käsite palautettaisiin leiri-sanaksi. Suomalaisleiriläiset tehkööt täst'edes yhteistyötä, koska yhteiskunta on olemassa vain silloin, kun se on kaikille yhteinen.

Minä juon nyt kahvia,...

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Tätä kilpailuyhteiskuntaahan on yritetty pikkuhiljaa rakentaa, mutta ei siitä oikein mitään tule ...

Ihmiset ei vain yksinkertaisesti halua sellaista yhteiskuntaa, ei edes ne jotka siitä puhuvat ja sitä muka rakentavat.

Yhteiskunta sinänsä on siitä ihmeellinen asia, että mitä kattavampi sen toiminnoista tulee ja mitä paremmiksi sen palvelut kehittyy, niin sitä suuremmat on ne rajoitukset mitä se jäsenilleen asettaa, lopulta kai meistä tulee vain pikku nappuloita tällä systeemin pelilaudalla.

Nojaa, kai tämä kumminkin paremmaksi muuttuu, ainakin toivon niin ...

Lapin Mies
Nojaa, kai tämä kumminkin paremmaksi muuttuu, ainakin toivon niin ...

Muuttuu ja ei muutu. Hyvinvoinnillisesti (kaloreissa ja krääsässä mitattuna) ehkä vielä jonkin aikaa, mutta noin muuten kohta kaikki on luultavasti kiellettyä, paitsi kuluttaminen ja televisionkatselu. Ulkosalla käyntiinkin tarvinnee kohta anoa kirjallisesti erityislupa, tai muuten byrokraattien pikku käsikassara (poliisi) tulee tunkemaan tutkan perseeseen, edessä matka Guantanamoon. Tämä uusi ulkoilulupia käsittelevä virasto tullee työllistämään ainakin 5000 iloista pikku byrokraatin pullukkaa. Hyvästi työttömyys. Kokonaisveroaste tullee olemaan maailman paras, yli 90 prosenttia, ja sen kunniaksi perustetaan uusi virasto, joka ensi töikseen määrää uuden liputuspäivän. Hyvää "maailman paras kokonaisveroaste" päivää kansalaiset! Kyykkyyn! Ylös! Kyykkyyn! Ylös! ...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat