Seuraa 
Viestejä45973

Suomaliset ovat keltaisia ja iho läpinäkyvää... ym
Voih.. Kuinka meidän itsetunto kestää tämän.
http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1379324

Kommentit (5)

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238

Taisivat olla pikemminkin nationalistiset ja poliittiset terveiset rauhanhieroja Ahtisaarelle kuin Suomalaisille.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Ettei vain toimittaja ole ottanut itseironiaa sisältävää vitsailua yltiötosissaan. Jos Marija heittää läppää suomalaisten ulkonäöstä, niin on hyvinkin voinut sanoa sen tavalla joka sisältää myös vitsailua omaan ulkonäköön. Meinaan, ihan näteimpiä tuo enkeliääninen laulaja ei ole...

Mitä ruokakokemuksiin tulee, voihan olla että hänellä on käynyt huono tuuri. Sitä en tiedä miten nationalistinen Marija on. Serbit kuitenkin voittivat sekä euroviisut että Suomen jalkapallomaajoukkueen, joten nostan heidän kyvykkyydelleen hattua.

Mulla taitaa olla tosiaan aika valkoinen, hiukan läpinäkyvä iho. Totta tuo turisi...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
hcesar
Seuraa 
Viestejä13039
Tsagatai
Mulla taitaa olla tosiaan aika valkoinen, hiukan läpinäkyvä iho. Totta tuo turisi...

Niin turisi. Läpinäkyvästä ihosta on hyötyäkin. Jos on menossa vaikka leikkaukseen, niin lääkäri voi rauhassa tutkailla ihon läpi, että mikä siellä sisuksissa on vikana. Ei tarvita niin paljoa röntgenkuviakaan.

Juu, kuten arvelinkin, toimittajan vikaa kaikki tyynni. Oli udellut kummallisella tavalla Marijalta Suomen "vikoja" yms. Marija oli vastannut huumorilla, ja toimittaja oli sitten vähän paisutellut ja tosikkoillut.

Marija ihmettelikin kuinka hänen voidaan edes ajatella miettivän moista Suomesta sen uskomattoman ihanan kokemuksen jälkeen joka hänellä tässä maassa oli.

Pidinkin outona ajatusta että Marija lähtisi haukkumaan toisten ulkonäköä. Uskomatonta vain miten paljon haukkumaviestiä tuon valheellisen lööpin jälkeen on saatu Marijasta lukea mm. Suomi24:n sivuilta! Ihmisillä ei tunnu olevan pienintäkään hajua median luonteesta, uskotaan jokaista roskalehteä ja lööppijuorua kuin Jumalan sanaa.

Marija on hieno ihminen, joka joutui loka"journalismin" kohteeksi. Toivottavasti silti vierailee jatkossakin maassamme, jonka kansalaiset todistettavasti rakastivat hänen musiikkiaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat